2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim kabizlik bende de var aksamdan suya kayisi atiyorum sabah da suyu icip kayisiyi yiyorum bir de kasiklarimda kramp oluyor bende salidan beri pembe lekelenme var yerlesme kanamasiymis.
Rabbim korusun sizi canım. Benim de dün çok fena bel kasık ağrım oldu tuvaletimi yaparken de zorlandım korktum biraz. Ama çok şükür iyiyim şuanda. Bol bol dinlen canım yorma kendini

Rabbim korusun sizi canım. Benim de dün çok fena bel kasık ağrım oldu tuvaletimi yaparken de zorlandım korktum biraz. Ama çok şükür iyiyim şuanda. Bol bol dinlen canım yorma kendini
Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.

Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.[/QUO
Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.
tuvalete kolay çıkmak için klozette otururken ayaklarınızın altına tabure gibi bir yükselti koyun. çok kolaylaşıyor.

Canım zeytin yağı da cok iyi geliyor ben de bugün daha iyiyim çok şükür insaAllah herşey hayirilisiyla yolunda gider. Dr sana bir daha ne zaman gel dedi

Bayanlar bana bir yardımcı olur musunuz ?
Bügün aile hekimime gittim aldım testleri beta hormonum 4000 civarında çıkmış. Ayrıca bir kaç test yapıldı ve kum döküyordum geçmişte yine döküyormuşum zaten sancıdan belliydi ama ebe beni çok korkuttu yok kan gelmesin yok düşer git yat falan sizin başınıza böyle bir şey geldi mi cidden sinirlerim bozuldu ? Sonuçta kum dökmek bebeği etkiler mi ?

Aaaa merhabalar tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Dün sizin de adet gunuzmuydu kan testi yaptirdiniz mi??
Selam canım bnm adet günüm 14 mart idi. İlk beta hcg 109 çıktı. Bugünki ise 332 çıktı. Bulantım lekelenme vs bişi yok. Kasıklarımda ağrılar var ve göğüs uçlarım hassas. Ayrıca çok yorgun hissediyorum. Senin değerlrr kaçtı cnm

pregnacare bende hiç işe yaramadı hiç memnun kalmadım
Kızlar arkadaşım ilk gebeligin de bebe yağı ve Mecit efendi kakan yağı kremi kullanmış hix çatlagı yok bende bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum pahali kremlere para vermeyin ne kadar doğal dense de kimyasal onlar sanki ya

Kızlar benim yine açık pembe akıntım oldu koştum doktora şükür hiç bi sıkıntı yok dusuk tehlikesi gozukmuyor dedi veee bebişimi ve yolk sacini çok net gördüm hatta kalp atisni da cok minik de olsa gorduk ama soyle bebegin ic kisminda pit pit atan bi bolge olarak haftaya cok net duyulur dedi ben net goruyorum ama senin gormen biraz zor olabilir dedi ama gordum minigimin kalbi atiyor ve o buyuyor rabbime sukurler olsun çok sağlıklı büyümüş dedi doktor kese güzel hiç bi bozulma yok ama kese büyüyüp kendine yer actigi için olurmuş böyle kanamalar 2 ped dolumu olmadigi ve dolu dolu kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor benim gibi kanamasi lekelenmesi olanlara fikir olsun dedim

X