2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bu carsamba 2. Ay aşılarını yaptıracagım. Benim bulundugum yerde deniz çok temiz ama bazen kirleniyor gemiler birşeyler bırakıyor sanırım bir de yazlıklar fazla arıtmalara ne kadar güvenilir bilemiyorum ama Agustosun son haftası el degmemiş bir deniz bölgesine tatil planlıyoruz. Eger gidebilirsek orada sokarım denize burada da bilmiyorum ya duruma göre belki ayaklarını sokarım.
Bu boyun simidi de güvenilir mi bikemiyorum çocugun boynunu mu sıkar mı acaba videoları çok güzel gelsin bir deneyeyim ama ben cocukların yüzmeyi kendiliğinden öğrenmesi taraftarıyım kolluk simit gibi şeyler yavaşlatıyor süreci gibi ama kontrol güvenlik açısından iyi tabi ayyy ne yapacagımı bilemediğimden bu kadar saçmaladım:olamaz::ukala::ukala::ukala::cool: neyse akışına bırakıyorum yaptıklarımı paylaşırım zencefil sen de paylaş :KK28:
Paylaşırım tabiki canım :KK66: sen nerdesin tam olarak ? Şehir olarak yani
 
Benim doktorum hava 30 derecenin üstünde olduğu günler su vericeksin dedi. Miktar olarak da bebeğe teklif et ne kadar içerse kendi içsin dedi
Kızlar kızım bugün 7-8 kere kaka yaptı. Alerjisi yüzünden sanırım. Hiç uyuyamıyor. Sürekli emmek istiyor, susuz kalıyor sanırım. Sizce su versem mi?
 
Arkadaşlar aranizda müzikli dönence kullanan var mi? Yada tavsiyesi olan
Biz bunu kullanıyoruz canım...
Melodisi çok hoşuna gidiyor kızımın, yatağına koyunca açıyorum mayışıyor ve uykuya kolay geçiyor. Baya alıştı...
 

Eklentiler

  • IMG_4014.PNG
    IMG_4014.PNG
    155,6 KB · Görüntüleme: 51
En son biz de de yoktu canım. Ama olması lazımmış eşime bi arkadaşı Demiş onların aşı kabuk bsğlamamış aşı tutmamış diye yeniden vurmuşlar. Bu bilgi ne kadar doğru bilemedim. Bi dr a sormak lazım.


bugun ayni bu sekilde asiyi yaoan saglik ocagi ebemize sordum"Hic ilgisi yok,oyle bir sey de yok,kabuk ile tutup tutmamasinin.Her sekilde vucuda islendi bitti,kabuk vucudun yapisi ile ilgilidir" dedi.
 
G Gunayfur seninbenimgibi seninbenimgibi littlebee littlebee dra gittik akşam, idrar tahlili yapacaklar, bir türlü işemedi. Yarın sabah yaptığında eşim götürcek idrarı. Dr daha çok gaz sancısı gibi dedi, aşılar gaz mı yaptı acaba? Conformil kullanıyorsuk ve gayet iyiydi, gazı hemen çıkıyordu. Fitil attılar öyle rahatladı, tüm hastaneyi ayağa kaldırdı cadı
 
Sütü azaltmak , göğüsleri terbiye etmek için sıkı sütyen tavsiye edildiğini okumuştum. Kaplı sütyen de penyeye göre daha sıkı tutar memeleri.:KK31:
Kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama kaplı sütyen giydiğimin ertesi günü göğsüm taş gibi oldu, ateşim çıktı. Sütü sağdım emzirdim falan. Bir de normalde gece uzun süre bebek emmediği için göğsüm bayağı dolardı, kaplı sütyenle uyuduğum gece doğru düzgün dolmadı. Ben penye sütyenlere geri döndüm. Kaplı sütyen giyenlerden isteyen varsa bir iki gün deneyebilir penye sütyen takınca süt üretimi artar belki. :KK66:
Bana sanki göğsü sıktığı için oldu gibi geldi ama dediğim gibi belki tesadüftür. Ama göğsümün gece dolmaması ilk defa oldu. Bu gece penye taktım yine eskisi gibi doldu göğsüm.
 
Verem asisindan omuzu kabuklanan oldu mu simdiye kadar? Kizimda hicbirsey olmadi da.

En son biz de de yoktu canım. Ama olması lazımmış eşime bi arkadaşı Demiş onların aşı kabuk bsğlamamış aşı tutmamış diye yeniden vurmuşlar. Bu bilgi ne kadar doğru bilemedim. Bi dr a sormak lazım.

Bizimde olmadı. Hatta yeri bile belli değil. Iz olmazsa tutmadı demekmiş. Tutmazsa da bir daha yapmıyorlar. Benim büyük kızında yara olmamıştı. Allah'a emanetler yapacak bişey yok ama doktora ay başında sorucam. Bu sağlık ocaklarını sevmiyorum ben.

hayır kabuk olmadı.. inşallah bir sorun yoktur

Bizim de kabuk falan yok. Bir de bu verem kaldı mı ya?Korkmalımıyız tutmazsa? Eski Türk filmlerinde oluyordu.

Kimsenin kabuk olmamış anlaşılan korkacak bişey yok bence.

Ben kızımın aşı yerini bile bulamıyorum o derece iz bile kalmadı. Acaba aşı mı tutmadı diyorjm

bugun ayni bu sekilde asiyi yaoan saglik ocagi ebemize sordum"Hic ilgisi yok,oyle bir sey de yok,kabuk ile tutup tutmamasinin.Her sekilde vucuda islendi bitti,kabuk vucudun yapisi ile ilgilidir" dedi.

3 ay içerisinde kabuk bağlamasını bekliyoruz, bağlamasa da sorun değil dedi hem ebe hem de oğlanın doktoru.
 
Benimkilerde çok fazla uyumuyor gündüz hep uyanıklar. Benim sütümde az ama mama her iki üç saatte bir 100 cc veriyorum gündüz. Gece nerdeyse hep meme. Günde 150cc veriyorsan sütün az değildir bence. Yada memen gerçekten azsa, o zaman az veriyorsun mamayı bilemedim canım.
Pompa ile sağında az çıkınca bu de elimle sikiyorum , bebeğin iştahla emmesinden bile az olduğu belli. Bol olunca dudak kenarları islaniyor oglusumun. Biberon da meme düşmanı ya. Memeyi bırakmasın diye biberonu az vermeye çalışıyorum. Aç mı bırakıyorum oğlanı bilemedim ki. Hani emdikce gelir diyorlar ya. Semizotu hurma dereotu bulgur yemekten catliycam. Bi de lactamil ve humana .. acaba beatrices beatrices gibi lactamax mı alsam?

Verem asisindan omuzu kabuklanan oldu mu simdiye kadar? Kizimda hicbirsey olmadi da.
Hemşire kabuk tutabilir de tutmaya olur de dedi..
 
X