2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben cinsiyet kesinleşmeden isme karar vermek istemiyorum..
Sonra zor gelir gibi değiştirmek..İnsan farketmeden kendini alıştırıyor bir de..
doktor kız dediğinden beri ister istemez kıza yöneldim...bakıyorum öyle
 

bende de var idrar yolu enfeksiyonu bana piyeloseptyl verdi doktor.bir ay kullan dedi. idrar kültürü de yaptırdım çok şükür temiz çıktı. suyu mumkun mertebe çok içiyorum. ve sık tuvalete çıkmak gerkiyor. gerçi benim böbrek rahatsızlığımda var o sebeple su benım hayatımın bir parçası olmak zorunda.
 
allah herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin inşallah. ikincide cinsiyet düşünmek daha zor oluyor. kızımı düşününce kız olsun birbirine can olsun diyorum. kendimi düşününce birde oğlum olsa güzel olur diyorum. tabi en başı sağlık allah neye karar verdiyse oyle olacak.

ben kız olursa zaten hep zehra diyorum. ilki zeynep çünkü. erkek için aslında ilki için düşündüğüm mete vardı. ama şimdi mete, mert, kerem , aklımda olan isimler. eşiminde aklında timur vardı eskiden şimdi bilmiyorum.

izim olayı çok önemli gerçekten kişiyi etkiliyor.
 
ben isim olayına taktığım kadar bişeye takmıyorum.
Göktuğ dan vaz gececem sanırım böyle koyu mhpli mişizi andırıyormuş insanlara. göktürkte çok güzel ama soyadımızla çok ağır olur.
yaman ve ozan şimdilik favorilerim.
kızdada miray ve izel favorilerim her gün değişiyor ama : ))
deniz ismini çok beğeniyorum ama unisex çok sorun çıkarıyor. eşimden biliyorum...
 
Selam kızlar bugün kontrolüm var gece açık kırmızı lekelenmem oldu sabah uyandigimda bisey yoktu.
Progesteron kullanıyorum niye böyle oldu ki ya..
 
kızlar slm tekrar
ya benim yemek saati yaklaştıkça midem kazınıyor ve elim ayağım titriyor.
bulantımda tabi oluyor.
vişne suyu içince geçiyor.
şekerim mi düşüyor anlamadım. normalde şekerli birşeyde tüketmem.nerdeyse hiçbirşey.
sonuçta meyve sularında bir ton koruyucu var.hiç tükettiğim bişey değildir normalde. ama mecbur kalıyorum.
 
Canım sıkkın. 3 kilo almışım. Pantolonum zor kapandı bugün. Sürekli peynir ekmek peynir simit ve kuru şeyler yemekten oldu sanırım. Dikkat etmeliyim daha ilk aylardan 3 kilo çok fazla.
 
ben inanılmaz yoğurt tüketiyorum . hatta şöyleki ; yoğurtlu çorba yanında cacık yanında makarna falan varsa yanına yoğurt ....vb sanırım benim çocuk yoğurt bigi beyaz olucak bu gidişle. önceki hamileliğimde faytdalı olsun diye süt içerdim ama canım istediğinden değil. bunda süt çok az içebiliyorum. ama yoğurt, peynir sürekli yanıbaşımda
 
Kızlar bebeğim kaç gr göremiyorum anlayamadım fikriniz varmı
 

Eklentiler

  • IMG-20161122-WA0005.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 67
Bende öyleyim. Çay kahve içemediğim için vişne suyu içiyorum. iyi geliyor
 
Canım sıkkın. 3 kilo almışım. Pantolonum zor kapandı bugün. Sürekli peynir ekmek peynir simit ve kuru şeyler yemekten oldu sanırım. Dikkat etmeliyim daha ilk aylardan 3 kilo çok fazla.
Aşırı yemezsek hamilelik boyunca sorun olmaz. Önemli olan abartmamak ve emzirme döneminde dikkatli beslenmek. Genelde baktığımda emzirme döneminde 10 kilo veriyorlar. Zaten 4 5 kiloda doğumda gidiyor.
Stres yapmayalım, abartmadan canımızın istediğinden yiyelim, iyi hissettiğimiz zaman çıkıp dolaşalım. ve emzirme döneminde fazla kilolardan kurtulalım..
 
Hanımlar çatlak kremi ne başlayan varmı? Doktorum artık kullanmaya başla çatlak kremine ek olarak bebe yağı da kullanabilirsin dedi ben mustela almayı düşünüyorum siz karar verdiniz mi?
 
Hanımlar çatlak kremi ne başlayan varmı? Doktorum artık kullanmaya başla çatlak kremine ek olarak bebe yağı da kullanabilirsin dedi ben mustela almayı düşünüyorum siz karar verdiniz mi?
Canim bana da baslamam gerekitigini soyledi.gobek baldir göğüs cevresine..ama henuz almadim.bi marka onerdi bana da ama biraz arastirmak istedim..açıkçası pek de fikrim.yok bu konuda.bilgili olanlar yazarsa insallah tenime uygun olani almak istiyorum.
 
ayy bende herseyı yoğurtlu yiyorum.öğlen yoğutlu brokolı yada kereviz.
hatta aksam pirinç pilavına yoğurt döküp yedim, dünde sadece haşlanmış makarnaya yoğurt .diğer türlü midem rahatsız oluyor ve çıkıyor.bunun ikisi iyi...
ben aşırı beyaz eşimde bayağı esmer bakalım çocuk nasıl olcak merak ediyoruz
 

Bana da denemem için striacare vermişti jel şeklinde ama kokusu midemi bulandırdı o yuzden onu alamıcam
 
kızlar arkadaşlarım derki çatlak kremi için : bir ton para vermeyin bepantenin onarım kremi varmış onu kullan dedi.
ama bunu diyen arkadaşta çatlak kalmış.öncesinde pahalı bişey kullanmış ama ondada önüne geçemedim diyor.bepanton kullanan diğerinde kalmamış.

başka arkadaşta lierac kullanmış pahalı ama iki kutu yetti hamilelik boyunca dedi.onda hiç kalmamış ama o ark bayağı bi kiloluydu.yani karnı bile doğru düzgün çıkmadı.bundan dolayı da çatlak kalmamış olabilir.

yeni doğum yapan biri daha var ona sormadım. onuda yazarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…