• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Benimkinin de saçları kepeklendi gibi, konak yok gibi geliyor gözüme ama cildi kuru gibi (çok gibi annecim) biz çok sık şapka kullanıyoruz hava almıyor bence ben ondan diyd düşünmüştüm ama kaşta neden olur bilemedim
Ben hiç şapka takmıyorum bacım ama kaşlarının başladığı burnunun üstü işte orada beyaz sarı sanki konağa benzer bir şeyler olmuş canım sıkıldı yahu

9ay mı? Deme kız😞 Bu sefer cabucak gecsin gitsin inşallah tüm bebişlerimizin gazları
Benim de ilkinde 8 ay sürdü ama alerji olduğu için o kadar sürdü bence. Alerji biraz toparlanınca gaz işi de rahatladı. Senin ve hiçbirimizin bu defa öyle olmaz canım inşallah 🙏🏻 alerji belirtisi ilk zamanlarda kakada yoktu ama karnı kubbe gibi şişti gazdan, doktor ultrasona yönlendirdi. Uzman gazdan organları göremiyorum demişti, öyle bir gaz 😢 bir de ilk günlerde başlamıştı, 15 günü falan beklememişti. Ben sonra alerji tanısı konulunca kaynağın alerji olduğunu anladım ama ilk zamanlar sadece sırayla damla dene, olmadı bir sonraki dene ile günler günleri kovalayarak geçti. Senin durumun böyle değil demek için yazdım, en fazla üçüncü ayda geçip gidecek inşallah 🙏🏻🤍

9ay mı? Deme kız😞 Bu sefer cabucak gecsin gitsin inşallah tüm bebişlerimizin gazları
o bence alerjik olduğu için öyleydi. onda çok zorlanmıştım ya her gün ağlıyordum bi kalkıyordum gözü şişmiş bi kalkıyordum sırtında avuç içi kadar yer su toplamış. öyle böyle büyüdü şükür. bu bebe de alerjik olmasın diye dualardayım :))))

Ben mustela losyon sürüyorum vücuduna da yüzüne de, yağ sanki isilik yaptı gihi geldi bana kullanmadım
Mustela çok kokuyor parfüm lü , yüzüne sürünce yaktı gibi kırmızı kırmızı nokta oldu. Her çocuğa farklı etki ediyor demek ki.

Bi de gece yazdığına ben de ekleme yapmak istiyorum. Saati 2 ye kuruyorum, 3e kadar emziriyorum alt değiştir, mama takviyesi ver falan, uyutması 4ü buluyor, gene beslenme saati geliyor. Ben de gerçekten bu beslenme işinden birşey anlamadım. Hiç uyumasın bu analar. Bi de ben gündüzleri sağma yapıyorum. Hiç hiç vaktim kalmıyor

Bebişe gece gaz sancısı için ütüyle havlu ısıtıp koyuyordum ama o hemen soğuyor tekrar tekrar uğraştırıyordu. Bir de nemlendiriyordu kıyafetlerini.
Elektrikli su ısıtıcısı almıştım geldi dün gece kullandık. Çok memnun kaldım. 2-3dk ısıttım çok sıcak olmasın diye saatlerce ılık kaldı. Elimle sürekli kontrol ederek karnına beline koydum emzirirken. Gazını rahatça çıkardı ve uyudu. 🥹 İnşallah böyle devam eder. Bu arada içinde su değil jel gibi bir şey var ısınınca sıvılaşıyor. Diğer büyük boylar bebeğe kullanılmaz ama bunun boyutu ufak.

Merhaba hanımlar 27 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. Kanamam devam ediyor bugün büyük bir parça pembe renkli pıhtı gibi bir şey geldi normal midir yaşayan var mı? Ayrıca kanama miktarının azalması gerekmiyor mu artık benim hep aynı ped takmıyorum günlük ped kullanıyorum. Karnımın bazı bölgelerinde de hassasiyet var yani üzerine hafif baskı uygulasam bile canım yanıyor endişelenmeli miyim 😣

Bizde de çok oldu oluyor geçiyor nemlendirici sürmediğim halde daha arıyordum bi marka kullanamak için sen ne kullanıyorsun
Ben her banyodan sonra çok az zeytinyağı ısıtıp her yerine sürüyorum pişik varsa da hemen geçiriyor. Gazına da iyi geliyor çünkü benim de bebeğim biraz gazlı

Ben her banyodan sonra çok az zeytinyağı ısıtıp her yerine sürüyorum pişik varsa da hemen geçiriyor. Gazına da iyi geliyor çünkü benim de bebeğim biraz gazlı
Bebek zeytinyağı mı, bildiğimiz zetinyağı mı kuzum? Isıtmak, üşümesin diye mı?

Mustela çok kokuyor parfüm lü , yüzüne sürünce yaktı gibi kırmızı kırmızı nokta oldu. Her çocuğa farklı etki ediyor demek ki.

Bi de gece yazdığına ben de ekleme yapmak istiyorum. Saati 2 ye kuruyorum, 3e kadar emziriyorum alt değiştir, mama takviyesi ver falan, uyutması 4ü buluyor, gene beslenme saati geliyor. Ben de gerçekten bu beslenme işinden birşey anlamadım. Hiç uyumasın bu analar. Bi de ben gündüzleri sağma yapıyorum. Hiç hiç vaktim kalmıyor
Mustela stelatopia olanların hicbirinde paefun yok kokusuz

Bebişe gece gaz sancısı için ütüyle havlu ısıtıp koyuyordum ama o hemen soğuyor tekrar tekrar uğraştırıyordu. Bir de nemlendiriyordu kıyafetlerini.
Elektrikli su ısıtıcısı almıştım geldi dün gece kullandık. Çok memnun kaldım. 2-3dk ısıttım çok sıcak olmasın diye saatlerce ılık kaldı. Elimle sürekli kontrol ederek karnına beline koydum emzirirken. Gazını rahatça çıkardı ve uyudu. 🥹 İnşallah böyle devam eder. Bu arada içinde su değil jel gibi bir şey var ısınınca sıvılaşıyor. Diğer büyük boylar bebeğe kullanılmaz ama bunun boyutu ufak.

Sen böyle diyince aklıma şu memeler için olan şey geldi aklıma işe yarar mı ki ya

Bu bebişlerin fosforlu sarı kakaları bulaştığı kıyafetten çıkmıyor ay şu E bebekin leke çıkarıcısını sıkıyorum ön yıkama yapıyorum yine azıcık kalıyor önereceğiniz bir şey var mı

Bu bebişlerin fosforlu sarı kakaları bulaştığı kıyafetten çıkmıyor ay şu E bebekin leke çıkarıcısını sıkıyorum ön yıkama yapıyorum yine azıcık kalıyor önereceğiniz bir şey var mı
Hacisakir beyaz sabunla önce citiliyorum sonra makineye bebek detarjaniyla ekspres programa atıyorum canim. Başka çözüm bulamadim

Ben evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?

Back