- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #2.221
Karnında gerginlik var mı xanim. Ya da sık idrara cikmaFena grip olmuşum hapşurmaktan öksürmekten alamıyorum kendimi vücudum çok fena sarsılıyor elimden birşey gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnında gerginlik var mı xanim. Ya da sık idrara cikmaFena grip olmuşum hapşurmaktan öksürmekten alamıyorum kendimi vücudum çok fena sarsılıyor elimden birşey gelmiyor
Cok sagol canim aminnnn ins hepimizin göbusleri bebislerle dolsun :)Tebrik ederim..Hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah :)
Aynen aynen canım.düz yatınca ayaklarımı uzatamıyorum sanki içimden bişey kopuyorbende öyleydim içim açıyordu canım.birde ayaklarımı düz uzatamıyorum halada öyle kasıklarımı geriyorlar sanki inşallah hayırlı haberini alırsın sende canim
Sagol cnm allah razi olsun aminn insallah hepimizin yüzü gülsünüst üste güzel haberler maşallah 41 kere tebrik ederim darısı başımıza...
Amin.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.İkimizinde yüzü güler inşallah
Tabii siz iki hamisss denk gelir bulusursunuz havanizi basin valla bulusalim . Sanat2017 de var antalya tup de
oh oh süper çok sevindim inşallah değerin daha da yükselecek ben inanıyorum ki çok yüskelecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabimmKizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
İkiz olabilir mi acaba. Benim de 2 taneydi inşallah ikizdir diyorum benCok Sagol cnm :) 2 tane 5. Gün embriyosuydu ve bugün 8. Günüm canim :)
tebrik ederiimmmmKizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Valla bende bilmiyorum iki defa yaptım o iğneden 1. Gün ve 5. Gün olmak üzere iki defaO ne iğnesi acaba. Verilmedi bna canim
Sık idrar Sudan sebep canım devamlı içiyorum kasıklarım geceleri dolgun oluyor şiş gibi ama herzaman değilKarnında gerginlik var mı xanim. Ya da sık idrara cikma
İçini ferah tut hiçbişeycik olmaz. Doktorum bana rutin hayatına işine devam et, evde yatıp dinlenmenin tutunma üzerinde ekstra bir faydası yok dedi. Stresten uzak kal yeter. Ben de transferden sonra sonucu bekşerken defalarca araba kullandım.Eee yarın yani transferin benim 3. Günü.
Ve is yerine bi imza için gidip gelmem gerekiyor araba ile .. nolacak
Ay amin cnm cok sagol ya rabbim hepimize nasip etsin ins bebislerimizi saglikla kucaklamayi :)oh oh süper çok sevindim inşallah değerin daha da yükselecek ben inanıyorum ki çok yüskelecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabimm
Bilmiyorum ki cnm 2 tane koyuldugu icin evet öyle bir ihtimal var aslinda ne güzel olur dimi hem ultrasonda bile cogul gebelik o kadar güzel oluyor ki onlari izlemesi rabbimden hayirlisi insallah hakkimizda :) :)İkiz olabilir mi acaba. Benim de 2 taneydi inşallah ikizdir diyorum ben
Tesekkur ederim canim darisi tüm topigin basina ins :)tebrik ederiimmmm
Merhaba ne zamandir takip ediyorum burayi.Yazmamistim.Sizinle tranfer gunumuz ayni.Benim de bugün 5. Gunum.Bekliyorum ben de.
Amin canım tüm ben ve bizim gibi bekleyişte olanlara Rabbim emanetini göndersin inşallahrabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah
Hoşbuldum canım evet günlerce transferi bekledim hatta 2 ay şimdi de bu süreçte günümü bekliyorum test için çok şükür bu günleri de gördük hakkımızda hayırlısı tek embriyo ile umarım rabbim ol der ve olurMerhaba ikraberraol hoşgeldin
7 ekimde güzel haberini aliriz insallah
Sabirla bekle sende
Gercekten zaman gecmiyor bu süreçte:)
Ben test aldım ama cesaret edemiyorum yapmayaSimdi 2 gün kimseden haber cikmiycak
Cumaya kadar :))