- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Cnm bızım onu yapmamızdakı amacÖyle aklıma gelmedi fark etmez ama dimi
Damla dıslerın rengını sıyahlastırabıkıyor ya
Agzı temızlensın dıye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bızım onu yapmamızdakı amacÖyle aklıma gelmedi fark etmez ama dimi
Sonrasında peçeteyi ıslatıp ağzını siliyorum canım iyice rengi çıkana kadarCnm bızım onu yapmamızdakı amac
Damla dıslerın rengını sıyahlastırabıkıyor ya
Agzı temızlensın dıye
Biz tahlillerimizi 4 ay 24 gunlukken verdik.Kızlar sarpta yabancılaşma başladı of cok fena normalde 7 ay sonrası olurmuş erken görülen bebeklerde varmış
Yabancı birini gördüğünde agzını büzüp içli aglıyor bu durumu yönetmek zor ne kadar konussam sakinleştirmeye calıssamda yine aglıyor napıcam bilemiyorum
Buna aldanmayın demir depolarının tam değeri bilinemiyormus ve 4. Ay itibaren dolu olan depolar boşalmaya başlıyormuş görümcemde ilac kullanmak istemediği için bu şekilde tahlil yaptırdı iyi diye vermedi 2 ay sonra demir eksikliği cıktı ferro sanol surup verdiler kabızlık yaptı taş gibi yapıyodu kendim gördüm o da bıraktı sonra enfeksiyon oldu demir eksikliği devamında başka hastalıkları getiriyor kabızlık kısmına diyebileceğim bişi yok biz daha baslamadık göreceğiz
nazalnem verdi bizim doktor her temizlemeden sonra ve aralarda sürüyorum ön kısmına kurumasin diye.Teşekkürler.. Ama yinede çok zor elimi uzattğım an kafasını oraya buraya çeviriyo burnu tam tıkalı deil aslnda ama çok fazla kuruyor
Pişi gıbı mkKızlar oğlumun pipisinin ucu kızardı testislerin üzeri en baştan beri kızarık kızarıklığı geçse bile orada yara izi gibi iz oluyor bezden mi acaba yoksa doktora götürsekmi
Pişi gıbı miKızlar oğlumun pipisinin ucu kızardı testislerin üzeri en baştan beri kızarık kızarıklığı geçse bile orada yara izi gibi iz oluyor bezden mi acaba yoksa doktora götürsekmi
Pişik gibi sanki ama tam bilmiyorum ki iki gündür kasıklarındada sivilce gibi şeyler bi çıkıyor bi kayboluyorPişi gıbı mi
Şuan benim oğlanda tam böyle. 3 gündür. Pişik gibi kızarık ve sivilce var pütürlü. Krem sürdüm kızrıklığı gitti ama o sivilceler kaldı. Bende anlamadım. Pipi baş çevreside kızarık. Acaba bezmi yapıyo diye düşünmüyor değilim. Geçer inşallah. Molfix kullanıyorum. Çok memnunum aslında. Geçmezse değişicem. Pztsi aşımız var sağlık ocağında ebeyede sorarım bir.Pişik gibi sanki ama tam bilmiyorum ki iki gündür kasıklarındada sivilce gibi şeyler bi çıkıyor bi kayboluyor
Evet aynen öyle testis üzerinin çoğu kızarık arada bir geçse bile orası normal deri gibi kıvrımlı değil de düz oluyor... Bende molfix kullanıyorum... Benide haberdar edersen sevinirimŞuan benim oğlanda tam böyle. 3 gündür. Pişik gibi kızarık ve sivilce var pütürlü. Krem sürdüm kızrıklığı gitti ama o sivilceler kaldı. Bende anlamadım. Pipi baş çevreside kızarık. Acaba bezmi yapıyo diye düşünmüyor değilim. Geçer inşallah. Molfix kullanıyorum. Çok memnunum aslında. Geçmezse değişicem. Pztsi aşımız var sağlık ocağında ebeyede sorarım bir.
Tamm canımEvet aynen öyle testis üzerinin çoğu kızarık arada bir geçse bile orası normal deri gibi kıvrımlı değil de düz oluyor... Bende molfix kullanıyorum... Benide haberdar edersen sevinirim
Kıyamam ya çok geçmiş olsun Bizim öksürük yok ama Vicks etkili diye okudum ayak tabanına gece yatarken biraz sürmeköksürü için vicks mi sürüyorsunuz? kızım uyuyamıyor geniz akıntısı öksürük yüzünden
teşekkürler.. sabahtan beri her uyuduğundan 5 dk sonra uyanıyor ne zaman geçicek acaba Kızlar siz siz olun eve misafir çağırmayın.. Bebek görmeye diye geldiler meğer daha bi kaç gün önce iyileşmişler(!) hadi iyileştiğini düşündün nasıl bir bebeği kucağına alıp seversin riske atarsın demi ?Kıyamam ya çok geçmiş olsun Bizim öksürük yok ama Vicks etkili diye okudum ayak tabanına gece yatarken biraz sürmek
... Hemen şimdi yap bence okuduğum yazıda beş dakika da geçer diyordu sür ve kalın çorap giydir banada yaz sonra olurmuteşekkürler.. sabahtan beri her uyuduğundan 5 dk sonra uyanıyor ne zaman geçicek acaba Kızlar siz siz olun eve misafir çağırmayın.. Bebek görmeye diye geldiler meğer daha bi kaç gün önce iyileşmişler(!) hadi iyileştiğini düşündün nasıl bir bebeği kucağına alıp seversin riske atarsın demi ?
Merhaba allah hepinizin evlatlarını bağışlasın. Benim bi sorum olacak henüz hamilelik geçirmedim bugün gecikmemin 7. Günü kan testi yaptırdım 1.72 çıktı. Sizce gebelik var mıdır ?
Canım benim oğlanda pipi ucunda özellikle geri itince belli oluyordu doktor bi pomat verdi günde bi defa onu sürüyorum. Aynı şekilde pipinin alt kısmı da kızarıyor ben idrar a bağlıyorum yani sonuçta sürtüyor her altını aldiğimda silip pişik kremi sürüyorum orayaKızlar oğlumun pipisinin ucu kızardı testislerin üzeri en baştan beri kızarık kızarıklığı geçse bile orada yara izi gibi iz oluyor bezden mi acaba yoksa doktora götürsekmi
Canım bebeklerde vicks kullanımı zararlı diye okumuştum araştırmadan uygulama derimöksürü için vicks mi sürüyorsunuz? kızım uyuyamıyor geniz akıntısı öksürük yüzünden