- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.161
Evet sordugum buydu bi hafta evdeydin yani tamamdir :)
Sayfayi duzenledim:))
Darısı bizeliste de baya hamile varmış ya maşallah maşallah darısı bizlere olsun inş.
HİÇ BELİ OLMAZ CANIM SONUÇ POZİTİF OLSUNDAİnsallah canim bugün daha transferden sonra 8. Günüm o kadar cikmaz herhalde ay cok merak ediyorum kac diye :) :)
11 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Progestan iğneyi kalçadan vurması için eve hemşire çağırdık 3 kez. Onun dışında sürekli yatmadım ama evin içinde yürüdüm. 4-5. Günden sonra salata çorba vs. yapmaya başladım. Ağır iş hiç yapmadımgnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin? Esasinda diger hamile kalanlara da soruyorum Zeyneptanemm sezenorhan S sewils88
Kizlar bu hafta bu arada 3 te 3 hamilelik insallah hep boyle gider, bir de normal gebelik surprizi @Maviay1778
Sirada biz variz cumaya 6 kisi :))
Sonuna kadar da böyle güzel devam etsin inşallah :)Canım tedaviye bu ay başlıycaktım temmuz da Kemal bey ile görüştüm bu ay tüm tahlillerimi yaptırdım hafta sonu regli gelmeyince bugün test yaptım ve pozitif merkeze gidip görüşmem bile uğurlu geldi, ama gelip merkez arkadaşlarımı görmek isterim, Antalyalı arkadaşlarım buluşalım bence
11 gün. İyi durdun canım sıkılmadan ... neler yaptın evde . Kendini oylamak icin11 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Progestan iğneyi kalçadan vurması için eve hemşire çağırdık 3 kez. Onun dışında sürekli yatmadım ama evin içinde yürüdüm. 4-5. Günden sonra salata çorba vs. yapmaya başladım. Ağır iş hiç yapmadım
saol canım benim inş. sağlıklı devam eder.
benimde 09.30 da olmuştu akşam çatlatma iğnelerin var değil mi?
aynen doktor ertelemeyi uygun gördü bizde kabul ettik mecbur.canım seninde dondurulucak ya , dondurma ücreti alacaklar mı sizden alıyorsa ne kadar biliyormusun?
alsınlar ve bir daha oluşmasın inş. miyon sonrasında gelsin transfer:)
Endol verdi canim bana makattan mis.hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım canım
çarşamba günü gece çatlatma iğnelerini vurucaksın dimi
peki ftil neymiş canım
sorma yaa iğne batır ultrason ile muayene ol oyyy bende fitil olmadı tek
makatan fitilmi doğrumu okudum :) aşmışın kendini doğruysaEndol verdi canim bana makattan mis.onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.
Kitap okudum. Film izledim. Tv izledim. Balkonda oturdum geleni geçeni izledim. Öyle böyle geçti:)11 gün. İyi durdun canım sıkılmadan ... neler yaptın evde . Kendini oylamak icin
Ahahahahah valla sinirden guluyommakatan fitilmi doğrumu okudum :) aşmışın kendini doğruysa
Kızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
4.günüm canım.yatarken dönemiyorum bile
Tabii siz iki hamisss denk gelir bulusursunuz havanizi basinCanım tedaviye bu ay başlıycaktım temmuz da Kemal bey ile görüştüm bu ay tüm tahlillerimi yaptırdım hafta sonu regli gelmeyince bugün test yaptım ve pozitif merkeze gidip görüşmem bile uğurlu geldi, ama gelip merkez arkadaşlarımı görmek isterim, Antalyalı arkadaşlarım buluşalım bence
Vallahi canim insan korkuyor tutmayacak diye birde o zaman 1. Kalite ve 2. Kalite koyulmustu simdi ikisi de 2. Kalite kondu sanki tutmayacak gibi geldi :) rabbimden hayirlisi ins bu sefer 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak tedbir önden alinacak ins@Sezen
Canim eğer ikiside tuttuysa büyük çıkar sonuç Allah hayırlısı nasıl ise öyle nasip etsin. 3tane test yaptın bunlar yanıltıcı olmaz kesin gebelik varda işte Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Birde sana sorum olucak bundan önce ki transfer sonucun üzücü sonuçlanmasina rağmen bu sefer de nasıl 2 tane embriyo kabul ettin tamamen cesaret işi seni tebrik ediyorum canimm
Ay nasıl güldüm. Bak embriyo ma zarar gelecek güldüm nasilEndol verdi canim bana makattan mis.onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.
Allah korusun oda gulmustur annesiAy nasıl güldüm. Bak embriyo ma zarar gelecek güldüm nasil
Tebrikler Tebrikler TebriklerKizlar degerim 118 çıkmışpersembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)