- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Cnm erken bı hafta sonra gozukur ya da cuma falan gıt@rebelliousxx cnm biz ayniyiz sen konrole gittinmi hic ben 2 gun once gittim hic bisey gozukmedi doktoruda zaten hic beegnmedim sali gunu kendi doktoruma gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm erken bı hafta sonra gozukur ya da cuma falan gıt@rebelliousxx cnm biz ayniyiz sen konrole gittinmi hic ben 2 gun once gittim hic bisey gozukmedi doktoruda zaten hic beegnmedim sali gunu kendi doktoruma gidicem
lilipit oncelikle hayirli olsun cnm 1 gun aramiz var ilk kontrolune gittinmiİş
mrb
Bnm doktor hep folidoce verıyor
Fark edıyor mu folık asıtler markadan markaya
Cnm kan verdım sadece henuz cok yenılilipit oncelikle hayirli olsun cnm 1 gun aramiz var ilk kontrolune gittinmi
canım emzirmeyi bırakmaZor olmaz mi ya meme diyip duruyo babasiyla oyaliyoruz disari cikiyoruz onun icin de gece cok zor cunku deliksiz uyuyamiyor sabah zombi gibi kalkiyoruz:))
Ikinci baya yuksek cikmiş erken ovulasyon olmus heralde cnm.. benimde 5+5 te kalp atislarini gormuştuk kizimda... ama bu hamileligimde ovulasyon 18ci gunde oldu cok iyi biliyorum yani 4 gun geri oluyo hafta olarak acaba bendemi persembe gitsemCnm kan verdım sadece henuz cok yenı
Kese gorunmesı ıcın daha zaman
var
Ben perşembeye randevu aldım inş gozukur
Oğlumda 10 mart adet gunu sonrası hcg 163 imiş, 25 martta kese gormuşuz
Bu sefet bnm adet gunu ıkı gun gecınce 960 cıktı hcg, buyuzden bana perşembe gozukur gıbı gelıyor
İşte buna çok sevindim :) aramiza bir bybo bebeği daha katılıyor. Gerekli zaten bu topic içinde eminim ki :) ne de olsa birlikten kuvvet dogar :)kızlar galiba ben de aranıza katılıyorum emin değilim ama yarın sağlık ocağına gideceğim
Dün bir yerde okudum ama avrupada ve özellikle İngiltere de yapılan bir testmis bu. Yumurtlama dan önce tutunursa sperm rahme kız oluyormuş. Ben ilay'da 5 gün önce öğrenmiştim. Ama bu hamileliğimde 2 gün sonra öğrendim. Bakalım doğru mu hurafe mi :)Ikinci baya yuksek cikmiş erken ovulasyon olmus heralde cnm.. benimde 5+5 te kalp atislarini gormuştuk kizimda... ama bu hamileligimde ovulasyon 18ci gunde oldu cok iyi biliyorum yani 4 gun geri oluyo hafta olarak acaba bendemi persembe gitsem
Hosgeldin sende aramiza o halde :)Arkadaşlar merhaba ben de salı gidicem doktora. Kan tahlilimi bu hafta başında yapmıştık. Biraz bekledik ultrasonda görünmesi şçin. Umsrım herşey yolunda gider
Madem eczacısın bana omega 3 önerir misin? Amerikadan kuzenimle aslında 3 haftaya getirtme gibi bir planım var ama olmazsa tr den alayım diyorum hiç uğraşmasin boşuna. Epa dha değerleri en yüksek içinde hic bir toksik madde bulunmayan balık jelatiniyle kaplanmış fiyatı önemli olmayan bir marka söyler misin yarın başlamam gerekiyor artık. Birde çocuklar için bir öneri ıstiyirum tabi yine aynı şekilde ama bu sefer surup olsa daha iyi olur. Bakalım sen ne onereceksin :)Ben de eczaciyim ondan direkt marka soyledim cnm
Aynen cnm benimde 6 yasinda kizim var ama hala soyleyemedik tam.kesin belli olsun ultrasyonda gorelim ondan sonra soyliycez bi kardesi olacagini cok istiyo zaten :) :)Bız kasım annelerınde genelde ılk gebeydık
Burada gordugum kadarıyla genelde ıkıncı gebelıkler:) aynı kaderı paylasıyrz:)
Gorucez bakalim cnm Allah herkesin gonlune gore versin en basta saglikli olsunlar kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim insalahDün bir yerde okudum ama avrupada ve özellikle İngiltere de yapılan bir testmis bu. Yumurtlama dan önce tutunursa sperm rahme kız oluyormuş. Ben ilay'da 5 gün önce öğrenmiştim. Ama bu hamileliğimde 2 gün sonra öğrendim. Bakalım doğru mu hurafe mi :)
Hcg degerın nasıl cnmIkinci baya yuksek cikmiş erken ovulasyon olmus heralde cnm.. benimde 5+5 te kalp atislarini gormuştuk kizimda... ama bu hamileligimde ovulasyon 18ci gunde oldu cok iyi biliyorum yani 4 gun geri oluyo hafta olarak acaba bendemi persembe gitsem
Oo senın kızın baya buyukmusAynen cnm benimde 6 yasinda kizim var ama hala soyleyemedik tam.kesin belli olsun ultrasyonda gorelim ondan sonra soyliycez bi kardesi olacagini cok istiyo zaten :) :)
Bybo nedirİşte buna çok sevindim :) aramiza bir bybo bebeği daha katılıyor. Gerekli zaten bu topic içinde eminim ki :) ne de olsa birlikten kuvvet dogar :)
Ya rus takvımıne gore baktım oglum için dogru cıktı sımdıde kız dıyorDün bir yerde okudum ama avrupada ve özellikle İngiltere de yapılan bir testmis bu. Yumurtlama dan önce tutunursa sperm rahme kız oluyormuş. Ben ilay'da 5 gün önce öğrenmiştim. Ama bu hamileliğimde 2 gün sonra öğrendim. Bakalım doğru mu hurafe mi :)
Tmm cnm sglben doktoruma şu kol bantı olayını soracağım
olumlu birşeyler söylerse burada paylaşırım
Nemutlu sana cnm, insallah bende duyarim cok heyecanli ama beklemekde cok zormuss
ne güzel bir duygudur
maşallah
bize de nasip olur inşallah
galiba en en erken sen duydun