merhaba heksi. Sadece bu durumda olan benim sanıyordum. Uzun süredir de girememiştim öncelikle herkese de merhaba arkadaşlar. bizim kızla başım öyle bir dertte ki. zayıf, bağışıklığı düşük, çöp bir bebek. Emmeyi sevmiyor. Başta biberona alıştırdım. Sonra mamayı biberonu aniden kestim. ve meme reddi yüzünden zor zamanlar atlattım. Ama bebek hala ısrarla az emiyor bende ısrarla mama vermiyorum dr um sürekli mama ver demesine rağmen.
bu arada 4.5 aylığız ve 5.600 oldu kilosu iki gün önce. işe başladım iznim bittiği için gece uykum sıfır. Şöyle ki gece sürekli meme ağzımda olsun istiyor ama emmiyor da sadece ucunu ağzında tutuyor. emse içim yanmayacak. en azından süt arzım olumlu etkilenir. hem de kilo alır. ama yok... uyku düzeni ise hiç yok. hiç... gündüzleri uyumuyor. 15 dk 30 dk her 2 3 saatte bir. uyku eğitimine de ben karşıyım. Bebek için çok zorlayıcı bir süreç olduğunu düşünüyorum. Bi de ağlayınca kıyamayanlardanım. 2 kere enfeksiyon geçirdi. iki kere antibiyotik kullandık. Şimdi tekrar tahlil vereceğiz bakalım idrar yolları enfek. geçti mi
bir kere de grip oldu. Bu sabah da tekrar öksürük başladı. Bağışıklığı öyle düşük ki hep benim yüzümden. Mamayı dayayacağım artık anne sütü diye ısrar ede ede bebeği mahvettim. Emmiyor işte. Emmiyor. Çok istememe rağmen Allah normal doğumu nasip etmedi. Çok istememe rağmen emzirmek de nasip olmayacak galiba. benden bilgiler aylar sonra bu kadar.