- 10 Ocak 2010
- 957
- 941
Süt mü sağıyorsun arkadasım:) ben deSende onu at asagiya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt mü sağıyorsun arkadasım:) ben deSende onu at asagiya
Henuz yataktan cikmadim xok uykuk varSüt mü sağıyorsun arkadasım:) ben de
İki gün daha dayan canım yapacak birşey yokHenuz yataktan cikmadim xok uykuk var
Nasil
Ise gitcem ya
allah yardımcın olsun. Bebise kim bakıyor? Ne ıs yapıyorsun tam gün mü çalışıyosun? Seneye aynı sert bende de olacak. Düşündükçe strese giriyorumHenuz yataktan cikmadim xok uykuk var
Nasil
Ise gitcem ya
Cnm annem bakıyorallah yardımcın olsun. Bebise kim bakıyor? Ne ıs yapıyorsun tam gün mü çalışıyosun? Seneye aynı sert bende de olacak. Düşündükçe strese giriyorum
ben 5 yıl önce kızımda kullanmıştım. Ama daha oğlumda herhangi bi diş emaresi yok. Kızıma da doktor vermişti. Kızımın dişleri geç çıktı (11 aylık) krem sürdüğümü anlıyodu psikolojik olarak ta acısı geçti diyoduKızlar diş jelı kullanan var mı?
Evet başladım kullanmaya geçen ay vermişti gerek olduğunda kullanmam için dün başladım artık omzumu çenemi yanağımı ısırmaya çalışıyo :) işe yarar inşKızlar diş jelı kullanan var mı?
Cnm adı nedırEvet başladım kullanmaya geçen ay vermişti gerek olduğunda kullanmam için dün başladım artık omzumu çenemi yanağımı ısırmaya çalışıyo :) işe yarar inş
Reçetenin resmini atayım eczanede karışım olarak hazırlanıyormuşCnm adı nedır
Sende onu at asagiya
Dr.bize onermedi.alerji yapiyormus.dentinox.sanirim.cok huzursuzlanirsa yarim olcek calpol verirsin demisti.Kızlar diş jelı kullanan var mı?
Aa bunu bıldıgım ıyı oldu cnmDr.bize onermedi.alerji yapiyormus.dentinox.sanirim.cok huzursuzlanirsa yarim olcek calpol verirsin demisti.
Ben hic yarim olcege cikmadim.cay kasiginin ucundan az fazla.hep yetti.
Canm ben evde dogal yaptım ablam tavsiye etmişti. Bi avuc karanfili dovdum toz hale getirdim üzerine zeytin yağı doktum. 3gun buzdolabında beklettikten snra günde bir kez fln yagından elime batırıp suruyorum rahatlatıyo:)Kızlar diş jelı kullanan var mı?
gözün aydın canım. Bebisler iyi olunca insanin morali yerine geliyor. Ek gıda için bende hevesleniyirum. Daha benim biraz var. 15 gün sonra 5 ay kontrolüne gidicez. Bakalım doktor bize ne diyecek.Kizlar bugun 5.ay kontrolumuze gittik,cok sukur her sey yolunda.Doktor disine olabilir dedi irsiymis.Rotarix'in 2. ve son dozunu yaptik insallah cok huzursuzlanmaz.Kilo alimi iyi oldugu icin ek gidaya yavastan gecelim dedi.Pzt den sonra 1 hafta suresince;3 gun elma suyu sonraki gunler puresi.diger hafta ilaveten yogurt denemesi.bu ay sadece bunlar.su vermene gerek yok dedi.Kan ilacina simdi basliyoruz.Devit'e devam.
Aşi'nin etkisi ile karismasin diye pzt baslayalim dedi.Ha birde Eren kaya'nin uyku egitimi kitabini tavsiye etti.
Ek gida icin de harika bir kitap oneriyorum dedi.Resmini yukluyorum size,ben bir arastirip siparis verecegim insallah
internetten yorumlara baktım. Güzel yorumlar var. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum. Yorumlara gore pratik tarifler var içerisinde. Ek gıdayla uzun bir yolumuz var nasıl olsa illa ki işe yararResmi yukleyemedim.Ek gida icin onerdigi kitap: Sibel gungor-Dr.Gulnihal sarman/Bebegimin beslenme kitabi 5-24 ay.
uyku egitimi icin:Eren Kaya/uyku kitabi