- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
Canım çok teşekkür ederimCanim cok sevindiimm bebisime battaniye oruyordum o ara sirf senin icin baktım iyi ki bakmisim :) ufakliga bak sen onden onden maşallah :) bazi kadinlar 9 ay boyunca adet donemlerinde kanama yasiyormus belki sende onlardan biri olacaksin :)
Aynen Can'ım sonuçta hepsi dr aslında okumuşlar baktıkları makinada aynı çokta gözümüzde büyütmeyelim sadece kimin yaklaşımı daha samimiyse ona yönelmek lazım Serdar bey çok tatlıydı aslında cok esprili bi Ada'm beni ilkkez gördüğü halde çok sıcakkanlıydıYa ben öner hocaya gitmiştim tedaviye baslayacaktık işte surpriz oldu akışına bırakmıştım 2-3 ay ı sırada geldi meleğim ben kadın doğumu çok bilmem cnm farklı birimdeyim. Neyse çok da kadın doğumcu kalmadı fakülte de mehmet yada ilker hoca olur herhalde diye düşünüyorum nasip bakalım hayırlısı ile keseyi görelim de.
Canim ben mutemadiyen oruyorum zaten :) bu 3. Battaniye :) zigzag model oruyorumBen de örmek istiyorum ama daha erken diye de bişey yapmaya çekiniyorum. Ne başladın canım paylaşır mısın merak ettim.
Canim.bende battaniye modeli bakiyordum senin ki nasil ki acepCanim cok sevindiimm bebisime battaniye oruyordum o ara sirf senin icin baktım iyi ki bakmisim :) ufakliga bak sen onden onden maşallah :) bazi kadinlar 9 ay boyunca adet donemlerinde kanama yasiyormus belki sende onlardan biri olacaksin :)
Bu da guzel oluyo ama ben cok useniyorum motif birlestirmeye :)Bakın ben bunu örüyorum
Zigzag bende istiyorum. Ama ben bunu bitirince yelek öreceğim ondan sonra zigzag. Bak bu örneğe bayıldımCanim ben mutemadiyen oruyorum zaten :) bu 3. Battaniye :) zigzag model oruyorum
Atacagim canim simdi ordugume bugun basladim model daha tam belli degil bi tane de gecen ay ormustum sabah hurctan cikarayim da atacagim resim :)Canim.bende battaniye modeli bakiyordum senin ki nasil ki acepburdan modelin fotosunj atma imkanin olursa bakarim.kolay gelsin
Canim bak buradan bakabilirsin zigzag bu daCanim.bende battaniye modeli bakiyordum senin ki nasil ki acepburdan modelin fotosunj atma imkanin olursa bakarim.kolay gelsin
Hii tamm canim.ustteki vidyodakinden bende ormustum.cok zevkli ormesi.stres atiyo insanAtacagim canim simdi ordugume bugun basladim model daha tam belli degil bi tane de gecen ay ormustum sabah hurctan cikarayim da atacagim resim :)
Evet bu da cokkk tatli:)Canim bak buradan bakabilirsin zigzag bu da
Canim zit renkler yap bence çocuklari ayirt edilebilirler böyleceHii tamm canim.ustteki vidyodakinden bende ormustum.cok zevkli ormesi.stres atiyo insangerci benimki ikiz aynisindan mi ormek lazim di mi:)
Evet dogru diyosun canimCanim zit renkler yap bence çocuklari ayirt edilebilirler böylece
Yaa cok sevindim senin adina. Oh yarasin kuzulara. Ara ara boyle firsat buldukca yicez faydali seyler :)Aynen ben de tika basa yedim cok şükür : )
Canim motif birlestirme diye yaz cikar youtube den.cok basitCanım çekti vallahi. Ben de motif başladım ama yuvarlak. Pinterestten bakmıştım. Nasıl birleştireceğimi de bilmiyorum ama
Sagolasin caniiim yavas yavas azalma zamanlariymis. Allahima bin sukur cok surundurmeyecek gibi sipa. Sende durumlar ne? Daha rahat misin?Seni iyi görmek iyi geldi bana da :)
Bulantının azalmasına çok mutlu oldum arkadaşım. Yavaş yavaş bitiyor bulantılar şükür :)
Evet ne yazik ki bebegimi kaybetmistim. Kismetmis yeniden hamileyimSen şubat annelerindemiydin canım ?
Ayyy Allahim cok sukur icim rahatladiiiii@Yabanadogru @efsunsuz
Kuzugiller
Kızlar selam. Yazmissiniz yeni gördüm telefonla hiç uğraşamadım doktordan gelince yattim hep. Maşallah bebek çok iyi çıktı. Hatta 2 gün ileri çıktı kerata
Kalp atışları da iyiydi. Kanamanın sebebi bulunamadı. Benim 2.adet dönemimdi muhtemelen üstüne gördüm...
Çok teşekkür ederim ilginiz için..
İyi ki varsiniz kizlar
Evet hatırlıyorum çok sevindim canım tekrardan hamile olmana inş sağlıkla devam eder hayırlı olsunEvet ne yazik ki bebegimi kaybetmistim. Kismetmis yeniden hamileyim