Canım benim kızkardeşim oldu hem de ilk doğumunda yaptırdı. Çok memnun kaldı iyi ki de yaptırmışım dedi. Ben de kısmet olursa düşünüyorumTecrübeli hanımlar içinizde normal doğumu epüdral yaptıran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kızkardeşim oldu hem de ilk doğumunda yaptırdı. Çok memnun kaldı iyi ki de yaptırmışım dedi. Ben de kısmet olursa düşünüyorumTecrübeli hanımlar içinizde normal doğumu epüdral yaptıran var mı?
Canım çok üzüldüm cenabı Allah hakkında hayırlısı bu nasip etsin bizimde aynı sekildeTeşekkür ediyorum umut dolu sözleriniz için. Ama bhcg de az önce çıktı. Düşmüş değerim. Sabah az kanamam olmuştu. Çamaşırıma leke bırakacak kadar. Akşama doğru da kan boşaldı diyebilirim
canım hayırlısı böyleymiş lütfen üzülme bi dahaki sefere daha sağlıklı bir bebişe hamile kalıcaksın. Benimde 2 kimyasalım oldu bu kalitesiz spermden kaynaklanıyormuş.MAalesef boş kese. Kalp atışı yok.
Maceram bu kadar mıymış?
Birak ev kirli kalsin eninde sonunda temizleyecek :) ben iki haftadir sadece yemek yapıyorum ve banyoyu temizliyorum normalde haftada bir mutfak dolaplarini silen hergun temizlik yapan insanim hic umurumda degil su anda ev :)kızlar 2 haftadir esim soz veriyodu evi temizlemek icin.surekli bahane bahane.dayanamadim kalktim evi temizledim.sonrada bi guzel esimle kavga ettim. bana hic yardimci degil.biraz once bian kasıklarima agri girdi.bisey olmamistir demi.bide okulda yoruluyorum..ne yapcagimi sasirdim
canim bu seferde evden midem bulaniyo..bi hirsla yaptim ama pismanimBirak ev kirli kalsin eninde sonunda temizleyecek :) ben iki haftadir sadece yemek yapıyorum ve banyoyu temizliyorum normalde haftada bir mutfak dolaplarini silen hergun temizlik yapan insanim hic umurumda degil su anda ev :)
gorunur bence canim..Kizlar ben yarin 5+2 olacagim ya da 5+1 emin degilim. Gorur muyum keseyi dersiniz inanilmaz gerginim surekli aglamak istiyorum cok korkuyorum doktora gitmekten
Yapma kuzum ya anliyorum seni bende hic tahammul edemem hep ev mis gibi koksun isterim ama iste şimdi yapmıyorum gerci saglikliysa ne yaparsak yapalim bi sey olmazcanim bu seferde evden midem bulaniyo..bi hirsla yaptim ama pismanim
dogru diyosun canim.rabbime emanetlerYapma kuzum ya anliyorum seni bende hic tahammul edemem hep ev mis gibi koksun isterim ama iste şimdi yapmıyorum gerci saglikliysa ne yaparsak yapalim bi sey olmaz
iyi yaptirmisdin valla canim.benimki hayatta yapmaz.Ben her hafta sonu tatil günümde fırını ceker bütün koltuk takımlarının altını kaldırır silerdim şimdi bir gücüme gitti yapamamak kendimi pislik içinde sanıyorum :) eşimde çok titizdir benim ama hep ne olacak der yap gitsin inat ettim yapmadım bi coşarsam heryeri kaldırırım diye dedim ona koltugu cek silecem bir baktım viledaya su istyor verdim halıyı bile kaldırmıs bir daha olmaz dedi ama benim vırvırımı cekene kadar yapacaktır yine
Bulantıdan ve mide yanmasından mahvoldum bağırıp çağırasım var. İsyan gibi oluyor diye suçluluk da duyuyorum ama çoook zorlanıyorm. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. En fenası su içmek. İçtiğim an midem yanıyor ve bulantı başlıyor.
Çok teşekkürederim canım senin bebeğin de büyümüştür geçen hafta 1cm se şimdi 2cm i kesin geçmiştir bence güzel haberlerini bekliyorum yarın benim mecburi sezaryen olacak trafik kazası geçirmiştim 4sene önce kalçada 7platin var muhtemelen Mayıs annesi olucam
iyi yaptirmisdin valla canim.benimki hayatta yapmaz.
kızlar 2 haftadir esim soz veriyodu evi temizlemek icin.surekli bahane bahane.dayanamadim kalktim evi temizledim.sonrada bi guzel esimle kavga ettim. bana hic yardimci degil.biraz once bian kasıklarima agri girdi.bisey olmamistir demi.bide okulda yoruluyorum..ne yapcagimi sasirdim