2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canimm bana progestan dewam dedi çok yorma kendini dedi ama rapora falan gerek görmedi bende haftaya gidicem asil kalp atisi icin haftaya cok net duyulur muş seninde büyük ihtimal haftaya cok net duyulur allahın izniyle canım
İnşallah canım benim, zaten aramızda bikac gün var, beni carsamba çağırdı bakalım hayırlısı.. Bana işte progestani biraktirip dediğim ilacı verdi.. Off şu sıkıntılı zamanlar biran önce gecse de huzura kavuşsak..

Kızlar benim yine açık pembe akıntım oldu koştum doktora şükür hiç bi sıkıntı yok dusuk tehlikesi gozukmuyor dedi veee bebişimi ve yolk sacini çok net gördüm hatta kalp atisni da cok minik de olsa gorduk ama soyle bebegin ic kisminda pit pit atan bi bolge olarak haftaya cok net duyulur dedi ben net goruyorum ama senin gormen biraz zor olabilir dedi ama gordum minigimin kalbi atiyor ve o buyuyor rabbime sukurler olsun çok sağlıklı büyümüş dedi doktor kese güzel hiç bi bozulma yok ama kese büyüyüp kendine yer actigi için olurmuş böyle kanamalar 2 ped dolumu olmadigi ve dolu dolu kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor benim gibi kanamasi lekelenmesi olanlara fikir olsun dedim

Icime su serpildi. Ayni haftadaymisiz. Ben de bugun peceteye kahverengi tortu gelince kostum doktora. Kalp atisini dinletti. Duyar duymaz ben de goreyim demeyi unuttum. Dakikada 100 atiyormus. Simdilik az haftaya bir daha bakicaz dedi. Moralim bozuk. Zaten kasiklarim alt tarafa dogru agriyor. Lekelenmem cok nadir. Yani foto ceksem gorunmez bile. Ama korkuyorum.

Selam canım bnm adet günüm 14 mart idi. İlk beta hcg 109 çıktı. Bugünki ise 332 çıktı. Bulantım lekelenme vs bişi yok. Kasıklarımda ağrılar var ve göğüs uçlarım hassas. Ayrıca çok yorgun hissediyorum. Senin değerlrr kaçtı cnm
Canım benim pazartesi günü 24.20 çıktı bugün 134 çıktı Dr değer güzel artmış dedi çok şükür. Ben bugün tüm gün evde olmama rağmen çok yorgun halsizdim. Okul ile zorlanacagim sanırım :/ benim neden bulantim var bilmiyorum yaa ve aniden açıkmaya başladım

Icime su serpildi. Ayni haftadaymisiz. Ben de bugun peceteye kahverengi tortu gelince kostum doktora. Kalp atisini dinletti. Duyar duymaz ben de goreyim demeyi unuttum. Dakikada 100 atiyormus. Simdilik az haftaya bir daha bakicaz dedi. Moralim bozuk. Zaten kasiklarim alt tarafa dogru agriyor. Lekelenmem cok nadir. Yani foto ceksem gorunmez bile. Ama korkuyorum.
Canim bende de tortu oluyor ve benim az değil yoğun hatta hiç sıkma canını desem de bende sıkıyorum ama olacaksa eğer elden birşey gelmiyor onu anladım kalp atışını tadını çıkar benim öyle sayısına falan bakmadı onun için ben haftaya cumartesi gidicem çalıştığım için geç olsun güzelce duyulsun insallah

İnşallah canım benim, zaten aramızda bikac gün var, beni carsamba çağırdı bakalım hayırlısı.. Bana işte progestani biraktirip dediğim ilacı verdi.. Off şu sıkıntılı zamanlar biran önce gecse de huzura kavuşsak..
Canimmm benim koyu kahve belki ondandır bugün pembe geldi ama bi geliyor bi olmuyor anlamadım ben senden geç gidicem canım çalıştığım için haftaya cumartesi

Canimmm benim koyu kahve belki ondandır bugün pembe geldi ama bi geliyor bi olmuyor anlamadım ben senden geç gidicem canım çalıştığım için haftaya cumartesi
Doğru tatlım benim her ne kadar dursa da bildiğin kan kırmızıydı.. Oo maşallah sen 7.haftayı da doldurmuş olcan sanırım cumartesi, hadi hayırlısı:anneadayı::KK200:

Öyle canım haklısın batıl bir inanç sanırım :KK48:
Hahhaha orası kesin şekerim, işte zaten %50ihtimal var, zamanında demişler birilerinin de tutunca voouuv olmuş:super: yaa bi haftadır o kadar gergin zamanlar geçirdim ki, ben hep kızım olsa keşke derdim ama şu an sağlıkla kucağıma alabilsem keşke diyorum ve cinsiyet aklımın ucundan bile geçmiyo..:anne:

Hahhaha orası kesin şekerim, işte zaten %50ihtimal var, zamanında demişler birilerinin de tutunca voouuv olmuş:super: yaa bi haftadır o kadar gergin zamanlar geçirdim ki, ben hep kızım olsa keşke derdim ama şu an sağlıkla kucağıma alabilsem keşke diyorum ve cinsiyet aklımın ucundan bile geçmiyo..:anne:
Aynen canım aynen kesinlikle Rabbim sağlıcakla kavuştursun ötesi mühim değil

Kızlar ben çok fenayım ya midem çok bulanıyor yerimden kalkamıyorum :KK43:

:KK43:(( leblebi falan iyi diyolar yiyomusun canim. Oglunda da bulantin falan olmusmuydu.

Ben kakao yağı kullandım, aktardan 10 liraya sabun gibi aldım, 9 ayda bitmemişti ve 30 kilo almama rağmen sıfır çatlağım oldu. Şiddetle tavsiye ederim herkese.

Kakao yagini ogluma hamileyken karnima kullandim. Sifir catlak ama göğüs cevresi ve dizlerimin arkasina surmedim.onlar catladi..

Yagi surdukten sonra yikamayin.peceteyle silin.

Kizlar bu kakao yagini vucut emmiyo mu. Peceteyle silin denilmis. Geri sileceksek nasil is goruyoo zaman.

X