2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331

sağol canım bari ben de gittiğimde söyleyeyim...
varis kaçınılmaz sanırım benim gibi sürekli ayakta olan gebeler için
 
Bizde gördük bugün bebişimizi 2 ki test yapıldı çok şükür ense kalınlığı gelişimi normal çıktı ama cinsiyetine bişey söyleyemedi çünkü çok hareketliydi durduğu yerde durmadı yaramaz birde renklide baktık o kadar güzel bi duydu ki gerçekten yaşanması gerekliymiş parmaklarını bile gördük bay bay yaptı bize :)
 
Selam canim topigin basinda etkindim yazismistik,, sonra zor günler baslayinca siteye girmedim pek burayada yazamadim sükür simdi daha iyiyim seninle ayniydik bende dün ögrendim cinsiyetini insallah bende erkek annesi oluyorum seninkide hayirli olsun demek sanada erkek bebiss geliyor Rabbim insallah göstersin o günleri.. senin nasil gidiyor nasil gecti buzamana kadar olan günlerin?
 
Kızlar bugün çok güzeldi maşallah bebisim saglikliymis şimdilik iyi gidiorz bide cinsiyet erkekmis ismini kerem dusunuyoruz değişmez ise kilo da 3 kilo almışım maşallah 65.6 güncel kilom demir ve vitamin verdi O onurumbenim Allah hepimize böyle musmutlu muayenelerden donmemizi nasip etsin
 
Son düzenleme:

Canım çok sağol hatırlayıp yazdığın için,bizim doğum tarihlerimiz aynıydı seninle çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Sana da hayırlı olsun oğluşun Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben de başlarda yazıyordum ama sonra bulantılarım endişelerim çok oldu pek giremedim senin olduğun gibi şimdilik iyiyiz çok şükür.İkili testimi yaptırmıştım 12.haftamda bu hafta da üçlü yaptırdım inşallah temiz gelir sonuçlar.Senin nasıl geçiyor hamileliğin daha rahat mısın artık?
 
Benim de genç kızlığımdan beri, her iki dizimin arka tarafında varisim var.. Hamilelikte çoğalır diyorlar.. Çok korkuyorum bende, varislerim çoğalır diye. Sanırım bunu önlemenin en iyi yolu varis çorabı.. Varis çorabını, kadın doğum uzmanı yazabiliyor mu? İlk duyuyorum..
 
Evet yengemin hamileliğin de de oldu doktorumuz yazdı eger cok ciddi boyutlardaysa kalp damar doktoruna yönlendiriyor o yazıyor corabı eczaneden medikalciler den alıyorsun veya kifidis den ama orda biraz daha pahalı
 
Ha bide kızlar doğumda yengemin de bacaklarını sım sıkı lastikli bişeyle sardılar pıhtı falan oluşmasın diye aklınızda bulunsun söylersiniz bunuda
 
Kızlar merhaba , biraz önce çamaşırımda ıslaklık hissettim akıntı yada yine kanamam olduğunu düşündüm (kanamam arada olabiliyor normal gelmeye başladı artık) fakat tuvalete gittim su gibi su aktı neydi anlamadım. Tuvalet kağıdı koydum çamaşırıma çıktım lavabodan 5 dakika sonra yine ıslaklık hissettim, tuvalet kağıdı ıslammış , çamaşırım yine bayağı ıslanmıştı, yoğunluğu su kıvamındaydı böyle birşey yaşayan var mı?
 
Sagol Canim Amin Insallahh,,Ayy cok kötü zamanlardi canim basimi yastikta kaldiramiyordum bulantilar felan derken dedim heralde hic bitmiycek bu günler yiyeceklere karsi tiksinmeler ayy neysee cok sükür simdi daha iyiyim bulantilar hafifledi biraz daha enerjik hissediyorum artik kendimi,,bende ikili testi yaptirtim iyi geldi sonuclar üclü testi yapmiyorlar burda ben almanyadayim buarada 20. haftada yapilmasi gereken seyler varmis onu yapicak sadece ,, insallah üclü testinde iyi gelir sevindim iyi olmana herseyin yolunda olmasina senin zor günlerinde gecmisdir insallah.. buarada üclü testi nasil yaptilar?
 
Kızlar ya herkes çok emin yazmış cinsiyetleri, bende artık emin olmak istiyorum, 12.hafta da doktor kendiliğinden erkeğe benziyor demişti, 15+5 de ise bacak arasında birşey görmüyorum kıza benziyor dedi, bende son duruma kendimi alistiemaya çalışıyorum, benim gibi durumla karsilasanlar var mı başka acaba?
 
Ben olsam başka bir doktora daha giderdim canim.. çünkü bu haftada artık kesin bişey söyler doktor
 
Doktor 12. haftada erkege benziyor demisti bana suan 16 haftalik dün ögrendik kesinlesti erkek gördük bacak arasini,, istersen cinsiyet icin bir baska doktora daha gidebilirsin..
 
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-su-an-5-aylik-hamile-olanlar.309785/page-2

Canım bi oku istersen bu sayfayı.
 

Ben de aynıydım canım yemek yiyemicem sandım bidaha benim 15.haftada bitti bi de uzun sürdü biraz artık 9 ay bulanır sanıyordum çok şükür geçti gitti:)
20.haftada detaylı ultrason var sanırım burda da ozamanlar yapıyorlar.Benim de ikili temiz çıkmıştı ama ne olur ne olmaz yapalım dedi aynı ikilide olduğu gibi ultrasondan bikaç değere baktı sonra da kan verdim.Hakkımızda hayırlısı olsun canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.İnşallah detaylı ultrasonun da tertemiz çıkar sağlıkla alırsın kucağına yavrunu
 
Valla kuzum bilmiyorum ki normal de bnm de çok akıntı olur ama ters gidin bise olduğunu düşünüyor musun sen
 

Aslında belli olması lazım 16 hafta olmuş nerdeyse cihazından mı kaynaklanıyor acaba? Başka bi yere gitme şansın varsa git mutlaka
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…