Transferin 10.günü idrar testi negatif dertleşme beni tedavi olanlar tedavi içinde olanlar anlar💔🥹😔

27 Martta Yeditepe üniversitesinde ilk transferimi oldum. 7 Nisan da negatifi gördüm. Hiç bir belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı vs. Sanırım ikinci transferimde sürekli belirti arayacağım :KK42:

27 Martta Yeditepe üniversitesinde ilk transferimi oldum. 7 Nisan da negatifi gördüm. Hiç bir belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı vs. Sanırım ikinci transferimde sürekli belirti arayacağım :KK42:
bende aynı şekilde hiç belirtim yoktu negatif oldu😔 İkinci transferi ne zaman düşünüyorsunuz

Bugün görüştüm doktorumla adet gördüğün gibi gel hemen tekrar başlayacağız dedi ilaçlara
Rahim kalınlaşmasında embriyoda kalite sorunu yok ama bende çikolata kisti var o yüzden bu işlemleri etkileyebiliyor dedi. Yani bu ay içinde regl olduğum gibi tekrar kolları sıvayacağız. :dua::dua::dua:

Evet sahin beyde iki negatifim var ve sıfır öyle 4,5 de değil blast embriyoydu güya benimkiler hayatımın hatasıydı gerçi nasip olsa olurdu da elbette yer önemli bu yüzden şimdi çok arastiriyorum
Blast embriyo olması daha mı iyi acaba. Blastolarla ilgili bilmiyorum hiç bişey. Dondurulmuş embriyolarım var 2 tanesi blasto orta kalite ondan sormak istedim size

Blast embriyo olması daha mı iyi acaba. Blastolarla ilgili bilmiyorum hiç bişey. Dondurulmuş embriyolarım var 2 tanesi blasto orta kalite ondan sormak istedim size
İyi demek embriyo yani anladığım kadarıyla embriyolog doktor övdü çünkü överek söyledi bunu gunun embriyosu seçildi vs dediler ama tutmadı malesef iki denemede de

Merhaba geçmiş olsun öncelikle kime yaptirmistiniz yeditepede ben de orayı araştırıyorum olumlu yorumlar almıştım da vaz mi geceyim

Tekrar transfere hazırlanıyormusunuz

Merhaba geçmiş olsun öncelikle kime yaptirmistiniz yeditepede ben de orayı araştırıyorum olumlu yorumlar almıştım da vaz mi geceyim
Prof. Dr. Erkut Attar ilgileniyor. Hocamız çok bilgili ve ben çok memnunum sadece ilk denemede olmadı neden anlamadık vaz geçmeyin gelin görüşün derim 😌

Back
X