2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
İnşallah 6 aydan sonra gider. Oğlum 4.5 aylık oldu. Dun evde kendi çapımda spora başladım. Her ne kadar düzenli yapamasam da:KK6: vakit buldukça göbek eritme hareketleri yapıyorum.


valla bende oyle umuyorum.3 haftadir spora basladim 9 seans gittim suana kadar kilo veremesem de insallah yag dokusunun erimesine yarar.:spor:
 
Eki Görüntüle 2061054
@hgnm arkadasın bahsettiği bende var 4 yaşa kadar ben sepet almadım direk bunu aldım sallanıyor yatak odasında tahtaravelli marka e bebekte indirimden 648 tl ye aldım cekmecelş almadım hantal görünüyo altınıda siliyorum hem

Saol canim.. bende odasini ayiririm diye dusunup idareten sepet besik almistim ama ayirmak pek mumkun olmicak gibi gozukuyo bakalim.. emzigini atiyo uyaniyo bu siralar dis cikarma belirtileri var..
 
Amin cnm
Ppeki dmeir danlasi kullaniyormysyb

Gecmis olsun canim.. istahsiz cocuk cok zor.. ama gecicek bu gunler. Oyle dusunelim.. bizim doktor demjr damlasini istegime birakti..
Bulanti kusma bebektr huzursuzluk kabizlik yapar dedi.. eskiden 1 yasindan sonra baslatiliyomus.. simdi bakanlik genelde ulkemizde demir eksikligi oldugu icin boyle bi uygulamaya gecmis..
Kisacasi ben daha baslamadim bizim 4. Ay bitti
 
Kızım 2 gündür gecenin ortasında 3-4 gibi uyanıyor ve 1.5 saat uyanık kalıyor ağlamadan,. Neden olabilir acaba yaa çok yorgunum onun dışı da da 5-6 kez uyanıyor zaten off

Dun aksam bizde aynisini yasadik.. onun disinda 5 6 kez bizde yok
 
Hanımlar oğlum uyurken iiiii diye ses çıkarıyor bugün. Bir sancısı var anlamadım . Biraz gazı var ama o kadar etkilememeli. Dunden beri her.Beslendiginde ağlayarak kusuyor. Memeyi de pek tutmuyor zaten. Mamayı da iştahla tutmuyor ama memeden daha iyi. Usuttumu acaba diyorum ama bilemedim. Uzun zamandır özellikle sağ kulağını ve saçını çekiyor. Yoksa kulağı mi ağrıyor olabilir. Aa ara cok huysuz oluyor. Ndn sizce?


O bardağı nsl.koyuyorsunuz? Çiş nsl çıkıyor?


Slm.cnm. haftada bir kere falan iyi uyuyor geceleri ( bi kere 3 saat,bı kere 2 saat sonra birer saat) . Onun dışında 1-1.5 saatte bir kalkıyor. Mesela bu akşam 2.5 saat uyudu 7 gibi. Sonrasi yine nöbet. Değişmiyor bir türlü. Emzirme sürelerini uzatamadim, easy sistemini uygulayamadim. O yüzden de sucluyorum kendimi

Canim bizim kizda sac cekmelere kulak cekmelere basladi.. kitapda dis belirtisi yaziyor..
Ama senin ki kusuyo diyosun.. oyle bi belirti yok...
Istahsizlik olurmus dis cikarken yemezlermis
Ins kolay arlatiriz yaa
 
Esimde uygulamadan indirmisti bunun gün sellinde olani var yabanci bi program..
Orda gun olarak cocugun asil dogmasi gereken gunu baz aliyo.. mesela biz sezeryanla 1 hafta erken dogurduk..
Benim kizim o programa gore gidiyo.. gercekten inanamadik

Canım programın ismi ne bende indireyim
 
The wonder weeks canim
gaziliii gaziliii ,tesekurlee.bunu daha once incelenemistim.atak haftalarini burdan duymustum.ama sadece huysuzlasiyorlar diye biliyordum.az once hizlica netten bir baktim da bayagi derin konuymus.
Vee kesinlikle cok dogruymus.cunku yazilan her atak yani harika haftalari birebir yasadik,yasiyoruz.
23-26.hafta ataklarindayiz.
İstahi asiri acik.biberondan ayrilmiyor resmen.ben yemek yerken cildiriyor.ani ruh hali gecisleri..
Surekli vede sıkıca elimi tutmasi.gitmeyim diye birakmiyor.uyumuyor.koala haltetmis yaninda.tabi o kütük ben oluyorum.
 
hamilelik oncesine 12.ideal kiloma 15 kg:kusmuk:
senin hedefin nedir?
hamilelik öncesine 6 kg olmak istediğim kiloya 8 kg. var. Doğumla beraber benden giden kilolar gitti ve birdaha bir gram bile veremedim. O yüzden çok korkuyorum acaba veremiyecek miyim diye :110:
 
Moralim çok bozuk, bugün peynir yedim kaka yine mukuslu çıktı. O lanet mamayı vermek istemiyorum. Kendimi keseceğim süt üretmek için. lilipit lilipit yumurta dan sonra durumlar nedir? Kaka yı görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi
Cnm bugun yapti kakasini
Yesil slime hamuru gibi yapti
Direkt etkileniyor yediklerimizden
Ne yapmaliyim bilmiyrm
Dr kaka tahlili yapmisti
Lokosit cikti iste et sut yumurta yeme dikkat et dedi gecistirdi
Hani cook onemsemedi
Bende o yuzden bu konunun cok uzerine gitmedm
Et sut yumurta diyince yiyecek bisey kalmiyor ki
Herseyde varlar neredeyse
Alerji doktoruna getirsem mi ben bilemedim
 
Cocugu uyumayan anneler ne yucesiniz.
12 saat araliksiz uyuyan kizim ikigundur resmen sacmaladi.sersem gibiyim.uyumuyoooor.
Tek yaptigi böğurmek,girtlaktan cikardigi degişik seslerini tekrar edip dinlemek.nazlanmak.uyku yok
Onlardan biri de bnm. Ama 3 gündür çok iyi maşallah. Babası geldi Ankara'dan belki ondandır diyorum. İns bozulmaz.
@kardelen2558 mrb cnm nerelerdesin. Gerçi ikiz annesi olunca eline telefonu alabilmen kolay olmuyordur. Bebislerin kilosunu dert etme. Düşük sayılmaz bence. Sen ne badireler atlattın. Güçlü annesini ve hala da öylesin. İki bebişin atak haftaların düşünemiyorum ya. Dislerden ne haber ?
 
Yaza kadar zayıflamak istiyorum, cuma yarışma grubuna katıldım dün. Hedefim her ay 3 kilo verip 7 ayda 21 kilo vermek :) benim hamilelik öncesi kilom var. İnşallah başarılı olurum.
 
X