Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süredir yoktunmerhaba arkadaşlar.
herkes iyidir inşallah
Bana da oldu kahve alıyordum kadın ne kadar kaldı maşallah diye sordu
bende hem anne sutü hem mama veriyorum canım bana eczacı hiç öyle 2 tane koy falan demedi ilginçYani bir hata yapmayim istiyorum.anne sutu verenler icin tarifi oylede mamada farkli
Askadaslar,gaviscon u nasil kullaniyorsunuz
Dr.un recete etmesi o yondeydi.onu soyledi.bende hem anne sutü hem mama veriyorum canım bana eczacı hiç öyle 2 tane koy falan demedi ilginç
Ne kadar sureyle kullaniliyor.Bana anne sütünü karıştır demişti doktor.Biraz sağıp karıştırıp verdim
Kullanma talimati farkliydi ama dimi.yani dr.un dedigi gibi degildi yazanBana anne sütünü karıştır demişti doktor.Biraz sağıp karıştırıp verdim
Ne kadar sureyle kullaniliyor.
Kusmayi mi onluyor.tahrisi mi gideriyor
Kullanma talimati farkliydi ama dimi.yani dr.un dedigi gibi degildi yazan
Cok gecmisolsun.gavis. tahrisi iyilestirsin asiti seyreltsin dedi.Canm benm kızım çok kusuyordu su gibi ağzından ve burnundan.motilium ve gaviscon verdi.motilium sindirimi hızlandırır dedi ama gavisconun neye yaradığını söylemedi.
İnşallah geçer yavrunun sıkıntısı.Biz 1.5 ay oldu bıraktık.Eskiye nazaran çok iyi
Maşallah..Merhaba,
Bende 8 de yatırıyorum, 8:3" da dalmış oluyo. 1,30 da emziriyorum bir de 5,30 da. Ama artık 5,30 emzirmesini kesmek istiyorum da nasıl yapıcam bilmiyorum. Çünki o saatlerde artık uykusu çok hafifliyo oluyo.
Benim o ninnide ağlayasım geliyor
Canım ikincide birinci gibi sayılır.mesela kendi kendine oynama agulama yok.illa biz konuşup ilgilenicez yoksa aglıyo.yada kucakta gezdircez.cünkü hep bi aglama modunda
İkinci çocukta sadece ben degiştim.yaş biraz daha olgun oluyo sonuçta.daha sabırlıyım.daha bilincliyim.bazı seyleri kuralına uydurmaya calısmıyırum.ben ve bebek nasıl mutluysak onu uyguluyorum.cünkü anne stresliyse bebek gercekten stresli oluyo.bide üç sene olmayınca ve bide düşügüm vardı.o yuzden ikinci bebegim benim için cok kuymetli.şimdi cocuk ayrımı yapmış gibi oldum ama öyle deil
İş bende bitiyor yani.. ok anladımCanım ikincide birinci gibi sayılır.mesela kendi kendine oynama agulama yok.illa biz konuşup ilgilenicez yoksa aglıyo.yada kucakta gezdircez.cünkü hep bi aglama modunda
İkinci çocukta sadece ben degiştim.yaş biraz daha olgun oluyo sonuçta.daha sabırlıyım.daha bilincliyim.bazı seyleri kuralına uydurmaya calısmıyırum.ben ve bebek nasıl mutluysak onu uyguluyorum.cünkü anne stresliyse bebek gercekten stresli oluyo.bide üç sene olmayınca ve bide düşügüm vardı.o yuzden ikinci bebegim benim için cok kuymetli.şimdi cocuk ayrımı yapmış gibi oldum ama öyle deil
Zaten ne olduysa hep o rota aşısı yüzünden oldu. .siz nasil beslenmeyi planlayabiliyorsunuz ya,ben bebegim istedikce sut/mama veriyorum.ortalama 3 saat olsa 8 ogun aliyor.rotadan once 10.5 gibi uyuyup 5 saat kesintisiz uyurdu artik o da yok,ne zaman kalkacagi acikacagi belli degil
Bende doğum yapalı 2.5 ay alan olmuştu. Eşimle balık yemeye gittik Samatyaya. Masa da kalan suyumu da aldım Munzur diye. Garson bı koşu gitti bana buyuk şişedekini getirdi. Lazım olur size aman bunu da alın diye. Sonra yolda susuz kalmayın hayırlı olsun.diyince ..ben çok da dediklerini dinlemiyordu aslında. Aklım evde bıraktığım oglumdaydi. Meğer adam beni hamile sanmis. Eşim bir güzel takıldı yol boyunca. Ne güzel anlamamistim oysa..Bana da oldu kahve alıyordum kadın ne kadar kaldı maşallah diye sordu
merhaba arkadaşlar.
herkes iyidir inşallah
Evet çok iyi fikir sen yine ikiz annesisin,bizim gibi tekiller napicakBenim vermem gereken dogum oncesi kiloma 12kg,ideal kiloma 18kg var.Suan da gobek cok yok ama guzel kilo aldigim icin yag her yere dagilmis durumda,2 gundue dikkat edip spora basladim.En iyisi birbirimizi bu yonde de gaza getirelim,bebislerimizi buyuturken hep beraber kurtulalim yaglardan
Garson iyiymişZaten ne olduysa hep o rota aşısı yüzünden oldu. .
Bende doğum yapalı 2.5 ay alan olmuştu. Eşimle balık yemeye gittik Samatyaya. Masa da kalan suyumu da aldım Munzur diye. Garson bı koşu gitti bana buyuk şişedekini getirdi. Lazım olur size aman bunu da alın diye. Sonra yolda susuz kalmayın hayırlı olsun.diyince ..ben çok da dediklerini dinlemiyordu aslında. Aklım evde bıraktığım oglumdaydi. Meğer adam beni hamile sanmis. Eşim bir güzel takıldı yol boyunca. Ne güzel anlamamistim oysa..
Hoşgeldin. Nerelerdesin yahu
Slm nerelerdesin bakimmmmerhaba arkadaşlar.
herkes iyidir inşallah
İnsan kizamazda..Garson iyiymiş
Hamilelikte 10 kilo aldım da ondan öncesinden de var bir 10 kilo sorma bir de doğumla verdim hamilelik kilomu ben. Lohusalık ile bir başladım tatlı yemeye bütün kiloyu geri aldım 5 aydaYa güldürdün mavimli.,sen hamilelikte az almamışmıydın kiloları
Evet öylece kalıyorsunİnsan kizamazda..
Evet çok iyi fikir