2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
EVET CANIM bursa nilüferde işyerim osmangazide oturuyorum koku böyle tuvalette kötü gibi
Bende Bursaliyim canım ama senelerdir gurbetteyim:KK43:
Hemşehrim için şöyle bir yazı buldum aynen aktariyorum:)
Gebelikte vücudunuzda östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Hamilelikte en önemli belirtiler arasında vajinal akıntı ilk sıralardadır.. Bu dönemde yumurtalıkların daha aktif olarak çalışması ve bebeğin rahimde her geçen gün büyümesine bağlı olarak vajinal akıntılar olacaktır. Fakat gebelikte akıntı rengi ve kokusu olası mantar enfeksiyonlarına da işaret verebilir. Gebelik esnasında oluşan akıntı rengi şeffaf ve kokusuz olmalıdır. Kaşıntı veya rahatsız bir kokuyla beraber oluşan akıntılar için mutlaka kadın doğum doktoruna belirtilmeli ve hekim tarafından önerilen ilaçları kullanmalıdır. Hamilelikte kanamanın yanı sıra, vajinadan beyaz kıvamlı bir sıvı aktığını fark edebilirsiniz. Bunun nedeni rahim duvarlarınızın kalınlaşması ve vajinanızdaki hücrelerin büyümesidir. Bu akıntı gebeliğiniz süresinde devam edebilir. Genellikle zararsızdır ve tedavi gerektirmez. Eğer bu akıntı kötü kokuyorsa ve yanma - kaşınma hissi oluşturuyorsa doktorunuza başvurun. Vajinal bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.

Bende Bursaliyim canım ama senelerdir gurbetteyim:KK43:
Hemşehrim için şöyle bir yazı buldum aynen aktariyorum:)
Gebelikte vücudunuzda östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Hamilelikte en önemli belirtiler arasında vajinal akıntı ilk sıralardadır.. Bu dönemde yumurtalıkların daha aktif olarak çalışması ve bebeğin rahimde her geçen gün büyümesine bağlı olarak vajinal akıntılar olacaktır. Fakat gebelikte akıntı rengi ve kokusu olası mantar enfeksiyonlarına da işaret verebilir. Gebelik esnasında oluşan akıntı rengi şeffaf ve kokusuz olmalıdır. Kaşıntı veya rahatsız bir kokuyla beraber oluşan akıntılar için mutlaka kadın doğum doktoruna belirtilmeli ve hekim tarafından önerilen ilaçları kullanmalıdır. Hamilelikte kanamanın yanı sıra, vajinadan beyaz kıvamlı bir sıvı aktığını fark edebilirsiniz. Bunun nedeni rahim duvarlarınızın kalınlaşması ve vajinanızdaki hücrelerin büyümesidir. Bu akıntı gebeliğiniz süresinde devam edebilir. Genellikle zararsızdır ve tedavi gerektirmez. Eğer bu akıntı kötü kokuyorsa ve yanma - kaşınma hissi oluşturuyorsa doktorunuza başvurun. Vajinal bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.

canım benim tşk ederim 2-3 gün sıvı alımımı arttırayım ona göre gideyim dr a yarında sağlık ocağında idrar testi yaptırayım bakalım iltihabi bi durum var mı

RECES RECES Canim bisey daha sorucam sana. Doktorum bana sadece imom yazdi. Bende ona demir ilacim ve folik asiti aldigimi ve kullanmaya başladıgimi soylemistim. O da bana dedi ki kendi ilacini birak bu yazacaklarimi kullan. Kafami karisti benim. Folik asiti de mi birakip sadece imomla devam edecem ben ya. Aen imomla beraber baska ne iciyon

R
Hanimlar kagida zaman zaman gelen kahverengi leke oluyor hala ancak cok sukur kese normal. Bebek gorunuyor hatta supheli de olsa kalp atisi var dedi dr. Dinletti. Derinden derinden duydum. Supheli demesinin nedeni kalp atisi 100 mus bebegimin. Haftayla uyumlu dedi. Cunku 5+5 im daha. Yani 6. Haftanin icindeyim. 7.haftada gumbur gumbur duymamiz lazim dedi. Lekelenme kana bile olsa biz usg takibiyle bebege bakicaz dedi. Progestana basladim. Sukurler olsun ki ufak da olsa bir asamayi daha gectik...
Bin sagsağlıcakla hayırla kucağına alırsın canım benim bol bol dinlen çalışılıyor musun

Canm doktor sana damı mart sonu nısan bası gel dedı bebısı gormek ıcın banada aynısını dedı senınle ovulasyon gunumuz arasında bı gun fark var dogumumuzda aynı olur muhtemelen
canım 15 gün sonra gel dedi bana ve ayın 29una randevu aldım ben. valla burda doğum tarihi 13.11 gösteriyor ultrason çıktısında 11.11 diyor daha çok değişir bu ama üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerde olur:KK200:

EVET CANIM ÇOK YOĞUN DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİCİ Bİ KOKU
kaşıntı yoksa bol bol su iç suyla atarsın kaşıntım varsa yarım litrelik su şişesine önceden kaynatıp soğuttugun suyu koy bir yemek kaşığı da sirke koy taharetlenirken bu suyu kullan kaşıntının da geçtiğini göreceksin

canım 15 gün sonra gel dedi bana ve ayın 29una randevu aldım ben. valla burda doğum tarihi 13.11 gösteriyor ultrason çıktısında 11.11 diyor daha çok değişir bu ama üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerde olur:KK200:
Evet bana da ıkı hafya sonra gel dedı.ıns sagsaglım dogsunlar da nasıl sa gelırler ıkı gun once veya sonra

yasemin1984 yasemin1984 canim sen bol bol su ic. Camasirini temiz ve kuru tut. Hatta usenmezsen sicak sicak utulede giy. Eger kasinti yanma varsa enfeksiyon belirtisidir ve tehlikelidir. Gecmezse doktora gorun.
İÇİYORUM CANIM AKŞAMA ÇAMAŞIRLARIMIDA ÜTÜLEYEYİM günlük ped taktım bakalım hijyenik olsun diye

kaşıntı yoksa bol bol su iç suyla atarsın kaşıntım varsa yarım litrelik su şişesine önceden kaynatıp soğuttugun suyu koy bir yemek kaşığı da sirke koy taharetlenirken bu suyu kullan kaşıntının da geçtiğini göreceksin

kaşıntım yok canım sadece akıntım olmuş oda kokulu

X