2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada midemi çok bulandırdığı için folik asit içemediğimi söyledim doktora sorun değil bu zamana kadar içmişsin zaten yeterli olur dedi. Yorgunluk ve halsizlik için de bir vitamin verdi eğer bulantını artırırsa içmezsin dedi.

Hanimlar kagida zaman zaman gelen kahverengi leke oluyor hala ancak cok sukur kese normal. Bebek gorunuyor hatta supheli de olsa kalp atisi var dedi dr. Dinletti. Derinden derinden duydum. Supheli demesinin nedeni kalp atisi 100 mus bebegimin. Haftayla uyumlu dedi. Cunku 5+5 im daha. Yani 6. Haftanin icindeyim. 7.haftada gumbur gumbur duymamiz lazim dedi. Lekelenme kana bile olsa biz usg takibiyle bebege bakicaz dedi. Progestana basladim. Sukurler olsun ki ufak da olsa bir asamayi daha gectik...

Anladım şekerim, hamilelik öncesi beslenmen nasildi? Mesela ekmek tüketimi falan?
Canım benim zaten hep bi kilo problemim var belli dönemlerde hep diyetle geçiyor toparlarsam iyi ipin ucu kaçarsa fena
Birde oğlumda 24 kilo almıştım ilk 4 aydan sonra aldım bu kiloları bunda dikkat etmek istiyorum
Çok iştahım artıyor ya sürekli yemek istiyorum

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler.:anneadayı: bana suan baya buyumus geliyoda:KK48:kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın
Valla tatlım hiç bilmiyorum ya aynen bende de öyle inanılmaz bi şişlik var

Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmiş:KK49:haftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum:KK31::KK71:

HAYIRLI OLSUN CANIM HAFTAYA BENDE GÖRÜRÜM inşallah

Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmiş:KK49:haftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum:KK31::KK71:
Gözün aydın canım. ..Darısı başımıza :)

Aramiza yeni katilan bayanlar 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerinizj verin sizleri de ekleyeyim
Canm doktor sana damı mart sonu nısan bası gel dedı bebısı gormek ıcın banada aynısını dedı senınle ovulasyon gunumuz arasında bı gun fark var dogumumuzda aynı olur muhtemelen

X