- 24 Ağustos 2016
- 119
- 92
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim.yarin da ben gitcem nasipse.ilk kac mm gozukuyo kese.bende gorebilir miyim acaba yaaKeseyi bugün gordum darısı herkesin başına arkadaşlar:)
Burda biraz fazla yazıyor ben şuan tam 4 haftalıgim o kadar küçük ki zor gordum mm söyledi ama heyecandan unuttum ya :) ben goremem diye bekliyordum teşekkür ederim bu arada:)Masallah canim.yarin da ben gitcem nasipse.ilk kac mm gozukuyo kese.bende gorebilir miyim acaba yaa
Anladim.canim saglikla kucagina al bebisini insallahHu
Burda biraz fazla yazıyor ben şuan tam 4 haftalıgim o kadar küçük ki zor gordum mm söyledi ama heyecandan unuttum ya :) ben goremem diye bekliyordum teşekkür ederim bu arada:)
Keseyi bugün gordum darısı herkesin başına arkadaşlar:)
Amiin çok güzel ya maşallah
Buarada herkese günaydın....iş vakti :/
Canim bence kan vermelisin gebelik varsa ona göre dikkat edersin eger risk varsa erkenden onlemini alirsin bence ihmal etme.hayirlsi olsun bakalimGunaydin arkadaslar gecen sene bu zamanlar kimyasal gebelik yasadim ve 6haftalikken dusuk yaptim simdi yine calismalara basladim 6 ekim adet tarihim ama dun idrar testi yaptim cok silik cikti acaba hamilemiyim ne zaman doktora gtmeliyim yine kimyasalmidir die korkuorum bana yardimci olun testin resminide yukleyemedim bi turlu
Insallah cabucak biter tatlim da azcikta olsa dinlenme firsatin olur. 12. haftanin bitisi hayaliyle korkuyla yasiyorum inan. Sukur henuz bulanti yok sadece yemekte ve sonrasinda bi tiksinme isteksizlik geliyo umarim boyle devam eder :)bizim de yoğunluk var ya bu haftayı atlatirsam daha güzel olacak mide bulantilari başlarsa asil işyerinde zor olacak bakalım kuzum
Silik ciktiysa vardir birseyler :) Insallah hayirli ve saglikli olur. Mutlaka acilde ya da ozelde direkt kan testi isteyin cunku degerlerin takip edilmesi gerekiyor erken donemde en azindan 2-3 kere. Saglikli ilerleyip ilerlemedigini, kimsayasal mi dis gebelik mi anlasiliyormus degerlerden. Umarim minnacik bi bebek olusuyordur su andaa :)Gunaydin arkadaslar gecen sene bu zamanlar kimyasal gebelik yasadim ve 6haftalikken dusuk yaptim simdi yine calismalara basladim 6 ekim adet tarihim ama dun idrar testi yaptim cok silik cikti acaba hamilemiyim ne zaman doktora gtmeliyim yine kimyasalmidir die korkuorum bana yardimci olun testin resminide yukleyemedim bi turlu
Geçen salı olmam lazimdi Regl. Tam 1 hafta gecikmiş oldu. Duzensizlik veya başka bi sorun oldu heralde bende. Geç döllenme yaşayan var mı aranızda ? Hani beklenen Regl tarihinden 15 gun sonra hamileliği testte ancak çıkanlar?
Kizlar ilk doktora gittiginizde kan verdiniz mi yarin keseyi gormeye gidicem keseyi gorduk hcg ye gerek yok der mi acaba merak ediyorum ne kadr yukseldi
Ben de onu merak ettim iste kizimda hic midem bulanmamisti bu sefer sabahları cok kotuyum bisey yiyemiyorum senjn kizin vardi degilmi zeynep miydi adiHer ay duzenli kan testi idrar testi yapmasi lazim zaten doktorun. Ama hcg ye bakar mi bilemem