- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.861
kuzenimde aynısından aldı o da aralık annesi olacak kullanmadan yorum yapmak zor olur galiba
Ben de bunu beğenmiştim canim rengi cezbetmisti beni ama cok buyuk gibi gelmisti bana vazgecmistim
Insallah memnun kalirsin canim :)bana işyerimden hediye alacaklar da seçmemi istediler birden arastırma yapamadım.
bunu görmüştüm önceden bu olsun dedim. inş kullanışlı birşeydir. gelince bende yorum yaparım artık
Kizlar joker guvenli mi alisveris icin
Kuzum kapı nasıl bi kapı sürgülü pimapense kapıda çıkarılıyor amaÇok ilginç ama ya kapının ufak olma ihtimalini düşünmeleri lazım aslında beşiği yapanlarla ilgili bir sorunmuş allahtan hediye gelmiş para verseydiniz daha çok üzülürdünüz
Ben oturma odasında kullanmak icin gündüz kullanmak icin bu tarZ almayı düşünüyorumKizlar kizima buyuyen karyola aldim yatak odama koydum onu bi tane de su sekilde bir besik dusundum ama hevesim kacti siz oturma odasinda falan kullanmak icin boyle bir sey aldiniz mi
Evet canım bende aynı bunun gibi bişey aldım civilden. Büyük beşiği yatak odamda. Ana kucağı yerinede teyzesi oyun halısı aldıKizlar kizima buyuyen karyola aldim yatak odama koydum onu bi tane de su sekilde bir besik dusundum ama hevesim kacti siz oturma odasinda falan kullanmak icin boyle bir sey aldiniz mi
ben koymıcam hastanede çalışan ebe gerek yok vermicez dediKızlar hastane çantasıma emzik biberon koyacaksınız dimi. Nasıl yıkadınız onları?
Ben koydum canım kaynatıp koydum çantama.Kızlar hastane çantasıma emzik biberon koyacaksınız dimi. Nasıl yıkadınız onları?
Ben de oyun halisi aldim canim ama bu dedigim portatif besiklerden hevesim kacti bunun icinde uyursa kendi yatağına alismaz diyorlar:/Evet canım bende aynı bunun gibi bişey aldım civilden. Büyük beşiği yatak odamda. Ana kucağı yerinede teyzesi oyun halısı aldı
Bu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/Ben oturma odasında kullanmak icin gündüz kullanmak icin bu tarZ almayı düşünüyorum
Canim naptin aldin mi kuvet setini :)
İnsanın kafası allak bullak karmakarışık oluyor arkadasım bu tarz kullandi gündüzleri bende oyuncaklı falan olunca sever diye düşünmüştümBu da guzelmis canim ama gunduz uykularinda nereye koyucaz o kafama takiliyor bunun icinde uyursa omurgasi falan zarar gorurmu acaba cukur gibi geldi bana.bu aralar en cok kafa yordugum sey bu :/
Kafam karisti benim de canim dogum yaklastikca hicbir sey eksik kalmasin diye dusundukce yeni bir sey aklima geliyor ama kullanisi gerekliligi vs.konusunda emin olamiyorum kafam iyice karisiyorİnsanın kafası allak bullak karmakarışık oluyor arkadasım bu tarz kullandi gündüzleri bende oyuncaklı falan olunca sever diye düşünmüştüm
Biberonu kaynattım canım. Emziğide kaynamış suda 5 10 dk beklettim.Kızlar hastane çantasıma emzik biberon koyacaksınız dimi. Nasıl yıkadınız onları?
ablam verdi bana bu tarz bişi ama ben sallamak istemediğim için kullanmayacağım galiba sallanarak uyumaya alışsın istemiyorumKizlar kizima buyuyen karyola aldim yatak odama koydum onu bi tane de su sekilde bir besik dusundum ama hevesim kacti siz oturma odasinda falan kullanmak icin boyle bir sey aldiniz mi
sürgülü değil malesef pimapen ama. hadi onu söksek odaların kapısından geçmicekKuzum kapı nasıl bi kapı sürgülü pimapense kapıda çıkarılıyor ama
Gunduzleri nerede duracak canim bebegin benim kafam karisti pusete koysam omurgasi rahatsiz olur diye korkuyorum.ana kucagina koysam gene ayni sanki cukur gibi.portatif besiktede anca uyuduktan sonra durur heralde uyumadiktan sonra bebek icinde durmaz gibime geliyor?sence hangisi mantikli canim sen ne dusunuyorsunablam verdi bana bu tarz bişi ama ben sallamak istemediğim için kullanmayacağım galiba sallanarak uyumaya alışsın istemiyorum
ben koltuğun üstüne yatırırım diyorum ayrıca babynest var. ama 3 aylık falan oldu mu anakucağına koyarım evin her yerine taşırım diyorumGunduzleri nerede duracak canim bebegin benim kafam karisti pusete koysam omurgasi rahatsiz olur diye korkuyorum.ana kucagina koysam gene ayni sanki cukur gibi.portatif besiktede anca uyuduktan sonra durur heralde uyumadiktan sonra bebek icinde durmaz gibime geliyor?sence hangisi mantikli canim sen ne dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?