2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Allah inşallah ol der ve bebişin olur. Üzülme bebiş hisseder şimdi. Böyle durumlarda iyi doktor bulmak lazım. tek yere güvenerek işlem falan yaptırma bence iyi cihazların olduğu hastanede tekrar baktır. Allah büyüktür. Sebepler bizim için .
Gittiğim 4.dr canım işin ehli prof gittik kesemiz büyüyor beta hcg artmıyo yarın yine kontrolumuz var bakalım hakkımızda hayırlısı.
 
Bu sabah kalp atışları için gittim ama doktor ameliyata girmiş akşama aldılar randevuyu. eşim gelmeyi çok istiyordu ama başka randevu yok diye sabah ben yanlız gittim. şimdi akşam ikimiz gidicez inşallah. bu arada bizim bebiş babacı çıktı şimdiden. babası olmadan kendini göstermeyecek galiba. :KK48:
 
Günaydınlar herkese. Mutlu mutlu haberler alacağımız, minnoslarimizin güzel güzel büyüdüğü bir hafta bizimle olsun. He bir de kanamalarin, akıntılarin ve şu mide bulantılarınin artık daha da azalacagı bir hafta olsun umarim...

Mutlu haftalar canım. Benim yine lekelerim başladı damla damla da olsa geceleri rüyamda düşük yaptığımı görüp tuvalete fırlıyorum. Ressmen depresyona girdim
 
Çok şükür canım hersey yolunda 10haftayı doldurduk 11.haftanın içinde dedi doktor kolları ayakları oluşmuş kocaman olmuş bebeğim 3cm in üzerinde boyu hep böyle devam eder inşallah herkes güzel haberlerle döner doktordan
maşallah size :)
 
Kızlar bu arada appstoreda alle hamilelik diye bir uygulama var. Hamilelik ile ilgili her şeyi yazıyor , şahane bir uygulama . hamileliğinizi oradan rahatlıkla takip edebilirsiniz.
 
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: IMG_9607.PNG Pregnancy bır takvım aslında
Oraya notlar alıyrm kılo takıbı yapıyrm bıde gun gun gelısımı okuyrm
Yalnız ıngılızce
Guzel ama ingilicce
:KK53:
 
Benim gebeligim mol gebelik degilmis. Bebegin esinde damarlanma sorunu varmis. Ama bebek ve kesesi gayet iyi dedi. Kalp atisini dinledik. Guzel dedi.

Progestani kes dedi. Olur da bebekte anormallik olursa onu orda ilacla tutmanin bir anlami yok dedi. Iyiyse tutunur. Degilse gider dedi.

10. Hafta doldugunda tekrar gel dedi.
Oyle kizlar ..
 
Banyo yapmaktan tıksınen var mı??
Banyo kokuyor yaa sampuan falan ıyyy
Ama mecbur yıkancam sımdı cok uzgunum :işsiz:
 
Benim gebeligim mol gebelik degilmis. Bebegin esinde damarlanma sorunu varmis. Ama bebek ve kesesi gayet iyi dedi. Kalp atisini dinledik. Guzel dedi.

Progestani kes dedi. Olur da bebekte anormallik olursa onu orda ilacla tutmanin bir anlami yok dedi. Iyiyse tutunur. Degilse gider dedi.

10. Hafta doldugunda tekrar gel dedi.
Oyle kizlar ..
Guzel haberler bunlarrr
Gozun aydınnn
Cok sevındım adına:KK15:
 
Kızlar ben doktora ilk gittim5 haftalık dedi iki hafta sonra gel dedi. gittim 5.5, 6 haftalık dedi. Ama iki hafta önce de 5ti dediğğimde o keseydi dedi.. yani bu durumda bebek 1-1,5 hafta geriden mi geliyor demek, anlamadım ben bilen var mı :KK64:
 
Yabana dogruya bilgilerimi gonderdim
Aranizda buyuklerden biri olmak hem yas hem kilo bakimindan insani sinir ediyor:)
Yillar cabuk geciyor yahu
32 yasindayimm:KK43:(
73 kiloyum ama boyum 180 ordan kurtariyrm
Demeyin oha bu ne be diye ehehe :KK49:
 
damarlarinda problem olmasi kaygilandiriyor beni. Kordonda damarlasma fazlaligi dedi. Anlamiyorum ama neyse .

Tesekkurler canim
Bu ne anlama gelio aciklamadi mi doktorun???
Gerci cok riskli bisey olsa derdi belki degil mi
Baska doktora da gidip durumu anlatsan inceletsen
 
Sağlık Ocağına gidip kayıt yaptıran varmı...anlatabilir mi ne istiyorlar ne yapıyorlar
 
X