Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şimdi grupta yazılanları bi okudum da bizi de "aceleci", daha doğup doğmayacağı bile belli olmayan bebelerimizi de "şımarık" diye yaftalayacaklar diye korktum :)))Hiç geçmiyor bide insan sürekli kendini kolluyor
Evet normalYani niye öyle yazdın? sarı akıntım var benim kanama olması kötü, sarı akıntı şeffaf akıntı normal değil mi
Tebrikler canım adetine kaç gün var?Kizlar yarini bekleyemedim ben, test yaptim
Eki Görüntüle 3488238
Evet ama muayeneye gidince mutlaka doktoruna söyle senin tahlillerini de erkenden yapar rahatlarsın ben alttan muayene olunca farketti sanırım test istedi idrarda bakteri çıktı sonra bu gebelikte oluyor bu kültüre bakalım ne bakterisiymiş dedi bugün sonuçlarım çıktı üreme görünmüyor bi bakteri enfeksiyon çıkmadı mesaj attı günde üç litre su için diye bol bol su içelim bi de c vitamini tabikiYaa gerçekten mi cok teşekkür ederim dün aksamda mesanem mi vajinam mı böyle bi doluluk hissettim ozaman velki sizin dediginiz gibi olabilir
Cok sağol canım ben de içeyimEvet ama muayeneye gidince mutlaka doktoruna söyle senin tahlillerini de erkenden yapar rahatlarsın ben alttan muayene olunca farketti sanırım test istedi idrarda bakteri çıktı sonra bu gebelikte oluyor bu kültüre bakalım ne bakterisiymiş dedi bugün sonuçlarım çıktı üreme görünmüyor bi bakteri enfeksiyon çıkmadı mesaj attı günde üç litre su için diye bol bol su içelim bi de c vitamini tabiki
Evet ama valla şuan başka hiçbişe düşünemiyorum:))Ay şimdi grupta yazılanları bi okudum da bizi de "aceleci", daha doğup doğmayacağı bile belli olmayan bebelerimizi de "şımarık" diye yaftalayacaklar diye korktum :)))
Tesekkur ederim ,adet gunum yarinTebrikler canım adetine kaç gün var?
Gözünüz aydın tekrarTesekkur ederim ,adet gunum yarin
Gebelik biraz ilerlediğinde ayda bir doktora gitmeye başlıyoruz bu rahatsızlıkta ayda bir ölçülen tansiyon ile anlaşılabilen bir durum değilmiş yaşadığı sorunları da gebelik sıkıntısı olarak yorumlamış demek istediğim bilseydi böyle bir durumu doktora giderdi tedbirini alırdı eğer takibinizi bir özel hastanede yaptıracaksanız göreceksiniz ki muayene ücretleri test ücretleri bunlar bütçeyi aşan rakamlar o yüzden gebeliğin başında böyle basit takipleri devlet hastanelerinde yaptırırsak bütçenin yükü de azalır sonrasında eminim herkes gebeliği boyunca kendisini takip edecek bir doktor ile devam edecektir eminim ama naçizane birbirimizi kırmayalım eleştirmek kolay,yıkıcı olmak kolay yapıcı olmak zor sizin hiçbir sıkıntı yaşamadan geçirdiğiniz bu süreci belki birileri dokuz ay yatarak geçirecek olabilir.Amin. Acilde yaptırılan gebelik testlerinden bahsetmiştim aslında, gebelik takiplerini mutlaka hem kadın doğumda hem de aile sağlığı merkezlerinde yaptırmamız gerekiyor. 30.haftada hiç takip yaptırıp tansiyonuna baktırmamış mı nasıl anlamamış.
Bizim bebek beklediğimiz 19. Aydı, aşılama yapmıştık olumsuz olmuştu. O sebeple kendimi çok dinliyordum erken yakaladım. Şimdi aileme falan keseyi görmeden söylemek istemiyorum ama içim içimi yiyorSiz de erken öğrenmişsiniz. Benim o kasılmalar geçti. Bir çok gebede adet döneminde bu oluyormuş galiba. Bakalım bi dahaki ay olacak mı. Ben öyle olunca elimi ağrıyan yere koyup dua okudum
Ben keseyi gördüm ama kalbi de duyayım diye kimseye bişey diyemedim.:)Bizim bebek beklediğimiz 19. Aydı, aşılama yapmıştık olumsuz olmuştu. O sebeple kendimi çok dinliyordum erken yakaladım. Şimdi aileme falan keseyi görmeden söylemek istemiyorum ama içim içimi yiyor
Böyle güzel şeyler görelim güzel şeyler konuşalım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah baya net bir çizgi kanda da yüksek bir değer çıkar benceKizlar yarini bekleyemedim ben, test yaptim
Eki Görüntüle 3488238
Ben de bekliyorum önce keseyi görmeyi sonra kalbi durmayı sonra da fetal dna öyle söylicem iş yeri inşallah anlamazBen keseyi gördüm ama kalbi de duyayım diye kimseye bişey diyemedim.:)
Ay sanane ama ya? Gercekten sanane? Bu yorumu yazmanin amaci ne anlamiyorum, beklemedigimiz icin cocuklarimizda aceleci ve simarikmi oluyor, ne kadar anlamaiz bi yorum.. illa gelip boyle huzur kaciracaksiniz, hepimizin ilk gebeliği ve farkindaysaniz baslik konusunun amacida bu?Arkadaşlar konu dışı olacak ama bu mesajlarınıza çok çok üzüldüm. Son zamanlarda genel olarak tüm insanlara bakıyorum o kadar aceleciyiz o kadar sabırsız ve bencilizki. Her işimiz hemen görülsün istiyoruz ve hep en özel muameleyi görmek istiyoruz. Bir an evvel öğrensek de tatmin etmiyor bi sonraki aşamanın gerginliği başlıyor hemen arkasından. Yani erken öğrenmenin bir faydası yok. Sadece merak gidermiş oluyoruz. Bakıyorum da çocuklarımız da böyle, aceleci tatminsiz ne kadar verirseniz verin mutsuz ve sinirli, bu şımarık çocuklar da anne baba için dert oluyor. Bence biraz yavaşlayalım ve sakinleşelim ne dersiniz? O zaman belki bebeklerimiz de sakin ve iyi huylu olur. Acilleri acil bir durum olmadıkça meşgul etmeyelim. Bugün olmazsa yarın öğreniriz aile hekimimiz var. Sağlıklı günler.
5 hafta 5 günlükmelismist sen kaç haftalıksın canım