2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kizlar 34.atak haftasindayiz sanirim 36.atak haftasinin baslangiciymis.. bir dellenme durumlari hakim. Bir de bugun farkettim altta dis eti kabarmisti 1 haftadir acilmis bugun yani patlamis deniyor sanirim kac gun sonra dis gorecegiz acaba? Ilk disimiz olacak kismetse..
Bir sey daha soracagim. Dogum sonrasi eski regli donemine gore regli donemleri daha yogun gecen var mi? Gun olarak ayni ama 4 aydir regli oluyorum ve hepsinde eskisine nazaran 2 kat yogun yasiyorum ped yetistiremiyorum doktora gitsem mi dusundum.
Deli gibi de terliyorum ev sicak ama komsular gayet uzun kol gezerken atletle bile deliriyorum.
 
3-4 güne dişi görürsünüz canm. Hayırlı olsun :) regl konusuna hiç deyinmiyim 40 gündür adet olmadım bu ay düşün halimi. Yoğunluk bende aynı öncekilere göre.
 
Bu diş konusunda hiç bilgm yok demek 20 tane farkında olmadan cıktı bizim 2 tanesi

Adımadım setlerden alan arkadas vardı 9. Ayın setinde neler vardı )6 aylık mı 12 aylık mı abonelik yapayım karar veremedim d&r var dedi arkadaş olabilir mi?
 
Bebis icin atak sonu guzel oluyor.level atlamis gibi,farkediliyor.
Regl ile ilgili ayni seyler bende de var.dr. a gitmistim.tedbir amacli biyopsi mi deniyor.doku ornegi almak istedi.o masaya bile zor tahammul etmisken ,figerini kaldiramam.gerci narkozlu olacakmis ama yaptirmadim.kactim.şu an ise saatte nerdeyse doluyor.ve pıhtı geliyor.sizde var mi pıhtı.bu yillardir var ama dogum sonrasi artti.
 
Valla atak bugun bariz hissedildi kendini tam anlamiyla gosterdi. Uyumak istemiyor yorulup bayginliktan uyuyor kafayi yedim. Bir gunde alkis yapmayi ogrendi 1 haftadir gosteriyordum ve hep ayaga kalkmak istedi oyle yurutoyorum bacaklar guclensin diye bugun kendi kalkmaya yeltendi hep. Ama su mizmizlik ve uyumama delirtici boyutta hemen gecsin insallah.
Canim regli normal pihti gibi degil ams coj artti. Hala dogumdan kalan birsryleri mi atiyor vucut diye dusunuyorum. Ama bitsin bir doktoruma ugrayacagim kontrol icin. Gecmis olsun sana da.
 
3-4 güne dişi görürsünüz canm. Hayırlı olsun :) regl konusuna hiç deyinmiyim 40 gündür adet olmadım bu ay düşün halimi. Yoğunluk bende aynı öncekilere göre.
Heyecanla bekliyorum sagol canim :)
Duzene girmedi mi reglin olmayinca cok sisiriyor insallah olsun hemen..
 
Heyecanla bekliyorum sagol canim :)
Duzene girmedi mi reglin olmayinca cok sisiriyor insallah olsun hemen..
Aslında doğumdan beri düzenliydi. 2-3 gün geciksede şaşmazdı. Bu ay neden böyle anlamadım. Ya kist oluştu yada emzirdiğimden şaştı bakalım gelince yazarım artık
 
Benim bildigim,bunu bebek hemsireleri ve ailenin en yasli lari kucukler icin kullanir da.ondan ilginc geldi,minnosum.
Eneee bizde herkese kullanılır yani canım demek gibi ben çok kullanırım da yanlış anlama lütfen
 
Valla canım ben de acaba bizim kıza noluyor diyordum ki atak geldi aklıma baktım 17haziran doğumlu diğer Ada da aynı şeyleri yaşıyormuş Ben de çıkdırmak üzereyim ne gece ne gündüz uyumuyor uykudan bayılıyor ama uyumamak için direniyor sürekli kucağımda kalmak istiyor 5dk birşeyle oyalanmaz oldu yanından ayrılamıyorum sürekli mız mız şu atağı da atlatsaydık hayırlısıyla bi de ben Pazartesi işe başlıyorum bakalım neler olacak..
 
blgk canım ne yaptınız alıştı mı senin kuzucuk biraz? Biz bakıcıyı değiştirmeye karar verdik yeni birini bulana kadar annem bakacak bakalım yeni bakıcıyı da nasıl bulucaz bilmiyorum..Artık yatılı Bakıcı bakmayı bile düşünüyorum bulamıyorum çünkü..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…