2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

11 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Progestan iğneyi kalçadan vurması için eve hemşire çağırdık 3 kez. Onun dışında sürekli yatmadım ama evin içinde yürüdüm. 4-5. Günden sonra salata çorba vs. yapmaya başladım. Ağır iş hiç yapmadım

11 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Progestan iğneyi kalçadan vurması için eve hemşire çağırdık 3 kez. Onun dışında sürekli yatmadım ama evin içinde yürüdüm. 4-5. Günden sonra salata çorba vs. yapmaya başladım. Ağır iş hiç yapmadım

Sonuna kadar da böyle güzel devam etsin inşallah :)
Evet antalyalılar buluşalım bence de :)

11 gün. İyi durdun canım sıkılmadan ... neler yaptın evde . Kendini oylamak icin

evet canım dün gece saat 22,30 da iğneleri vurdum bu gün iğnesiz günümdeyim
yarın sabah opu olacak çok heyacan var nasıl olacak kaç tane toplanacak kaçı döllenecek diye
3. ve 5. gün embriyosu mu olacak diye birde ben genetik tarama istiyorum
onlar nasıl gelecek sonuçları soru soru .....

canım bizde rahim dinlendirme deniyor bir iki aylık süre ara veriliyorsa transfer için
o zaman 500 TL alıyorlar transfer sonrası kalan olursa embriyo onlar için ilk yıl 1500 TL veriyorsun sonraki yıllar 500 TL imiş.

hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım canım
çarşamba günü gece çatlatma iğnelerini vurucaksın dimi
peki ftil neymiş canım

sorma yaa iğne batır ultrason ile muayene ol oyyy bende fitil olmadı tek
Endol verdi canim bana makattan mis. onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.

Tabii siz iki hamisss denk gelir bulusursunuz havanizi basin valla bulusalim . Sanat2017 de var antalya tup de

Vallahi canim insan korkuyor tutmayacak diye birde o zaman 1. Kalite ve 2. Kalite koyulmustu simdi ikisi de 2. Kalite kondu sanki tutmayacak gibi geldi :) rabbimden hayirlisi ins bu sefer 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak tedbir önden alinacak ins

Endol verdi canim bana makattan mis. onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.
Ay nasıl güldüm. Bak embriyo ma zarar gelecek güldüm nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…