2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
O daha kötü misafir bi gecelik ama senin Ki Allah kolaylık versin
 
Canim uzumle karpuz da kaynatilmaz ki ... pekmez olur o da öyle. Senin bebis hala mikropla tanismadi desene. Bakalim çikolata istediğinde kaynatip verebilecek misin:)
Benmare usulü eritip veririm artık napalım. Büyüyünce kendi karar verir mikropla tanışmak isteyip istemiceğine. Ben şimdi koruyayım da :) hem çikolata zararlı boşver yemesin :))
 
Sagol cnm
Eski kiyafetlerime geri girebilmem lazim ise baslamadan
Dun dilekcemi verdim. 8 eylulde isbasi yapacagim
Yari zamanli calisacagim
Iyi görünüyorsun bence. Şu kafayı nasıl yapıyorsunuz ya ben de öğrenmek istiyorum. Hicbirsey paylaşamıyorum bu yüzden.
 
Çok geçmiş olsun canım şok oldum valla.
 
Okurken için gitti kıyamam miniğimin canı yanmış. O ısıran çocuğun da ağzına iki tane vurup terbiye ediceksin. Hiç sevmem öyle çocukları. Ben zaten muhtemelen ileride çocuğum oynarken başka çocuk ona bişey yaparsa çocuk mocuk dinlemeyip kızıp bağırabilirim. Hiç gelemem öyle şeylere. Bi çocuk hele bi vursun canını yaksın çocuğumun yer tokadı valla hiç sakınmam. Ana babası o terbiyeyi veremiyorsa ben veririm. Nedense böyle konularda sessiz sakin kalamıyorum ben. Geçen misafirliğe gittik biz de. Evde 3 yaşında çocuk vardı. Emzirmeye içeri gidiyorum dibimden ayrılmıyor, kızım emiyo gelmiş kafasını sokmuş araya ben de emicem diyo kızımı itiyo falan derken bi anda diziyle kızımın kafasına vurdu. Ben de git dedim sana laftan anlamıyomusun diye bağırdım hemen koşa koşa ağlayarak annesine gitti teyze bana kızdı diye. Annesi de kızmamıştır teyzen diye çocuğu sakinleştirdi ama sonra benle pek konuşmadı akşam. Ama napiyim yani görüyo çocuğunun bizi rahatsız ettiğini sesini çıkarmıyo. Ben buraya yazıyorum ileride kızım öyle eve gelen bebeği rahatsız edicek olursa en önce ben engellerim. Kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi başka bi çocuğa yaptırtmam.
 
Mukuslu kaka arada bizdede oluyor en iyisi ozaman doktorumuzla konuşmak
Kızlar mukuslu kaka nasıl oluyor ben herşeyi yiyorum valla. Siz alerjilerden bahsettikçe şaşırıyorum. Hiç kaka incelemedim bugüne kadar, yanlış mı yaptım? Hepiniz uzman gibisiniz valla şaştım kaldım.
 
Canım kakalı bezi altından aldıktan sonr üst üste katla ve ayır. Uzuyorsa mukusludur
 
Lilipitinde dedigi gibi kese iyi geliyo.kabak lifi kesesi oluyo. Onlar cok iyi. Bi arastır istersen baya faydası var. Aktardan dört liraya aldım:)

çok sağol canım kese çok sık yapardım ama bebek oldu olalı saçımı bile 1 kez şampuanlıyorum..
deneyeceğim...

kabak lifi ve yosun sabunu ile dust masaj yaparak keseleyin kizlar,cok kisa zamanda duzenli kullanim ile selulit filan kalmiyor.
Kesinlikle tavsiye ederim,ustelik maliyetleri cok az

yosun sabunu mu bunu deneyeceğim..

Bu gaz meselesi ne zaman bitecek artık bnde çocukda çok yorulduk

bizimki bitti gibi 23 mayıs doğumlu kızım


ben 900 gram verdim 1 haftada..jillian 1 gün yaptım sezaryen dikişleri sızım sızım sızladı bıraktım
göbek benim de çok sinirimi bozuyor
hemen gitse keşke

Selamlar

Süt diyetimin 5. gününde kızımın kakası tekrar hardal sarısı oldu... çok mutlu oldum-paylaşmak istedim

hadi gözün aydın peki mukus var mıydı


çok geçmiş olsun zorlu geçmiş sizin aşıda..
bünyeden bünyeye fark ediyor ...bizim en fazla 38 olmuştu..

evliliğimizin ilk 4 yılında tv almadık eve...şimdi de film izlemek için kullanıyoruz
malum artık sinemaya gitmek zorlaştı..evde sinema keyfi yapıyoruz mısır da patlatıyorum :)


Bizim de kilo alımı iyiydi doktor alerji dediğinde. Baya iyi kilo alıyordu atak yapmıştı. Sonra alerji yüzünden diyet yaptım sütüm azaldı ve rengi şeffaflaştı çocuk az kiko almaya başladı

benim de sütüm azaldı...çok canım sıkılıyor bu duruma


canım çok geçmiş olsun... okurken o kadar canım yandı ki gözlerim doldu..minicik bebe ya...kıyamam...
insan dokunmaya kıyamazken ısırılmak nedir ya...
gözünden sakın sonra böyle olsun
çocuğa birşey denmez ama annesine aşırı sinir oldum...
 
Kızlar benim kızım 2 aylık eli sürekli ağzında parmaklarını sokuyo ağzına. Normal dedi doktorumuz engelleme soksun dedi. Sizde nasıl durumlar bizimle aynı olan var mı?
Bizimkide oyle agzi buyuk olsa hepsini sokacak nerdeyse agzina ama cok tatli oyle ugrasmasi
 
6 kilo benimkisi canım apartsız kullanılır yani öylemi bide öyle deniyim bakayım ya ben bacaklarını yana doğru ayırmaya korkuyorum oda izin vermiyo zaten ozamanda ayakta gibi oluyo çocuk
Istersen whatsapp hattindan danis ayrintili sorarsin hem. Bana dedikleri bebegin poposunun altina ufak bi yastik ya da katlanmis battaniye konacakmis aparat yerine. Ayaklarini ayirmadan kullanma ama o tavsiye edilmiyo yanlis tasima sekli
 
Ayy cok gecmis olsn okurken cildirdm bu nasil rahatliktr yaa insanlar neden cocuklarina sahip cikmaz anlamiyorum umarim hemencicik gecer yavrunun ayagii
 
Bence devam et inceleme bisey çıkıyor mutlaka :)
Valla dördüncü ayın içindeyiz şu ana kadar hiç incelemedim böyle gidiyoruz işte. Ben de her istediğimi yiyorum. Domates yumurta süt ne bileyim sizin yazdıklarınıza bakınca korktum az buçuk.
 
Çok geçmiş olsun. Okurken canım yandı resmen. Tatlı tosbik nasıl ağlamıştır ya. Beni eltimin oğlu ısırmıştı da çok kötü canım acımıştı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…