2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
@YaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler.:anneadayı: bana suan baya buyumus geliyoda:KK48:kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
benim göbeğimde büyüdü kızlar
Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icin

Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmiş:KK49:haftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum:KK31::KK71:
çok sevindim canım

RECES RECES Canim bisey daha sorucam sana. Doktorum bana sadece imom yazdi. Bende ona demir ilacim ve folik asiti aldigimi ve kullanmaya başladıgimi soylemistim. O da bana dedi ki kendi ilacini birak bu yazacaklarimi kullan. Kafami karisti benim. Folik asiti de mi birakip sadece imomla devam edecem ben ya. Aen imomla beraber baska ne iciyon
canım sadece imom kullanıyorum
içinde zaten demir ve folik asitte var

@YaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler.:anneadayı: bana suan baya buyumus geliyoda:KK48:kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
benim göbeğimde büyüdü kızlar
Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icin

Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmiş:KK49:haftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum:KK31::KK71:
çok sevindim canım

RECES RECES Canim bisey daha sorucam sana. Doktorum bana sadece imom yazdi. Bende ona demir ilacim ve folik asiti aldigimi ve kullanmaya başladıgimi soylemistim. O da bana dedi ki kendi ilacini birak bu yazacaklarimi kullan. Kafami karisti benim. Folik asiti de mi birakip sadece imomla devam edecem ben ya. Aen imomla beraber baska ne iciyon
canım sadece imom kullanıyorum
içinde zaten demir ve folik asitte var

Bu arada midemi çok bulandırdığı için folik asit içemediğimi söyledim doktora sorun değil bu zamana kadar içmişsin zaten yeterli olur dedi. Yorgunluk ve halsizlik için de bir vitamin verdi eğer bulantını artırırsa içmezsin dedi.
Hamileligin ilk 3 ayinda folik asit alinmali diye biliyorum canim sen yine de arastir istersen daha once ne kadar aldin

Kızlar müjdeeeeeeeeee 332 çıktı sonuç a09 dan 332 ye çıktı. Adetimden 2 gün geçti sizce durum nasıl?
Tebrik ederim canim guzel bir rakam :))

İnşallh canm :KK43: şimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil:KK42:
Canim insallah sorunsuz donersin stres yapma adet oldugun gibi cok mu geliyor

Telim bozuldu ara ara kendine geliyor kizlar okuyabildiklerime ben de yazayim salidan beri pembe lekelenmem var doktor yerlesme kanamasi dedi dun de degerim 2 kat artis gostermis eşim takip ediyor zaten.
Yediklerim de sabah uyaninca bir bardak süt iciyorum haslanmis yumurta domates peynir yesil zeytin biraz da yeşillik
Ben onceden 2 ögün yerdim artik az az ama sık ögünler yiyorum gün icinde ceviz findik tüketiyorum portakal suyu iciyorum iyotlu tuz kullanin bebegin zekasina faydaliymis bebegim cooook zeki olsun istiyorumm :))
Bulantilar icin de limonlu soda iyi geliyormus bir deneyin isterseniz benim bulantim yok henüz sadece halsizlik var.

Hamileligin ilk 3 ayinda folik asit alinmali diye biliyorum canim sen yine de arastir istersen daha once ne kadar aldin

Tebrik ederim canim guzel bir rakam :))

Canim insallah sorunsuz donersin stres yapma adet oldugun gibi cok mu geliyor
Yok degil canm azar azar çoğaldı daha önce düşük yaptım 6 ay önce ozaman da böyle oldu ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım rabbim nasip eder

Yok degil canm azar azar çoğaldı daha önce düşük yaptım 6 ay önce ozaman da böyle oldu ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım rabbim nasip eder
Insallah canim kotuyu aklina getirme sen surekli yat dinlen ayaga kalkma insallah rabbim yardim eder.

İnşallh canm :KK43: şimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil:KK42:
Arkadaşım lütfen sakinliğini koru.. Bak ben dün kese görmeye gittim birden kanamam oldu ve yatış verdi doktor.. Serumdu igneydi derken çok şükür bugün taburcu oldum.. İnşallah sen de öyle kısa bi tedaviyle toparlarsın.. Ben de dün tutamadım kendimi ağladım, inan ağlarken kendimi sıktım diye sırtıma bir ağrı girdi hala ağrıyo.. Şu an ne kadar yersizmiş diye düşünüyorum..

Arkadaşım lütfen sakinliğini koru.. Bak ben dün kese görmeye gittim birden kanamam oldu ve yatış verdi doktor.. Serumdu igneydi derken çok şükür bugün taburcu oldum.. İnşallah sen de öyle kısa bi tedaviyle toparlarsın.. Ben de dün tutamadım kendimi ağladım, inan ağlarken kendimi sıktım diye sırtıma bir ağrı girdi hala ağrıyo.. Şu an ne kadar yersizmiş diye düşünüyorum..
Çok geçmiş olsun çok şükür evet stres etkiliyor ama aklımdan atamıyorum evham yapıyorum daha doğrusu korkuyorum :KK43: burda sağlık sistemi çok farklı acil diye aradık hala hastaneden haber bekliyoruz ultrason için yarın için veriyorlar yatış serum yapmazlar sağlıksız bebek se düşer diyip yollarlar hakkımızda hayırlısı artık

X