Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aspiratör ile çekiyor musun sadece sf yetiyor mu yumuşuo kendi mi çıkıyor. Ben fazla cesaret aspiratöre acaba dedim sprey mi aldım kendi yumuşasın çıksınSf anam bazen az damlatmalı bazen fışkırtmalı
Bizde günlerdir böyleyiz biraz toparlandı şuan sadece ıkınıyor kızarıyor ağlamıyor çok sık yapıp huysuz olunca emziği veriyorum tuhaf bir şekilde duruyor oyalıyor galiba onuBenimki de oyle. Böyle gazlı değildi ablaları. Kaç saat boyunca ıkındı bagıra bagıra cok zor cıkartıyor gazını. Sırtını sıvazlamaktan karnına masaj yapmaktan başka birsey gelmiyor elimden. Bu bir süreç böyle böyle gececek diye kendimi motive ediyorum bir sonraki güne
- 24 Ekim 2022
- 902
- 1.100
- 43
- 12 Temmuz 2022
- 24.852
- 3
- 89.157
- 528
Yok cano ilk zamanlar çok önerilmiyormuş diye kullanmıyorum bi kere denedim de canını acıttım gibi geldi. Az damlatınca yumuşatıyor fışkırtmalı yapınca bazen akıp gidiyor, dün hapşırdı mesela ne var ne yok çıktıAspiratör ile çekiyor musun sadece sf yetiyor mu yumuşuo kendi mi çıkıyor. Ben fazla cesaret aspiratöre acaba dedim sprey mi aldım kendi yumuşasın çıksın
O zaman sadece sf alayim çünkü aspiratöre bende cesaret edemiyorumYok cano ilk zamanlar çok önerilmiyormuş diye kullanmıyorum bi kere denedim de canını acıttım gibi geldi. Az damlatınca yumuşatıyor fışkırtmalı yapınca bazen akıp gidiyor, dün hapşırdı mesela ne var ne yok çıktı
- 12 Temmuz 2022
- 24.852
- 3
- 89.157
- 528
Ben mustela losyon sürüyorum vücuduna da yüzüne de, yağ sanki isilik yaptı gihi geldi bana kullanmadımKızlar bebeklerin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz. Cildine bebek yağı kullanıyorum ama yüzüne iyi birşey bulamadım
Bizde de çok oldu oluyor geçiyor nemlendirici sürmediğim halde daha arıyordum bi marka kullanamak için sen ne kullanıyorsunbenim kızımın cildi çok mu hassas ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum bilmiyorum ya bu seferde kaşının içlerinde konağa benzer şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık her gün duş aldırıyorum nemlendirici sürüyorum
- 12 Temmuz 2022
- 24.852
- 3
- 89.157
- 528
Benimkinin de saçları kepeklendi gibi, konak yok gibi geliyor gözüme ama cildi kuru gibi (çok gibi annecim) biz çok sık şapka kullanıyoruz hava almıyor bence ben ondan diyd düşünmüştüm ama kaşta neden olur bilemedimbenim kızımın cildi çok mu hassas ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum bilmiyorum ya bu seferde kaşının içlerinde konağa benzer şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık her gün duş aldırıyorum nemlendirici sürüyorum
- 28 Ağustos 2018
- 1.211
- 1.280
- 133
bence de ya sadece o mu iyi gelir bu mu iyi gelir diye düşünürken günleri bitiriver. ben ilk çpcukta biogaia kullanıyordum belki 5 tüp bitirmişizdir. kiraz çekirdekleri falan da denemiştik. çocuk 9 ay ıkınıktı resmen. alerjik bi de. böyle böyle gün dolduruyoruzBenimki de oyle. Böyle gazlı değildi ablaları. Kaç saat boyunca ıkındı bagıra bagıra cok zor cıkartıyor gazını. Sırtını sıvazlamaktan karnına masaj yapmaktan başka birsey gelmiyor elimden. Bu bir süreç böyle böyle gececek diye kendimi motive ediyorum bir sonraki güne
