2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Tabii ki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sana beraberinde hepimize inşallah:)
 
Ben de yağ sürüryorum bio oil aldım . Bir de lierac mıydı neydi ondan alıcam bidahaki ay. Bundan önce de aslında hindistan cevizi yağı sürüyodum. Ama biraz kokusundan dolayı midem bulandı pek süremiyorum.

Bir de burda yaşanan tartışmalar gerçekten içimi şişiriyor ve çok fazla uzatıldığını düşünüyorum. yani birbirine laf sokunca, iğnrleyici konuşunca nasıl bir tatmin yaşanıyor aklım hayalim almıyor. kimseye de espiri yapmak içimden bile gelmiyor biri de gelip bana sataşıcak diye.
Sadece bu tarz muhabbetlerden ciddi anlamda sıkıldığım, yersiz olduğunu düşündüğüm ve rahatsız olduğum için belirtmek istedim. Bir de ricam olacak, birbirinizle olan problemleri özel mesaj yoluyla halleder misiniz? Lütfen..
 
Ilk tahminleri hatirliyorum da degisti mi diye merak ettim :) hadi hayirlisi olsun saglikli olsun minikler o yeter zaten :)
 
Birçok toplumda "çocuk" sayılacak yaşta "anne"olmak,annemin deyimiyle daha "kendi arkanı toplayamıyorken" bir evden bir aileden sorumlu olmak, seyahat etmek,okumak,dünyayı kesfetmek anlamak varken "doğurmayı" "erken gebe olmayı" meziyet saymak... Şaka yollusu bile benim için kabul edilebilir bir durum değil. Burada kendi seçimi ile 40 yaşında anne olanda var yıllarca binbir yönteme başvurmuş olan da bebeğini kaybetmiş olan da... Eğer bunu algılayabilecek "kabasite(?)" var ise bu çocuksu kıskanıın çatlayın patlayın tavrının kaynaştırmayacağının bilinmesi gerekir :) Bu bir marifet,meziyet değil ve gençliğiniz için gerçekten üzgünüm,kendi seçiminiz dahi olsa...
 

O zaman benm tahminim tutmamış :) gerçekten de tam netleşmesi için 20. Haftaları beklicez galiba
 
Hoşgeldin mavimli. Tek kese ikizlerine hamilesin, maaşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin cnm
 
Ellerinden öperim güzel kalpli kadın, güzel anne...
 
Bende lierac dusunuyordum ama icerigi fazla kimyasal canim aklinda bulunsun. Bir de bence bu laf sokma yarisi degil aksine fikir beyani. Burada kimsenin biriyle bireysel problemi olamaz ki mantiga aykiri tanimiyoruz birbirimizi. O yuzden fikir beyannatina olumlu bakmaliyiz bence :)
 

Bu mesajında çok haklısın. Her konuda üslup çok önemlidir.
 
Slm arkadaşlar ben bayagidir yazmiyodum ikili testte ense ölçümü 2.1 çıktı ve doktor çok moralim bozdu çok sukur tahlillerim temiz çıktı ama içime bi supe dustu sizce cokmu yüksek moralim çok bozuk surekli agliyorum
 
Öncelikle basiniz sagolsun,kimse yasamasin... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki evladini da.
 
Çok yüksek değil. Test sonuçların da iyi olduğuna göre sorun yok bence. Üzme kendini
 

Aslında bugün tam adet günümdü hamile olmasam. Ben de doktora onu sordum. Adet günüm olduğu için olmuş olabilir mi diye. Sert bir şekilde öyle bir şey yok dedi. Hamilelik başlayınca adet olmak mümkün değil dedi.





Yok canım. Ben hiç acile gitmedim. Sanırım başka biriyle karıştırdın. Bu yaşadığım ilk sorun aslında. Evet dediğin gibi bebeğim iyi olduğu için şükrediyorum.
Ama bu sorun kafamı da kurcalamıyor değil. Yani acaba doktorun farkedemediği önlem alınması gereken bir sorun varsa ve geç kalırsak diye korkuyorum.


Canım aslında ben doktorumu değiştirdim. Normalde gittiğim doktor normal doğum yapmadığı için. Biz ilçede oturuyoruz. Şehir merkezinde bir doktora gitmeye başladım. Yeni doktorum perinatolog değil ama prof.
Anlatılana göre çok tecrübeli bir doktormuş. Fakat söz konusu kanama olunca 1 saat yola gitmeyi göze alamadım. İlçedeki daha önce gittiğim doktora gittim.
Acaba 1 saat yol da olsa gitmeli miydim ? Bir an önce bebeğin iyi olduğunu öğrenmek için buradaki doktora gittim.
 
Merhabalar. Yuksek risk grubu 2,5 demisti bi doktor bana. Cok milimetrik bi olcum ayni bas popo mesafe olcerken oldugu gibi. Doktor temiz ddiyse icin rahat olsun ama eger endisen varsa baska doktora gidin bence mutlaka cunku biz uzulunce bebeklerimizde etkileniyo. Ve 3lu testte yapilabiliyor risk goruyosaniz.
 

Bildiğim kadarıyla 3 sınır. Testlerin de iyi çıkmış neden ağlıyorsun arkadaşım. Üzme kendini. Ultrason farkı olabilir mm.lik hatalar yüksek çıkartabilir. Bebeğine yazık o da üzülüyor. Hayırlısı ile tamamlansın inşallah hamileliğin.
 

Neyse canım ben fikrimi söyledim, biliyorum tanımadığımızı . Ondan da saçma geliyor zaten de neyse. Herkes farklı düşüncede, sadece öyle bi rica ettim ama benim ricamla da olmayacağını da biliyorum.

Lierac dan vaz geçerim anında çok kimyasalsa. Bi tane daha duymuştum unuttum. Yağla birlikte bir de krem kullanmak istiyorum. Artık burda paylaşılanlardan araştırırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…