- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.901
Nerden yaptırdın canım70 tane 50tl cnm Kargo dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden yaptırdın canım70 tane 50tl cnm Kargo dahil
hacı şeriften yaptırdı canımNerden yaptırdın canım
çok güzel canım taç büyük durmayacak kafandaKızlar ben de lohusa tacı ve terlik aldım,umarim resimdeki gibi gelirEki Görüntüle 2054813 Eki Görüntüle 2054813
Ebebekten mycey ve bebedorun bebek pamugundan aldım ben.Günaydın kızlar. Bebeğiniz altını temizlemek için hangi pamuk tan aldınız. Mothercare den alayım diyorum. Önerisi olan var mı
Cnm ikiside birbirine cok benzio.Günaydın kızlar ebebekteki lelebaby nin bebek arabasını sormustum size. Onun benzeri var wellgro bebk arabası var. Hamgisini önerirsiniz wellgro kullanan varmı. Suan bi secim yapmam gerek yorumlarınızı bekliyorum
Bende kararsız kalanlardanim :)) bazen de diyorum pusetli almayıp düz bebek arabası mi alsam diye çünkü pusetli şekilde çok kullanamayacağız ya kıs bebegi olduğu icin.Günaydın kızlar ebebekteki lelebaby nin bebek arabasını sormustum size. Onun benzeri var wellgro bebk arabası var. Hamgisini önerirsiniz wellgro kullanan varmı. Suan bi secim yapmam gerek yorumlarınızı bekliyorum
Bazi ürünler internet fiyatına özel oluyor canimKızkar ebebek sitesindeki fiyatlarla mağaza fiyatları aynı mı? Prematüre bez sitede 16.95. Biz başka yerlerden daha pahalıya alıyoruz. Ama internetten sipariş verecek vaktimizde yok
Canim burda alan olsa bile dogum yapmadigindan kullanmamis olacagindan yorum yapmak zor bizden aylar once dogum yapan annelere sorsan yanitlayan ya da kendi aldigi arabayi oneren mutlaka cikarGünaydın kızlar ebebekteki lelebaby nin bebek arabasını sormustum size. Onun benzeri var wellgro bebk arabası var. Hamgisini önerirsiniz wellgro kullanan varmı. Suan bi secim yapmam gerek yorumlarınızı bekliyorum
Bende travrl sistemleri kullanamayacagim icin nisan mayis gibi alacagim bebek arabasini pusetle birlikte dunya parasi o kadar verecegime arkaya yaslanan bastonlarda oluyor onlardan tercih edecegim.Bende kararsız kalanlardanim :)) bazen de diyorum pusetli almayıp düz bebek arabası mi alsam diye çünkü pusetli şekilde çok kullanamayacağız ya kıs bebegi olduğu icin.
Ben lelebaby için ebebek mağaza çalışanına sordum kalitesiz demişti BilginizeCanim burda alan olsa bile dogum yapmadigindan kullanmamis olacagindan yorum yapmak zor bizden aylar once dogum yapan annelere sorsan yanitlayan ya da kendi aldigi arabayi oneren mutlaka cikar
ne izni canım tabi yapabilirsin valla ben bi 20 tane kadar yaptım ama sanki sertleştiler çok tazeydi aldığımda yenilerini yapacağım poşet içinde saklıyorum sertleşseler de yapacak bişi yok çünkü vakit alan bişi ve ağırlaştıkça da başında oturup yapmak zorlaşıyor malesefbir garip oblomov canım sen daha önce paylaşmıştın.İkram için lokumluklar suslemistin.Fikrini cok beğendim iznin olursa ben de yapacağımama doğuma yaklaşık 3 hafta var.Şimdiden yapsam lokumlar bozulur ya da sertleşir mi tereddüt ettim.Sen nasıl muhafaza ediyorsun?
Teşekkür ederim canım.Ben bir süre daha bekleyeyim.Erken doğum riski var sürekli evde dinlenmedeyim.Bari bu tarz şeyler yapıp oyalanmak istiyorum.Normalde 6 kasım gibi sezeryan olacak.Biraz daha bekleyeyim yapmak için o zamanne izni canım tabi yapabilirsin valla ben bi 20 tane kadar yaptım ama sanki sertleştiler çok tazeydi aldığımda yenilerini yapacağım poşet içinde saklıyorum sertleşseler de yapacak bişi yok çünkü vakit alan bişi ve ağırlaştıkça da başında oturup yapmak zorlaşıyor malesef
Suyu aralıgın icinde. Dikkat edersen yukselir.Kızlar lütfen acil yardım panik içindeyim...33+4 haftalık hamileyim.bugün kontrole gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi normalde 5-22 cm olması gereken su seviyesi bende 6.5 cm çıktı . Lakin nst de sancım çıkmadı kalp atışları da güzel tahliller de temiz bide üstüne sızıntı var mı diye test yaptılar ama sızıntı da yok ...3 gün sonra tekrar gel dedi ve bebeğin boy kilo ölçümleri 32+6 olarak 1 hafta geridengeliyor.başına böyle bişey gelen var mı?Doktorda adam akıllı bişey demedi ... bol su iç dinlen dedi