2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Oglumda hep sağ tarafım ağrıdı :)))
 
Merhaba :) somadayim ben sen merkezdesin sanırım.

Evet, merkezdeydim ama evlenip İStanbul'a yerleştim. Sürekli gidip geliyorum. Nasipse yine döneceğiz. Babam okumuş Soma'da, Linyit Lisesinde :) O sebeple Soma'yı çok severim :)
 
Ayyy neler duyuyorumm))) ben kendimi kıza hazırlamışım oysa :)) ben ilk haftalarda bel ağrısından ölüyordum dayanamıyordum. Doktora gittim 2.kan analizi yaptılar herşey yolundaydı...
şaşırdım şimdi :)
 
Erkekti :) o söylenen şeyler herkeste geçerli olmayabiliyor. Bana ne dedilerse tam tersi oldu. Millet göbek şeklinden hep kız olacak diyordu ama çok yakışıklı bir oğlum oldu :)
Hay Maaşallah :))) hiç farketmez aslında sağ salim kucağımıza alalım da ..
Tek farkı erkek ismi belli kız hiç aklımızda yok :))
 
Can'ım bana bunları yazmış aldım bende kızımda folik asitin tabletini kullanmıştım bunda bu şişeleri verdi anlamadım
 
İstanbulda hangi taraftasın canım? Ben de istanbuldayım :)

İşyerim ataşehir, evim çekmeköyde . MEdicalpark göztepede mehtap yazıcıoğluna gidiyorum, bakalım bi deniycem, baya mthini duydum burada, öylelikle seçtim :) urbet elde olunca tavsiye eden kimse çıkmadı, kendi kendime buldum :), sen nerdesin canım ?
 
Herşey yolunda canim.. pit pit atiyor kalbi melegimin.. sen gormusmuydun kalp atışını?

Allah'ım şükürler olsun, Maşallah subhanallah :) ben en son 5+4ken acile gitmiştim işte, bebek gözükmemişti, doktor 1 hafta sonra dedi, yarın gideceğim. Yarın 6+1 olacağız nasipse. Belki duyarız :) benim bir de geç döllenme, pko endometrium ve yumurta tembelliği vr. yani hamile kalmam bile mucizeydi,Rabbim nasip etti çok şükür. O yüzden belki geç duyarım diyorum.. Yarın yazarım doktordan çıkınca :)
 

Valla baya meraklı olduğum için bu konuda, okumadığım blog ve site kalmadı

Tabi bünye meselesi. Rabbim hayırlı, eli ayağı düzgün, ayıpsız kusursuz, akıl beden ruh sağlığı yerinde güzel evlatlar versin..
 
Kizlar kabizlik problemi yasayan var mi varsa ne yapionuz b3n cok skonti yasiyorum yardimci olun lutfen bide gunduz bisi yok ama gece uykudan wc icin kalktgimda midem cok bulanio uyku yuysmiom ne yapabilorim bunun icin
 
Ah kiyamam yaaa sen neden takiyosun insanlarin ne dedigini be canim hic uzme tatli canini bak evladin buyuyo herseye ragmen masallah. Sende ferah tut icini artik dinleme kimseyi
 
Ayyy bakarsin ikili teste gidince soyler. Hemen 11 de degilde az bekleyip 13 gibi gidelim o zamaaan :)
Sorma yaa anlatamadim daha yeni olusuyo diye o da yok bu erkek kiz olsa boyle olmazdi ayaklari bile belli kiz boyle olmuyo dedi. He dedim gectim kendi de kiz olsun diye dua eden insan yaa :) olsun vallaha hic sorun degil Allahim saglikla versin az korkutmadi bizi sipalar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…