- 12 Kasım 2009
- 1.174
- 1.175
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..Kizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..Kizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Sağol canım. O zaman yalnış kullanmadım demektir buOyle oluyo canim fazla geleni atiyo
Yok yok dogru kullaniyosun bende gecen sefer yanlis kullandim sanmistim abim doktor o da yanimdaydi ona sordum oyle olmasi gerekiyomus canim gun icinde de ic camasirima geliyordu benim ara araSağol canım. O zaman yalnış kullanmadım demektir bu
Abinin doktor olması senin açından ne güzel bir şey. Benim de en yakın kuzenim doktor herşeyimi ona sorarim.Yok yok dogru kullaniyosun bende gecen sefer yanlis kullandim sanmistim abim doktor o da yanimdaydi ona sordum oyle olmasi gerekiyomus canim gun icinde de ic camasirima geliyordu benim ara ara
Hmm yok canim hic oyle kullanmadim belki kullanan arkadaslar vardir yardimci olacak.Evet doktor vajinadan kulan ağızdan alisan biraz ağır gelebilir dedi de ondan sordum
Hmm yok canim hic oyle kullanmadim belki kullanan arkadaslar vardir yardimci olacak.Evet doktor vajinadan kulan ağızdan alisan biraz ağır gelebilir dedi de ondan sordum
günaydın bizim satlar aynı sanırımKızlar merhaba
Bende kesemi gördüm çok şükür 5+5 günlükmüş beybisiiiii
31 Ekimde kalp atışını duyacağız inşallah.
Vajinal ultrasonda gözüktü ama karından gözükmedi. Su falan içmiştim burada okumuştum mesane dolu olsun yazılmıştı ama doktor tuvaletin ve gazın var göremiyoruz dedi
Canim.benim de rahmim tersmis doktor dogurunca duze doner demisti seninki de mi oyleydi rahmin terse donuk oldugu icin mi agrilarin varmis benim de agrim varKizlR doktora gittim
5+3 gunluk
Alttan muayene etti
Kese gorundu
Bi onceki gebeligimde miyom vardi
Yine miyom varmis ama tehlikeli bi yerde degil
Bnm agrilarimin sebebi rahmimin arkaya donuk olmasiymis, normal dogum yaptigim icin baglarim gevsemis ve rahmim geriye donuk pozisyon almis, uc ay bel agrilarin olur uzun sure oturma dedi
Insallah kotu bisey yoktur cikinca hemen haber ver rabbim bizi de bebeklerimizi de hep korusun saglik vrsinKizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Ins degerin yukselmistir ne zaman cikacakmis sonucKizlar ciktim doktorun yanindan muayene etti yumurtaliklarin normal serbest sivi yok dedi kan istedi deger yukseldiyse devam eden gebelik dustuyse kimyasal gebelik dedi bildigimiz seyler yani
2 gibi cikar dediler canimIns degerin yukselmistir ne zaman cikacakmis sonuc
Umarım yükselmiştir ya dualarimiz seninleKizlar ciktim doktorun yanindan muayene etti yumurtaliklarin normal serbest sivi yok dedi kan istedi deger yukseldiyse devam eden gebelik dustuyse kimyasal gebelik dedi bildigimiz seyler yani
Zor bir süreç ama herşey düzelecek inş. Keseyi gormussunuz işte ne güzel. Sağlıkla kalbini de duyarsın ins arkadaşımKizlR doktora gittim
5+3 gunluk
Alttan muayene etti
Kese gorundu
Bi onceki gebeligimde miyom vardi
Yine miyom varmis ama tehlikeli bi yerde degil
Bnm agrilarimin sebebi rahmimin arkaya donuk olmasiymis, normal dogum yaptigim icin baglarim gevsemis ve rahmim geriye donuk pozisyon almis, uc ay bel agrilarin olur uzun sure oturma dedi
Güzel şeyler diyecek inş çıkınca haber ver olur muBen de doktora geldim kızlar. Ağrım için geldim bekliyorum. Bakalım ne diyecek