2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
8+0 olmusum ben de bugün aman yasama diyim cok kotuymus hep anlatirlardi da bu kadar oldugunu tahmin edemezdim hepimizin yakin ya bebisler sira sira cinsiyet ogrenicez insallah cok eglenceli olcak:KK73:

Yarın kalp atışlarını duyduktan sonra derin bir nefes alacağım İnşallah :)
İkizler burcu'cular geliyorrrr )))))
 
Benimde ikinci gebeliğim kızlar altı yıl korunduk kızım okula başlayınca karar verdik ve şimdi mutluyuz dr vitamin vermiş elevit ve folik artı Demir eksikliği için bunu verdi kullanan varmı
 

Eklentiler

  • image.jpeg
    image.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 19
Benimde ikinci gebeliğim kızlar altı yıl korunduk kızım okula başlayınca karar verdik ve şimdi mutluyuz dr vitamin vermiş elevit ve folik artı Demir eksikliği için bunu verdi kullanan varmı
Canım kafanı karıştırmak istemem ama elevitin içinde domuz jelatini kullanılıyor kendi firması açıkladı hakkında açılmış bir sürü manevi tazminat davası var 12. Haftaya kadar folikasit almak gerekiyor dedi benim doktorum folikasit dvitamini bi vitamin daha var üçlü kombinini başladı. Kansızlığım olmasına rağmen, 12. Haftada (inşAllah ulaşırsak sağsağlim) başlarız acele etmeyelim dedi
 
Merhaba arkadaşım ama 5+4 Ken bebeği görememek bence çok normal. Benim bebeğim 6+6 olduğumuzda gözüktü. 6+2 yken hala yoktu ortada. Benimde kanamam oldu ve minimal de olsa kesenin çevresinde hala.mevcut. Eğer bebeğin sağlıklı ise bu evreyi atlatıyor ama sagliksizsa ne yaparsan yap dusuyormus. Doktorum böyle söylemişti o zamanlar. Umarım bebeğin sağlıklidir. Bu durumda dinlenmekten başka yapabilecek hiç bir şeyin yok arkadaşım. Geçmiş olsun

Insallah lekelenmeden birsey olmaz canim. Imkan bulursan yarin beta degerine de baktir. Kese hemen dolmuyor normalde zaten.Sabir ve dua ile duzelecek insallah..

Mine1907 Mine1907 progestana basladiktan 2-3 gun sonra ancak kesiliyor o akintilar o yuzden sakin olmaya calisin. Benim 6+2 de ciddi bi kanamam olmustu ama cok sukur bebegim iyiydi ve 7+2deki kontrolde doktorum gayet normal ilerliyo ilaca devam 4-5 hafta sonra goruselim demisti. O yuzden icinizi ferah tutmaya calisin. Kaldi ki gec dollenme olmus ve gorulmuyo da olabilir daha cok minnak o annesi birak buyusun 1 hafta daha :) bol bol su ve dinlenme en iyi gelecek sey.

Yaaa ama annesi iyi olcak kiii bebegi de buyucek sagliklaa. Stres en buyuk dusmanimiz uzak durmak icin biseyler yapalim oyalanalim diyoruz inan. Ve burda bicok kisi bu lekeleri kanamalari yasadi hala da endiseli benin gibi senin gibi... Bazen dusuk tehdidi oluyor ama eger bebegin saglikliysa kalbi gumbur gumbur atacak emin ol.

Mine1907 Mine1907 lekelerin azalmış demişsin zaten. Umarım çabucak biter. İçini ferah tut.
Ben de iki sene üç ay sonra ilk defa hamile kalabildim :). Her gün buralardayım . Başka şey düşünemez oldum neredeyse de çaktırmıyorum :KK70:
Çalışmıyosan yat dinlen. Hiç bişey senden kıymetli değil :))

benim bi arkadaşım ve gelinimiz ilk 3-4 ay hep ara kanamalar yaşadılar. çok şükür ki ikisininide sağlıklı doğumları oldu. allah kısmet ettiyse kanamandan olsa o kuzu büyüyor. bol bol dua et bizde sana dua edelim. allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzunu inşallah.


Kızlar hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler. Çok rahatlattınız beni ve bebişimi teyzeleri :) Bugün sadece 1-2 damla leke geldi, komple yatamıyorum, çorba vs yapmak için kalktım. Yarın doktora gideceğim. Sonuçları yazarım. Hepinizi seviyoruzzz :)
 
Bende cok ama cok imrendim orgu orenlere. Ama başlayalım bir yerden bizde yaparız belki


Ama daha üreme yerleri bile olmadı kı kayinvaliden nasıl anladı? Çok ilginç :) bizimki de tee en baştan hamile ldugumi anladığı andan beri erkek diyor. Ne yapsın erkek istiyor hala :) ama ben kız kız diretiyorum şaka bir yana gerçekten sağlıklı olsun ıstiyirum artık. Bu arada baya poz vermiş senin bebe he :)


12+1 Ken öğrendik biz ilayin kız olduğunu. Yani bilen doktor bıliyor ki ben erkeklerin daha geç ogrenildigini biliyorum plesanta ile karışıyormustu galiba.



Ben düşündüm aklımda var bir kaç işimm bakalım ne olursa bir kaç hafta içinde belirleriz yavrumun ismini. Ee sizde düşünün bence fazla vakit kalmadı :)


Ne güzel oluyor valla o göbek üstünde bir şeyler yapması. Bende az sehpa yerine sokmadim o göbeğimi :)


Sence tığ mi daha kolay sis mi canim? Hangisini yapabilirim ben daha kolay sence?



Süper valla senin adına çok sevindim. Hep böyle güzel haberlerle gelelim ❤
Tig daha kolay geliyo bana canim sis hic yapamiyorum bi de ilmek kacirinca sokmek gerekiyo falan duzeltmesi zor sisin ama tig yaparken oyle bi dert olmuyo
 
S shr85 Merhaba hemşerim, Manisa merkezden misin? İkimiz de aynı senenin çocuğuyuz, belki tanıdık falan çıkarız dedim :halay:
 
Arkadaşlar bir de;

ilk kasık ağrısı solda ise erkek, sağda ise kız,
4,5 aydan sonra kasık ağrısı solda ise kız, sağda ise erkek

Ve kız kasığa erkek bele vurur derler. Okuduklarım ve duyduklarım bunlar :)
 
X