- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.881
Aynen canim zararli olabilir omurgasina deneyip gorucez bakalim her bebek de farkli insallah rahat ettirebiliriz minikleri:)ben koltuğun üstüne yatırırım diyorum ayrıca babynest var. ama 3 aylık falan oldu mu anakucağına koyarım evin her yerine taşırım diyorum3 aydan önce anakucağına çok koymam heralde zorunluluk olmadıkça
Bu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/
Yatagini yatak odama koydum eger oraya yatirirsam basindan ayrilamam ki ya da iki dakikada bir kontrole giderimGündüz uykularını neden yatağında yatırmıyorsunuz?Ben oğlumda yatağında ya da odamdaki beşiğinde yatırdım. 40ı yeni çıkmıştı galiba, gündüz oyun halısına koyuyordum ışıklı ve hareketli oyuncaklarını çıkararak.
Yatagini yatak odama koydum eger oraya yatirirsam basindan ayrilamam ki ya da iki dakikada bir kontrole giderim
O da dogru canim ileriye donuk de olur odasina gecirdigimde rahat ederim hem de dusuneyim bunu en sagliklisi bu olacak sanirim:)Bir sürü yatak almak yerine kameralı telsiz alsan ya kuzum :) hangi odaya yatırırsan oraya koyarsın kamera kafasını, sonradan odasına geçirdiğinde de geceleri odandan görürsün :)
anladım canım üzüldüm yasürgülü değil malesef pimapen ama. hadi onu söksek odaların kapısından geçmicek
Kızlar e bebek teki bu bebek arabasından alan var mı ? çok fazla yorum yok ama iyi midir acaba ?
çok güzelmiş çikolatası Demirhan beyinEki Görüntüle 2054550 Günaydın kızlar. Çikolatalarım geldi dün akşamüstü. Yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum
Sağol tatlım darısı başınızaçok güzelmiş çikolatası Demirhan beyinsağlıkla gelsin inşallah
Ne kadara aldın canım birde kaç adet geldiEki Görüntüle 2054550 Günaydın kızlar. Çikolatalarım geldi dün akşamüstü. Yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum
70 tane 50tl cnm Kargo dahilNe kadara aldın canım birde kaç adet geldi
Çok güzeller canım taçta ki Çiçekte fazla durmuyorKızlar ben de lohusa tacı ve terlik aldım,umarim resimdeki gibi gelirEki Görüntüle 2054813 Eki Görüntüle 2054813
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?