2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Canimmmm tebrikler cok sevindim darisi hepimizin basina insallah. Ay topigimiz cok iyi yaaa masallahhh boyle devam etsin insallah

hakkınızda hayırlısı inşallah sizlerinde müjdeli haberlerini bekliyoruz.ben tam 10 gün evdeydim hic çıkmadım bırakın balkona bile çıkmadım çünkü transferden 3 gün sonra karşı komşumuzun düğünü vardı ama dinlenmem gerektiğini sonuç olana kadar pek araba ile sarsılmamakta dikkat et dedikleri için vede tedavimi kimse bilmediği icinben düğüne gidemedim evdeydim ama beni şehir dışında başka düğünde sanıyorlardı balkonuma bile çıkmadım deli oldum biraz bunaldim tabiki arka odadaydım ışıklar kapalı tam komediydim yani birde ben biraz takıntılı ya anlarlarsa evde olduğumu falan diye çok korktumallah affetsin yalan söylemek zorunda kaldım ama bebeklerim olsun diye napayim

Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)

tey tey tey teyyygözünüz aydın yavrum rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin inşallah benimde yarin ikinci test dünü atlattım ya çok rahatım korkum yok

Eee yarın yani transferin benim 3. Günü.
Ve is yerine bi imza için gidip gelmem gerekiyor araba ile .. nolacak

Eee yarın yani transferin benim 3. Günü.
Ve is yerine bi imza için gidip gelmem gerekiyor araba ile .. nolacak

mecbur kaldigin için gidiceksin canım bana mümkünse sarsılmamya dikkat et dedikleri için keyfi gibi birşeydi benimki düğün yani esim gitti sonuçta.sen içini ferah tut illa birşey olcak degil canım.hem çalışanlarda var sonuçta demi

Kim dedi cnm hastane de mi

tey tey tey teyyygözünüz aydın yavrum rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin inşallah benimde yarin ikinci test dünü atlattım ya çok rahatım korkum yok
Sagol canim benim aminnnn insallah :) evet senin degerinde yüksek ya masallah kesin senin ikiz diye icime doguyor :) ins degerlerimiz 3 er 5 er katlasin :) :)

Endol verdi canim bana makattan mis. onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.
ilahi canım çok güldürdun beni

Ankaradayiz biz olur uygun olduğunda numarasını ve sigorta adını yazarsan ararız sağol teşekkür ederim ayrica

Yaaa senin adına cok sevindim ,Rabbim kucagına aldıgın günleride göstersin inşallah cnm .böyle pozitif haberleri alınca cok seviniyorum .şuanda hiç belirtin var neler yaşıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…