- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
Evet inşallah. bana yardımcı kız geliyor o farketti alacakmış hediye :)maşallah kuzuya. İlk kim farkettiyse diş hediyesi alır bizde bundan sonrakiler ağrısız sızısız çıksın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah. bana yardımcı kız geliyor o farketti alacakmış hediye :)maşallah kuzuya. İlk kim farkettiyse diş hediyesi alır bizde bundan sonrakiler ağrısız sızısız çıksın inşallah..
Yok çok değil ama ishal oldular.Zor oldumu diş çikarmaları huzursuzluk falan benim kiz zaten huysuz diş cıkarınca ne yaparız bilmem
Sağolasın canım Birkaç güne çıkıyor çok bekletmiyor en fazla bir hafta.Masallah abilerimize
Belli olmaya basladiktan sonra canim beyazluk filan tam anlamiyla ortaya cikmasi ne kadar suruyor acab,gozlemleyebildin mi?
Canım Dr iyileşme olursa 2 hafta sonra diyeti bırak demişti. Ben 3 hafta sonra bıraktım. Ben yiyip içmeyim hiç önemli değil. Normal mamalarımıza geçebilsek. Bu mamayı yemiyor, aç geziyor. Yediği zamanda boş boş kilo yapıyor. Neyse, hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimize şifa versinCnm bızımkıde kaka yapmadı sonucu bılemıyrm hala
Sen uzulme cnm o kadar
Yemeden durmak cok zor
Bızde ben mukusun kesıldıgını hıc gormedım
Bebısın ıyı ıse, huzursuz degılse sıkma canını
Hayır canım benim bebeklerin ayagı degil aslında böyle bir foto çeksem güzel olur ama@
ya hep sorucam sorucam diyorum kalıyo öyle.fotodakiler senin bebişlerin ayagımı.neden merak ettigimi söyliyim;her baktıgımda diyorumki alttakiler erkek ayagına benziyo üsttekiler kız:))eger senin bebeklerin ayagıysa beni aydınlatırmısın
Benimkilerde ishal gibi bakıyorum diş yokYok çok değil ama ishal oldular.
Aynen en istemediğim şey zaten ama başka türlü yaptırmıyor bizim evde anneannesi gelmediği günler tv açılmıyor bebeğim doğduğundan beri ama anneannnesi de dikkat ediyor önünü kapıyor izlemesin diyeCnm video izletmemeye calıs zamanı gelince telden kafalarını kaldırmıyorlar cocuklarımız. tel yüzünden elden gidiyo inş bizim nesille değişecek
Çıkar yakında ne zaman doğumlulardı?Benimkilerde ishal gibi bakıyorum diş yok
16 haziran bekliyiruz bakalımÇıkar yakında ne zaman doğumlulardı?
Amin cnmCanım Dr iyileşme olursa 2 hafta sonra diyeti bırak demişti. Ben 3 hafta sonra bıraktım. Ben yiyip içmeyim hiç önemli değil. Normal mamalarımıza geçebilsek. Bu mamayı yemiyor, aç geziyor. Yediği zamanda boş boş kilo yapıyor. Neyse, hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimize şifa versin
Malesef o kaka bizi üzüyor benimki hala bı duzelmedi dün yanlışlıkla tereyagli birseyin tadına baktım sonra çok üzüldüm kendime kızdım zıkkım yeseydim falan diye bide hiç dikkat etmemistim market ekmeği yiyordum canım sen diyince aklıma geldi onun içine bakmak saol inşallah bebisler çabuk atlatır bu durumu . Doktora gidince bize de haber verMoralim çok bozuk, bugün peynir yedim kaka yine mukuslu çıktı. O lanet mamayı vermek istemiyorum. Kendimi keseceğim süt üretmek için. lilipit yumurta dan sonra durumlar nedir? Kaka yı görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi
3-4 gündür kullanılanıyorum. Etkisi var mıdır sence?Amin cnm
Ppeki dmeir danlasi kullaniyormysyb
Sütüm yetse çok fazla dert etmeyeceğim ama işte... Bi kaç gün takip edeceğim. Gidince haber ederim.Malesef o kaka bizi üzüyor benimki hala bı duzelmedi dün yanlışlıkla tereyagli birseyin tadına baktım sonra çok üzüldüm kendime kızdım zıkkım yeseydim falan diye bide hiç dikkat etmemistim market ekmeği yiyordum canım sen diyince aklıma geldi onun içine bakmak saol inşallah bebisler çabuk atlatır bu durumu . Doktora gidince bize de haber ver
Allah iyiliğini versin, böğürmek nedir? :))) Umarım çabuk geçer, uykusuzluk fena bi şeyCocugu uyumayan anneler ne yucesiniz.
12 saat araliksiz uyuyan kizim ikigundur resmen sacmaladi.sersem gibiyim.uyumuyoooor.
Tek yaptigi böğurmek,girtlaktan cikardigi degişik seslerini tekrar edip dinlemek.nazlanmak.uyku yok
Allah iyiliğini versin, böğürmek nedir? :))) Umarım çabuk geçer, uykusuzluk fena bi şey