Kuzlar ınstada guzel blw ve bebek ek gıda sayfaları var mı takıp ettıgınız
Sagol cnm bakıyrmŞu kitabın yazarlarının da sayfası var canm.Bir de my baby&blw diye bir uygulama indirdim ben.Orda da tarifler var forum kısmında video ekleyenler var
Sagol cnm bakıyrm
Seni buralarda görmeyi özlemişiz canıM
Nasılsın herşey yolundadır umarım
Bebiş nasıl şifaydı sanırım adı.
Yeni gördüm kızlar bayadır girememiştim. Biz Sarper ile evdeyiz doğması gerekn zamana göre 4 aylık olduk çok şükür herşey yolunda. Herkes iyi mi? Çoook sayfalar olmuş hepsine yetişemem malum affedin
:)) çiğköfte yaaa bu çok komikmişBenimde uyku kaçıran arkadasım var yanımda;kocamcok fazla dönüyo yatakta,sürekli uyanıyorum o yuzden
Allah kolaylık versin ozledık cnm senı
Dugununuz hayırlı olsunn
blwturkiyeKuzlar ınstada guzel blw ve bebek ek gıda sayfaları var mı takıp ettıgınız
Annem yardımcı oluyor cnmsağolasın canım benim.. ben de özledim sizleri
vakit arttıramıyorum...bir küçücük vakit oluyor uykusuzluktan ölürken
yemek mi yapayım temizlik mi ütü mü çamaşırlar bebeğin ve bizimkiler
eve gelen iş yükü birini bile tamamlayamamışken bebek uyanıyor..
süt sağma işi de ayrı problem...
gündüz ancak bebeğe yetiyor
gece kalkıp sağmak zorunda kalıyorum..
sen de benim gibi çalışıyorsun bu zorlukların 2 katını yaşıyorsundur senin tosbikler 2 tane çünkü
Teşekkür ederım6.ay ama bazı arkadasların bebişleri mama alıyor ya da kilo sorunu olabiliyor diye doktorları başlatmış ama ben 180 günü tamamladıktan sonra başlıyacağım
blwturkiye
Kitap önerrebilirim
Bu tabak bitecek mi? Ve
Bebek liderliğinde beslenme
Ayrıca beatries sormuşsun o yok burda ayrı grupvardı ya ordaymıs ama ben girmedim o gruba
lilipit canim dentinox vermislerdi saglik ocagindan patlamadan once 2 kere surmustum.eh iste bira rahatlatmisti.
Suan 2 tane disimiz patladi cok sukur.piranham diye seviyorum geven ciglik attirdi bana cok isiriyor testere gibi ucu:)
ben aldigim bir urun var onu tavsiye edeyim seffaf parmak ucu,bir tarafi kabartili diger yani dis fircasi gibi.koruma kabi da var.Geciriyorum elime 10 dk bayiliyor onunla kasinmasina,baya faydasini goruyorum
Oo masallah hayırlı olsun dişleri.bizde sadece parmak emme var.dişlerde daha görünme yokSağolasın canım
iyiyiz hamdolsun... çalışmaya başladım ve çok yorucu geçiyor günlerim
Şifanın iki tane alttan dişi çıktı teyzesi...diş huysuzlukları var...Senin kuzucuğun nasıl..diş belirtisi var mı
Evet ya çok acıyo napıcaz bide atak mı rota mı bilmiyorum çok huzursuz b2nimki uyumuyo sürekli mızmız bazen memeyi istiyo ama emerken habire çıkarıyo işte o mahvetti ucunuOglum gogsumu ıssırıyor
Dıslerı kasındıgı ıcın yapıyorEvet ya çok acıyo napıcaz bide atak mı rota mı bilmiyorum çok huzursuz b2nimki uyumuyo sürekli mızmız bazen memeyi istiyo ama emerken habire çıkarıyo işte o mahvetti ucunu
Mrb.Sağolasın canım
iyiyiz hamdolsun... çalışmaya başladım ve çok yorucu geçiyor günlerim
Şifanın iki tane alttan dişi çıktı teyzesi...diş huysuzlukları var...Senin kuzucuğun nasıl..diş belirtisi var mı
gözün aydın canım. Bebisler iyi olunca insanin morali yerine geliyor. Ek gıda için bende hevesleniyirum. Daha benim biraz var. 15 gün sonra 5 ay kontrolüne gidicez. Bakalım doktor bize ne diyecek.
Canim aldigin urunun adini ozelden yazabilirmisin burdan yasak mi bilmiyorim
Ben nuk un anne eli dis kasiyicisini aldim ama henuz kendi tutup kasiyamiyor