2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yaaa senin adına cok sevindim ,Rabbim kucagına aldıgın günleride göstersin inşallah cnm .böyle pozitif haberleri alınca cok seviniyorum .şuanda hiç belirtin var neler yaşıyorsun ?
Cok sagol cnm allah razi olsun hepimiz saglikla kucaklayalim bebislerimizi ins :) valla belirti pek yok gibi cnm sadece ates basmasi ve uyku hali var :) birde hafif gaz :)

Hiç heyecan yapma yarın için gidiyorsun seni içeri alıyolar, uyandığında herşey bitmiş oluyor ben uyandığımda Bitez ağrım vardı ağrı kesici yaptılar o akşam misafirliğe bile gittim. Tabi hala ara ara hafif ağrım oluyor sma dayanılmayacak gibi değil. Hep iyi düşün iyi olsun. Heyecan hepimizde var

Ben hiç konuşmadım ya ücret alcaklar mı almıcaklar mı onlarda bişey demedi bakalım isterlerse vercez mecbur) biz dede dondurma 1350 dediler ama transfer ertelendi ya ücret alırlarmı transfer için bilmiyorum

Anladım canım inslalah güzel olur hersey ..

Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Canim 7.gündü senin dimi ii normalde daha düşük çıkıyo 50 fln bence ikiside sımsıkı tutunmuşlaaarrr sana hadi hayirli uğurlu olsun canım :)

Anladım canım inslalah güzel olur hersey ..
Canim 7.gündü senin dimi ii normalde daha düşük çıkıyo 50 fln bence ikiside sımsıkı tutunmuşlaaarrr sana hadi hayirli uğurlu olsun canım :)
Bugün 8. Günüm cnm . cok sagol rabbim hakkimizda neyse hayirlisi onu nasip etsin hepimiz icin insallah :) hepimizin göbüsleri bebislerle dolsun :)

o bir yıllık ücrettir canım başka ücret alırlarsa rahim dinlendirme adı altında olur. transfer sonrası kalan embriyoları dondurma iste o zaman bu ücreti verirsin canım

peki lekelenme filan oluyormu canım. inşallah benimde sıkıntı olmadan geçer gider

maşallah hepsi senin 5. güne geliyor desene maşallah hücre bölünmesi yavaş ise 3. günde hemen donduruluyormuş

sen genetik test yaptıracakmısın,

Benim 3. Gün embriyosu bugün 5. Günüm iğnelerin etkisi ne zaman geçer birde bugün chomirron gibi birşeydi iğne yaptım kendime 35 üniteye kadar çekip
Merhaba ne zamandir takip ediyorum burayi.Yazmamistim.Sizinle tranfer gunumuz ayni.Benim de bugün 5. Gunum.Bekliyorum ben de.

Fena grip olmuşum hapşurmaktan öksürmekten alamıyorum kendimi vücudum çok fena sarsılıyor elimden birşey gelmiyor
Öyle olunca insan çok tedirgin oluyor. Salgın var canım. O kadar değil benim ama bir grip hali vardı bugün daha iyiyim ama . Değişik ilaç içme. Bitki Çayı falan içme. Sıcak şekerli şu yap iç iyi gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…