• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

ben koltuğun üstüne yatırırım diyorum ayrıca babynest var. ama 3 aylık falan oldu mu anakucağına koyarım evin her yerine taşırım diyorum:KK48: 3 aydan önce anakucağına çok koymam heralde zorunluluk olmadıkça
Aynen canim zararli olabilir omurgasina deneyip gorucez bakalim her bebek de farkli insallah rahat ettirebiliriz minikleri:)

Bu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/

Gündüz uykularını neden yatağında yatırmıyorsunuz? o_O Ben oğlumda yatağında ya da odamdaki beşiğinde yatırdım. 40ı yeni çıkmıştı galiba, gündüz oyun halısına koyuyordum ışıklı ve hareketli oyuncaklarını çıkararak.

Gündüz uykularını neden yatağında yatırmıyorsunuz? o_O Ben oğlumda yatağında ya da odamdaki beşiğinde yatırdım. 40ı yeni çıkmıştı galiba, gündüz oyun halısına koyuyordum ışıklı ve hareketli oyuncaklarını çıkararak.
Yatagini yatak odama koydum eger oraya yatirirsam basindan ayrilamam ki ya da iki dakikada bir kontrole giderim :KK70:

Yatagini yatak odama koydum eger oraya yatirirsam basindan ayrilamam ki ya da iki dakikada bir kontrole giderim :KK70:

Bir sürü yatak almak yerine kameralı telsiz alsan ya kuzum :) hangi odaya yatırırsan oraya koyarsın kamera kafasını, sonradan odasına geçirdiğinde de geceleri odandan görürsün :)

Bir sürü yatak almak yerine kameralı telsiz alsan ya kuzum :) hangi odaya yatırırsan oraya koyarsın kamera kafasını, sonradan odasına geçirdiğinde de geceleri odandan görürsün :)
O da dogru canim ileriye donuk de olur odasina gecirdigimde rahat ederim hem de dusuneyim bunu en sagliklisi bu olacak sanirim:)

Kızlar e bebek teki bu bebek arabasından alan var mı ? çok fazla yorum yok ama iyi midir acaba ?

Ben aldım bu arabadan :KK49: görüntüsü aynı resimdeki gibi çok hoş duruyor ama ben kumaşı tamamen siyah oılanı aldım.
Sürüşü kolay evde denediğime göre. Kullanmadım daha dışarda =)
Tek sorun kokusu.Geldiğinden beri havalandırdım ancak gitti sayılır . Bi tuhaf kumaş kokusu vardı.

Merhaba kızlar en son bu konu konuşulmuş tesadüf.Ben de bu model bir anakucağı alsam mı diyorum.Titreşim sallanma ve müzik özellikleri var.İlk aylardaki gaz sancısı ve kolik aglamalarina iyi gelir mi acaba?Çevresinde böyle bir şey kullanan ve memnun olan var mı?
Screenshot_2017-10-11-14-23-30.png

Aslında tacın çiçeği büyük gibime geldi ama renk tonu çok hoşuma gitti.en kötü ihtimal çiçeği azaltırim tacın üzerinden diye düşündüm

Hastane çantasını hangi marka ve nereden aldınız acaba?? Çok küçük olmayan bir çantaya ihtiyacım var ikiz bebek bekliyorum da öneriniz olursa çok sevinirim:))

Back
X