Bnm.doktor dedi ki sert ve serin bı havucu ver disetlerini kasisin. Tabi snn gözetiminde.
Bugün doktorumuz 4.ayda kolik olmaz. Senin yediklerinden artık oluyordur . Gaz damlasını çok ihtiyaç duyarsan ver dedi. İnfantumun good night olanını kullanıyorum. O gaz damlası dan çok rahatlatan bı damla dedi. Bizde yok o dediğinden sanırım. Doktor kakasini normal bulduğu için yapmadi.
Ben iki aylık hamileyken taşınmıştım
. Hergun 2-3 kişi gelip gidiyordu. Görümcem den eltime arkadaşımdan komşuma... Ama.tabi sonrasında ben epey değiştirdim içleri..Allah yardım etsin. Ben bebekle yapamazdim herhalde
Annem var evde aslında ama bebek.bakimindan hiç anlamıyor..zar zor biseyleri öğrettim. Gece uyadigimda sabahları 2-3 saatliğine veriyorum bir haftadir
Sizinki yine iyii. Bizim enik napıyor, parmaklarla yetinmeyince battaniyesini çekip emiyor . Bı kaç kere öyle uykuya daldigini gördüm . Dusunsenize bebişin ağzında meme emerek gibi battaniye duruyor
şayet ustundekini çeker de gelmezse uyanıyor bazen. Bazen emdiği halde uyanıyor. Meme sanıyor velet :)
dedesi diyor ki büyük adam olacak. Büyükler gibi oturmak istiyor, çocuklara bakacagina bize bakıyor ciddi ciddi TV'ye bakıyor konusmalarimizi dinlemek istiyorum. Ciddi adam bu diye. Zeki de mi olurlar ?