- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın :) nasıl gidiyor diyetisyen?Kilo vermek mi? Hemen gelirim :)
Off şu tatlı bizi bitirdiZayıflamak için beni de alın aranıza.bende mavimli gibi doğumda tüm hamilelik kilolarını verdim sonra tatli yiye yiye tüm kilolAri geri aldım
Şu an 10 kilo net fazlam var
SaiKing canım aldınmı lansinoh nasıl bebeğin sevdi mi
Bende hamile kalmadan önceki kilomdayım hala 52 kiloyum beni görenler ikizleri sen mi dogurdun diyor bu aralar tatlıya bende dadandım yemesem çatlıcam o dereceins.kilo almamOff şu tatlı bizi bitirdi
Tatlısız yeni bir güne merhaba
Gecmis olsun kuzuya yaa insallah bizde de yapmaz cuma günü bizde 4.ay asısi olucazBizde 4. Ay asilari ateş yaptı huzursuzluk yaptı baya zor geçiyor sizde durumlar nasıl kızlar
Günaydın kızlar, sizler ve bebekleriniz iyisinizdir umarım:)
Hayır canım bizim biberon mezarligina bir başka marka daha katılmış oldu
Haftaya ise başlıyorum 6 saat ayrı kalıcak benden annem bir sekilde içirecek ama alışsa çok iyi olacaktı ilk hafta travmatik olacak üçümüz icin de
Yok öyle degil zaten application bahsettiğim :)Canım biz internettenn white noise ses indirdik hoparlor koyuyoruz o çalıyor boş yere makinançalştrmaya gerek yok aklnzda olsun
Bende aynı bezi kullanıyorum bizde de taşma olmuyo ama benim bıdık uykusu arasında tok olsada uyanır ve bakarım bezi biraz şiş değiştiririm öyle uyumaya devam eder bekletemiyorum sabah a kadar. Tabi her zaman böyle tekrar uyurmu onu bilemiyorum. Kakasını bile temiz beze yapiyo çişli beze yapmıyo değişik tip benimkiaynen canim uyanincaya kadar sabaha kadar uyandirmamaya calisip besleyince gun aydinlniyor en azindan.ben en basindan beri prima premium kullaniyorum cok sukue memnunum,asiri agirlastigi zamanlarda bile taşmadi.
Ah şu tatlılar hamur işleri yokmuOff şu tatlı bizi bitirdi
Tatlısız yeni bir güne merhaba
Maşallah boyun kaç canımBende hamile kalmadan önceki kilomdayım hala 52 kiloyum beni görenler ikizleri sen mi dogurdun diyor bu aralar tatlıya bende dadandım yemesem çatlıcam o dereceins.kilo almam
Canım bebisleri ne zaman sünnet ettirmeyi düsünüyorsun 4.ay asımizdan sonra ettirelim dedik bizde ama nasıl olur bilemedim cabuk iyilesir mi huysuzlasır zaten kızda huysuz
Gop ta Seyit Ahmet bey var oglumu bi kaç kez goturduk gayet bilgiliMerhaba arkadaslar gaziosmanpasada bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi medicalpark ya da gaziosmanpasa hastanesinde. Yardimci olabilir misiniz
Sımdı nasıl ne yaptınız son durum nedir cnm
Diyet yapınca sütüm çok azaldı canım mecbur bıraktım. Hala aslanlar gibi 75 kiloyumNasılsın :) nasıl gidiyor diyetisyen?
@BahaRaslan99 sen nasılsın yoktun çoktan
Askadaslar,gaviscon u nasil kullaniyorsunuz
Malesef 20 gram alınca çok kötü oldum öğretmenim bütün okulu ayağa kaldırdım program değişti tamdı yarıma düştü biberonla bnm sütümü kolay içiyor da mamaCanım tam gün mü calisiyorsun 20 gr çok az ya bende 15 inde çalışmaya baslayacagim bebeğim ne biberonla süt içiyor nede kaşıkla bende mama baslayacagim artık anne sütüyle yapacam hipp in mamasini inşallah yer.
Ben hipp in 4.aydan itibaren yazan mamayı aldım pirinçli yemeyi bilmediğimiz için çok zorlanıyoruz... mamadan sonra epey toparladı... ınsallah size de yarar boş kilo da olsa insanın ici rahatlıyor...Ysfnannesi Canım senın bebegin kaç aylık birde hppin hangi mamasını aldı cesitleri var pirinçi,yulaflı 5 tahıllı benimki 4.ayını bitirdiği için 2 secenegim var.Pirinçli yada yulaflı digerleri 6.aydan itibaren yazıyor