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Canım endişelenme çok normal Sen nemlendirmeye devam et gecerbenim kızımın cildi çok mu hassas ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum bilmiyorum ya bu seferde kaşının içlerinde konağa benzer şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık her gün duş aldırıyorum nemlendirici sürüyorum
- 16 Şubat 2019
- 993
- 979
- 103
- 33
Kepek gibi olmasi da konak sanki. Kafa derisinden ayrılınca kepek gibi görünüyor. Ama o da çok normal. Banyodan sonra tarayinca daha çok dökülüyor hatta bizim de öyle.Benimkinin de saçları kepeklendi gibi, konak yok gibi geliyor gözüme ama cildi kuru gibi (çok gibi annecim) biz çok sık şapka kullanıyoruz hava almıyor bence ben ondan diyd düşünmüştüm ama kaşta neden olur bilemedim
Yani bizim hava kuru değil ondan ben gerek duymadım ama sütümü sürüyorum yüzüne genelde bana yüzüne doğal da olsa çok bir şey sürmek yanlışmış gibi geliyorKızlar bebeklerin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz. Cildine bebek yağı kullanıyorum ama yüzüne iyi birşey bulamadım
Cildi kuru değil o yüzden doğduğundan beri neredeyse hiç nemlendirmedim. Ama yüzü yanakları gerekmiyor da. Alnı kaşları felan kuruyor pul pul oluyor süt bende koydum pek fayda etmedi gibiYani bizim hava kuru değil ondan ben gerek duymadım ama sütümü sürüyorum yüzüne genelde bana yüzüne doğal da olsa çok bir şey sürmek yanlışmış gibi geliyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.852
- 3
- 89.157
- 528
Ha bilmiyorum ben böyle kabuk gibi oluyo diye gördüm hep ondan didimKepek gibi olmasi da konak sanki. Kafa derisinden ayrılınca kepek gibi görünüyor. Ama o da çok normal. Banyodan sonra tarayinca daha çok dökülüyor hatta bizim de öyle.
Bizimde oldu bence doğal bir süreç cildi değişiyor sürekli geçti bizim kafasında pul pul dökülmelerde oldu ama oda geçti konak olmadı öyle şükür inşallah olmazCildi kuru değil o yüzden doğduğundan beri neredeyse hiç nemlendirmedim. Ama yüzü yanakları gerekmiyor da. Alnı kaşları felan kuruyor pul pul oluyor süt bende koydum pek fayda etmedi gibi
Benim oğlumun da kaşlarında konak var ellemedim hiç cok asırı değil. Mustelanın konak sampuanı var o denenebilir. Bir de zeytinyağı sürüp taramak hafif hafifbenim kızımın cildi çok mu hassas ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum bilmiyorum ya bu seferde kaşının içlerinde konağa benzer şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım artık her gün duş aldırıyorum nemlendirici sürüyorum
Mustela stelatopia intense aldım ben yüz için küçük bir tüpte. Benim oğlanın yüzü biraz kuru gibi ama cok da düzenli kullanmadım dahaCildi kuru değil o yüzden doğduğundan beri neredeyse hiç nemlendirmedim. Ama yüzü yanakları gerekmiyor da. Alnı kaşları felan kuruyor pul pul oluyor süt bende koydum pek fayda etmedi gibi
9ay mı? Deme kız Bu sefer cabucak gecsin gitsin inşallah tüm bebişlerimizin gazlarıbence de ya sadece o mu iyi gelir bu mu iyi gelir diye düşünürken günleri bitiriver. ben ilk çpcukta biogaia kullanıyordum belki 5 tüp bitirmişizdir. kiraz çekirdekleri falan da denemiştik. çocuk 9 ay ıkınıktı resmen. alerjik bi de. böyle böyle gün dolduruyoruz
- 24 Ekim 2022
- 902
- 1.100
- 43
Mustela cicestala önerdi doktor. Bazen de kantaron yağı kullanıyorum 1-2 damla kadarBizde de çok oldu oluyor geçiyor nemlendirici sürmediğim halde daha arıyordum bi marka kullanamak için sen ne kullanıyorsun