2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kuzum kıyamam yaaa okurken nasıl üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben yapı olarak çok tezcanlı ve sinirli olduğum için sanırım aynısı bana olsa özellikle onu yapan çocuğun annesine çok kızardım. Ve böyle bir şeyi benim çocuğum da ypsa yine aynı şekilde onada çok kızardım. Sen iyi sabretmişsin.

Annelik hem çok güzel hem çok zor.. bunu anne olunca daha iyi anlıyorsun. Henüz 25 yaşındayım ama inan benimde bazen sabrım kalmıyor. Anneme imreniyorum 3 çocuk büyütmüş ve yoklukla büyütmüş benim gibi her istediği elinin altında değilmiş. Oğlum çok huysuz bir bebek sürekli kucakta ve sürekli ağlak hatta inanırmısın yalandan bile ağlayabiliyor :)) hamileyken normal doğumda ne var doğururum ben çok kolay diyordum 6 saat sancı çektim sürekli alın artık sezeryana nolur diye yalvardım tabi seZeryan olmadı normal doğurdum :)) ilk 10 gün eve geldik sürekli ağladım. Kimseyi gözüm görmedi hatta tek başıma kaldım eşimin işleri çok yoğunu gece 12lerde geldi hep. Israrla ne annemi ne kv istemedim. Çünkü her yaptıkları bana batıyordu. En iyisi yalnız kalmaktı. Oğlum çok gazlı bir bebek oldu. O ağladıkça içim ezildi hep ama silkeledim hep kendimi kendine gel bugünler geçecek dedim. Ve bende çok defa eşime kendimi en yüksek yerden atmak istiyorum falan diye saçmaladım. Bugün aşı olduk mesela zaten huysuz olan çocuk bu saate kadar ağladı uyumadı şimdi zorla uyudu üstüne birde adet oldum zorla uyuttum şimdi uyumak yerine başında nöbet tutuyorum ateşi çıkarsa diye. Annelik çok başka bişey annelik delilik diye boşuna dememişler. Her şeyin sonunda hep dediğin şey onun canı sağolsun..

bende ellerini öpmelerine izin vermiyorum kim olursa olsun söylüyorum hatta kızıyorum. Körmüsün çocuk elini emip duruyor senin mikrobunu neden almak zorunda olsun ki bile dmeişliğim vardır. Kv falan çok öpüyor ama kadın hep bacağını kafasını öpüyo. Yinede gıcık oluyorum :)) benim kendi annem zaten hayatta öpmez kadın öpmedende çok güzel sevebiliyor. Saçma sapan şeylere hiç tahammülüm yok huyum kurusun..
 
heksi benim oğlan hep cıbıldak :) tek zıbınla duruyor ayağındada ince bir çorap. Ve uyurken üstünü örtmüyorum çünkü huysuz oğlum üstünü örttüğün anda çıkgın gibi debelenmeye başlıyo. Evin bütün camları hep açık sadece yattığımız oda kapalı. Cereyanda olmamasına dikkat ettiğin sürece bu sıcakta hiç bişey olmaz canım.
 
Bende aynı markanın marble mist ini aldım. Stokları tükenmiş cuma gelecekmşş pzt de bayram indirimi yapacaklarmış. Evde kullandım bir hevesle aldım ama dışarı çıkmadım henüz çünkü bulundugum yer cok sıcak degil kanguru kucaga bile almak istemiyorsun gündüz akşam da sivrisinek sorunsalı var elbet bir yerde kullanıcam. Ama cok rahat hiç yük binmiyor sana, satanlarda çok ilgili..
 
