• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Günaydın kızlar. Bebeğiniz altını temizlemek için hangi pamuk tan aldınız. Mothercare den alayım diyorum. Önerisi olan var mı

Günaydın kızlar ebebekteki lelebaby nin bebek arabasını sormustum size. Onun benzeri var wellgro bebk arabası var. Hamgisini önerirsiniz wellgro kullanan varmı. Suan bi secim yapmam gerek yorumlarınızı bekliyorum

Ekran görüntüleri_20171014-114816.png
kızlar bu tarz birsey sizce kullanışlı olur mu oğlumu battanıyenın arasında çok salladık bu acaba onun yerine geçer mi?

Fiyat olarak ta çok uygun içinde sürekli uyusun diye değilde uyuturken kullanıp sonra yatağına almak için nasıl olur.

Günaydın kızlar ebebekteki lelebaby nin bebek arabasını sormustum size. Onun benzeri var wellgro bebk arabası var. Hamgisini önerirsiniz wellgro kullanan varmı. Suan bi secim yapmam gerek yorumlarınızı bekliyorum
Cnm ikiside birbirine cok benzio.
Eminim sen daha fazla arastirmissindir.

Bende kararsız kalanlardanim :)) bazen de diyorum pusetli almayıp düz bebek arabası mi alsam diye çünkü pusetli şekilde çok kullanamayacağız ya kıs bebegi olduğu icin.

Kızkar ebebek sitesindeki fiyatlarla mağaza fiyatları aynı mı? Prematüre bez sitede 16.95. Biz başka yerlerden daha pahalıya alıyoruz. Ama internetten sipariş verecek vaktimizde yok

Canim burda alan olsa bile dogum yapmadigindan kullanmamis olacagindan yorum yapmak zor bizden aylar once dogum yapan annelere sorsan yanitlayan ya da kendi aldigi arabayi oneren mutlaka cikar

Bende kararsız kalanlardanim :)) bazen de diyorum pusetli almayıp düz bebek arabası mi alsam diye çünkü pusetli şekilde çok kullanamayacağız ya kıs bebegi olduğu icin.
Bende travrl sistemleri kullanamayacagim icin nisan mayis gibi alacagim bebek arabasini pusetle birlikte dunya parasi o kadar verecegime arkaya yaslanan bastonlarda oluyor onlardan tercih edecegim.

bir garip oblomov bir garip oblomov canım sen daha önce paylaşmıştın.İkram için lokumluklar suslemistin.Fikrini cok beğendim iznin olursa ben de yapacağım:KK49:ama doğuma yaklaşık 3 hafta var.Şimdiden yapsam lokumlar bozulur ya da sertleşir mi tereddüt ettim.Sen nasıl muhafaza ediyorsun?

bir garip oblomov bir garip oblomov canım sen daha önce paylaşmıştın.İkram için lokumluklar suslemistin.Fikrini cok beğendim iznin olursa ben de yapacağım:KK49:ama doğuma yaklaşık 3 hafta var.Şimdiden yapsam lokumlar bozulur ya da sertleşir mi tereddüt ettim.Sen nasıl muhafaza ediyorsun?
ne izni canım tabi yapabilirsin :KK52: valla ben bi 20 tane kadar yaptım ama sanki sertleştiler çok tazeydi aldığımda:KK48: yenilerini yapacağım poşet içinde saklıyorum sertleşseler de yapacak bişi yok çünkü vakit alan bişi ve ağırlaştıkça da başında oturup yapmak zorlaşıyor malesef:KK43:

ne izni canım tabi yapabilirsin :KK52: valla ben bi 20 tane kadar yaptım ama sanki sertleştiler çok tazeydi aldığımda:KK48: yenilerini yapacağım poşet içinde saklıyorum sertleşseler de yapacak bişi yok çünkü vakit alan bişi ve ağırlaştıkça da başında oturup yapmak zorlaşıyor malesef:KK43:
Teşekkür ederim canım.Ben bir süre daha bekleyeyim.Erken doğum riski var sürekli evde dinlenmedeyim.Bari bu tarz şeyler yapıp oyalanmak istiyorum.Normalde 6 kasım gibi sezeryan olacak.Biraz daha bekleyeyim yapmak için o zaman:anneadayı:

Kızlar lütfen acil yardım panik içindeyim...33+4 haftalık hamileyim.bugün kontrole gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi normalde 5-22 cm olması gereken su seviyesi bende 6.5 cm çıktı . Lakin nst de sancım çıkmadı kalp atışları da güzel tahliller de temiz bide üstüne sızıntı var mı diye test yaptılar ama sızıntı da yok ...3 gün sonra tekrar gel dedi ve bebeğin boy kilo ölçümleri 32+6 olarak 1 hafta geridengeliyor.başına böyle bişey gelen var mı?Doktorda adam akıllı bişey demedi ... bol su iç dinlen dedi

Kızlar lütfen acil yardım panik içindeyim...33+4 haftalık hamileyim.bugün kontrole gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi normalde 5-22 cm olması gereken su seviyesi bende 6.5 cm çıktı . Lakin nst de sancım çıkmadı kalp atışları da güzel tahliller de temiz bide üstüne sızıntı var mı diye test yaptılar ama sızıntı da yok ...3 gün sonra tekrar gel dedi ve bebeğin boy kilo ölçümleri 32+6 olarak 1 hafta geridengeliyor.başına böyle bişey gelen var mı?Doktorda adam akıllı bişey demedi ... bol su iç dinlen dedi
Suyu aralıgın icinde. Dikkat edersen yukselir.
Suyla birlikte taze sıkılmıs havuc suyu ic ve armut ye bunlar suyunu arttirir ins.

Back
X