2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
A angelina 34 canım bazılarınada etki etmemiş gece içmek .bünyeyle alakalı demekki.ama ben ilk defa sabah namazını cok afedersin bögürmeden kıldım:)
 
Merhaba arkadaşlar, biraz önce doktordan geldim doktor herşey normal , lekelenmeler de normal dedi kahverengi , koyu vişne renginde olabilirmiş, rahim içi kıpır kıpırdır bu dönemde, ne fırtınalar kopuyor içeride dedi Progestan vermiyorum dedi. kalp atımı en fazla 1-2 günlük dedi ve içimi rahatlatmak için hem kanamaya hemde kalp atımını daha iyi duymak için vajinal ultrasonla baktı. Ve o muhteşem anı duyduk çok şükür ,Bi sıkıntı yok içini ferah tut bardağın dolu tarafından bak dedi. Gerçektende öyle hep bi sıkıntı, hep bi soru işaretleri yaratıyoruz biraz daha rahat olmak gerek anlaşılan , yoksa çok zor geçer bu 9 ay
Cok cok gecmis olsun. Ne mutlu ki duymussunuz :)
 
Kızlar ben doktora ilk gittim5 haftalık dedi iki hafta sonra gel dedi. gittim 5.5, 6 haftalık dedi. Ama iki hafta önce de 5ti dediğğimde o keseydi dedi.. yani bu durumda bebek 1-1,5 hafta geriden mi geliyor demek, anlamadım ben bilen var mı :KK64:
Canım o değişiyormuş sanırım bebek büyüdükçe son adet tarihi ile uyum sağlıyormuş ...benimde satla uyumlu değil sat a göre 7 artı bir doktora göre 6 artı 1
 
kizlar sari akintisi olan varmi benim gibi.:110: hergun bu sari akinti.bi doktora gitsemmi acaba.yoksa sizlerdede varmi:KK76:
 
Selam kızlar , benim bulantılar son hız devam ediyor . Dün akşam serum taktırdım metpamid katıyorlar içine ama hiiiiçç faydası olmuyor. Dr zofran ve premesis yazmıştı. Zofran eczanelerde yokmuş muadil bir ilaç almış eşim öğlen içtim bir tane iyi geldi . Ama geçici bunlar tabi bikaç saate tekrar başlıyo. Premesis aldırmadım daha mı iyi bilemiyorum kızlar kullanan var mı?
 
Bu arada ben hala bebegimin kalp atisini duymadim.
2 hafta once ilk muayeneye gittigimde bebegi gorememisti doktor. Gec dollenme olabilir demişti. 10 gun sonra gel dedi ama ben biraz daha uzattim sureyi. Tekrar aynı seyi duymak istemedim. Persembe gunu gidicem..
az kalmış zaten en iyisini yapmışşın güzel haberlerle gel inşallah :)
 
Benim ayaklarım çok üşüyor, ayaklarımın altına sıcak su torbası koysam zarar verir mi?
 
X