Canım kakalı bezi altından aldıktan sonr üst üste katla ve ayır. Uzuyorsa mukusludur
Valla neredeyse tüm bebeklerde var bizde de oluyor sık sık bugün yine misafirim vardı(3 gün.üst.üste oldu bu arada) onun bebişi ile 2 hafta var aramızda onda da varmış sık yaşanılan bir.durum. Sanırım.ben çoğunda olunca önemsemiyorum artık
 
Ekranim çatladigi için yazdıklarımı net göremiyorum. Bu T9 bazen çok sinir bozuyor. Kusura kalmayın. Kızlar
Benimki de çatlak ve yaptırmıyorum iki çocukla yine kırılır diye. devamı gelmedi iyi mi ben geri kalan yerleri de çatlatırım diyordum hayret çatlamadı. Ücretsiz izne ayrılınca gelir başıma sıkışıklen bekliyorum :)
 
Ben diyemiyorum yaa çok isterdim böyle olmayı arkadaşın kızı kızımın ayağını ısırıyor kadın ah vah tüh diyo bende tamam yok bişey diyorum olur çocuktur diyorum ama içim içimi de yiyor yani. Bide aman kızını nasılda sakınıyor bizden derler diye kızı aşırı korumuyorum. Şuan kendime çok kızdım.
 
Ben diyemiyorum yaa çok isterdim böyle olmayı arkadaşın kızı kızımın ayağını ısırıyor kadın ah vah tüh diyo bende tamam yok bişey diyorum olur çocuktur diyorum ama içim içimi de yiyor yani. Bide aman kızını nasılda sakınıyor bizden derler diye kızı aşırı korumuyorum. Şuan kendime çok kızdım.
 
Gecmıs olsun
Allah korusun
Kırık yok degıl mi
ol
 
Evet bazen çileden çıkartıyorlar ama çok masum ve sevimliler bende 33 yaşındayım ve 4,5 yıl sonra ikinci bebek. Tam rahata alışmışken istedim. Tek çocuk olsun.istemedim hiç. Zorlanırım sanmıştım ama özlemişim. Başta çileden çıkıp oğlişe kızıyorum ona yüklendik şimdi gaz ve uyku problemleri düzene girdi çok şükür şirineyi seviyoruz
 
fotoyu sımdı gordum
Onun poncık ayaklarını oyy ne tatlı
Yerım ben senı, canın mı acıdı senın kıyamam yavrum ya
 
Hmmm... O zaman dikkat et canım aman.. Evet kilo gitse bile sıkılaşmak lazım

Ben üstüne eğilip veriyorum günde birkaç kez. Kollarım kopuyor temenni.



Ben şimdiden iki çocuk şarkısı bi de ninni ezberledim
:) ezberlediğim şarkılar beşi geçmiştir :)

Hehehe bak sen kuzuya ya :)
 
O da bi garibime gitmişti zaten.yenidogan bebeklerin olduğu oda da klima çalışıyordu. Hepsinin ağzında biberon... Anne karnından yeni çıkmış bebekleri hasta edecekler diye hayiflanmistim
 
Çare bu sanırım. Çünkü doktor bana gazlı bebekler çok ağlasam da bebek için sıkıntı yok. Yani ağladı diye bu zararı olmaz bebeğe. Anne baba için zor olur. Duymaya çalışın derdi. Öyle durumlarda yüksek sesli müzik açayım e n iyisi. . Çünkü white noise , buzuki Orhan, saç kurutmatma, dualar falan hiçbiri etki etmiyor çünkü..


Ben bnm oğlan da sorun var sanırım hep. Ailemde bu çocuğun biseye var götür hastaneye dediler hep. 3 doktorda gazlı çocuk deyince artık bu süre devam edeceğini kabullendi mi.

Yrn soyacagim oglusumu. Tabi annemler yine dikkat etmeyecek cereyan olayına. Onlarda sıcaklıklar diye her yeri açıyorlar. Oğlanı evde gezdirirken hiç dikkat etmiyorlar. Mecbur uzun giydiriyorum ama yapacak birşey yok. Biraz daha papaz olucam bizimkilerle..

Bende iyi tel almiycam zaten. Telin ekranın ortasında boydan boya mürekkepli çatlak var. Fazla.para vermemek lazım bu sure
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…