Transferin 10.günü idrar testi negatif dertleşme beni tedavi olanlar tedavi içinde olanlar anlar💔🥹😔

Ben gitmedim ya aradılar beni işte tüp bebek doktorum tüpler açık ama sol tüp şiş duruyor diye şüphelendi laparoskopi önerdi. Ama ben başka görüş istedim başka doktora gittim o da tekrar hsg istedi açık sorun yok dedi tüplerde transferini olabilirsin demişti. Arayınca yine laparoskopi ile bakmam lazım dedi tüplere. Benim zaten amh düşük yumurtalıklara zarar gelir diye istemedim en nihayetinde ameliyat sonuçta bilmiyorum valla hangi hocanın dediği doğru ikiside tüp bebek yapan doktorlar.
Transferden önce rahim filmi çekilmemiş miydiniz orada gözüküyor çünkü tüplerin durumu , banada rahime çizik atmayı önerdi doktor kanıtlanmış birşey değil ama yapmazsam aklımda kalır daha sonra da Lucrin iğnesiyle menapoza sokacakmış beni bir ay mayısta da ikinci transferim olacak 🙏

Transferden önce rahim filmi çekilmemiş miydiniz orada gözüküyor çünkü tüplerin durumu , banada rahime çizik atmayı önerdi doktor kanıtlanmış birşey değil ama yapmazsam aklımda kalır daha sonra da Lucrin iğnesiyle menapoza sokacakmış beni bir ay mayısta da ikinci transferim olacak 🙏
Çekildim 2 defa birisi tüp bebek merkezi birisi devlet. Devlette olan sıkıntı yok dedi. Tüp bebek doktoru tüpler açık ama birisi şiş duruyor dedi

Hayırlı olsun hakkınızda umarım olumlu olur 2.denene benim kalan embriyo da yok.

Back
X