- 3 Nisan 2017
- 19
- 6
- 37
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.941
Teşekkür ediyorum kızlar cevaplar için..misafirlerim falan vardı giremedim de son gün ne zaman bilmiyordum ya kaçırdım indirimi. Neyse artık mağazadan alırım ben de tekli daha mantıklı sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok güzel olmus hayırlı olsun. Ben bişey sormak istiyorum o büyük olan yataklar benim de cok hosuma gidiyor ama kac aylıktan sonra kullanabilir acabaMerhabalar Kızlar,
Bizim de odamız bitti çok şükür, inşallah Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip eder.
Eki Görüntüle 2058649 Eki Görüntüle 2058650
canım cok teşekkür ederim, kitaplığı internetten beğendim eşim yaptı, çok zor değil yapılışı eşimin de yeteneği var bu konularda.Bayıldım güzel günlerde kullansın kuzucuk.Kitaplığı nereden aldığınızı yazabilir misiniz sakıncası yoksa?
canım yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş aslında ama ben 1 yaşından sonra kullanmayı düşünüyorm.Cok güzel olmus hayırlı olsun. Ben bişey sormak istiyorum o büyük olan yataklar benim de cok hosuma gidiyor ama kac aylıktan sonra kullanabilir acaba
Peki parmaklıklardan cıkmaya calısmaz mı ayaklanmaya başladıktan sonra ben kendim için de düşünüyorum ama bu konuda emin olamadım.canım yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş aslında ama ben 1 yaşından sonra kullanmayı düşünüyorm.
Teşekür ederim ben de araştırayım .canım cok teşekkür ederim, kitaplığı internetten beğendim eşim yaptı, çok zor değil yapılışı eşimin de yeteneği var bu konularda.
Rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler nasip etsin rabbimKızlar benim oğluşum oldu bugün 11.gün. 38+3 te normal Doğumla dünyaya geldi çok şükür Bebeği olanları tebrik ediyorun, gelecek olanlara da kolaylıklar diliyorum
Mahsallah cok sukur kac kilo dogdu acaba :)Kızlar benim oğluşum oldu bugün 11.gün. 38+3 te normal Doğumla dünyaya geldi çok şükür Bebeği olanları tebrik ediyorun, gelecek olanlara da kolaylıklar diliyorum
Kızlar benim oğluşum oldu bugün 11.gün. 38+3 te normal Doğumla dünyaya geldi çok şükür Bebeği olanları tebrik ediyorun, gelecek olanlara da kolaylıklar diliyorum
3 kilo doğdu 2 hafta oldu daha kilo alamadıMahsallah cok sukur kac kilo dogdu acaba :)
tebrikler allah analı babalı buyutsun, aslında ben aralık annesi olacaktım ama sanırım kasım annesi olacagım, su an hastanedeyim kanamam oldugu ıcın benı tedbir amaclı bır gecelıgıne yatırdılar
sancılarım varmıs ama ben cok hıssetmemıstım, kanama esas endıse duymamıza sebep oldu, 35. haftada karnım cok kaskatıydı sancı varmıs meger, catı muayenesi yapıldı ve o gunden beri kanama var , bugun en son doktor artık hastaneye gel dedı , ve benı yatırdılar
bakalım umarım erken dogum olmaz , bugun 35+4teyim , 2 hafta daha sabretse bebısım cok mutlu olacagım .. hayırlısı , gelirse de saglıkla gelır ınsallah
Benimde cumartesi dogumum var 38+1 olmus olucak 36+3 de 3600 du bebegim anne sutuylemi besliyorsunuz acaba?3 kilo doğdu 2 hafta oldu daha kilo alamadı
Sütüm 3. Gün geldi o yüzden mamaya başlamak zorunda kaldık. Süt yeterli gelinceye kadar da günde bir yada 2 kez mama takviyesi yapıcaz. Hamileyken daha kolaymış inanın, şimdi her konu gözünüzde dağ gibi büyüyor konu evlat olunca. Emiyor emmiyor uyuyor uyumuyor ☺ çok şükür Allah bize nasip etti sizlere de kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallahBenimde cumartesi dogumum var 38+1 olmus olucak 36+3 de 3600 du bebegim anne sutuylemi besliyorsunuz acaba?
Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı ömürler versin benim de doğumuma daha var inşallah Aralık da olacak ama cok korkuyorum. Normal doğum da istiyorum tavsiye edebileceğiniz bişey var mı doğumun daha rahat gecmesi için?Sütüm 3. Gün geldi o yüzden mamaya başlamak zorunda kaldık. Süt yeterli gelinceye kadar da günde bir yada 2 kez mama takviyesi yapıcaz. Hamileyken daha kolaymış inanın, şimdi her konu gözünüzde dağ gibi büyüyor konu evlat olunca. Emiyor emmiyor uyuyor uyumuyor ☺ çok şükür Allah bize nasip etti sizlere de kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah
Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın sağlıkla nasıl gelcekse o zaman gelsin inşallah bebiş. Allah yardımcın olsun