- 29 Ekim 2015
- 1.486
- 2.889
- 133
Ben bu tanıma uyan bir anneyim. 41 yaşında küçük kızımı doğurdum. Doğal yolla hamile kaldım ve hiç sorun yaşamadan dünyaya getirdim. Yani ileri yaş hamileliğinden gözünüz korkmasın. Herkes bir değil elbette ama her şeyin sorunsuz ilerlemesi mümkün ve ilerledi bende.
Kızım şimdi 3,5 yaşında ve tam bir tazmanya canavarı
Benim kızım kadar enerjik ve düz duvara tırmanan cinste erkek ya da kız başka çocuk görmedim. Yoruluyor muyum, evet. Ama bir yandan da inanılmaz bir gençlik enerjisi geldi bana. Önceden daha sakin ve zaman zaman eringeç bir insandım. Ama şimdi planlı, programlı, her şeye yetişebilen ve yaşına göre çok daha dinç bir insanım. Hatta 20’li yaşlarımda bile bu kadar dinç değildim o kadar söyleyim size. Evet çocuğa yetişmek zaman zaman yorucu ama bir yandan da o yaşlılık duygusuna kaptırmanıza engel olan bir bıcırık var hayatınızda.
Ve belli olmaz gerçi ama kuşak çatışması yaşayacağımızı sanmıyorum. Her iki kızım da bana çok düşkün. Büyükle ergenlikten dolayı(14 yaşında) zaman zaman çatışırız ama duygusal anlamda o da bana düşkündür. Hele küçük 10 dakika yanından ayrılsam anneme sarılıcam ben diye ağlamaya başlıyor. Bu kuşak çatışması denen şeyin kuşakla değil, kişiliklerle ilgili olduğunu düşünüyorum. İçinizde istediğiniz ve gücünüz varsa denemeye değer bence.
Kızım şimdi 3,5 yaşında ve tam bir tazmanya canavarı

Ve belli olmaz gerçi ama kuşak çatışması yaşayacağımızı sanmıyorum. Her iki kızım da bana çok düşkün. Büyükle ergenlikten dolayı(14 yaşında) zaman zaman çatışırız ama duygusal anlamda o da bana düşkündür. Hele küçük 10 dakika yanından ayrılsam anneme sarılıcam ben diye ağlamaya başlıyor. Bu kuşak çatışması denen şeyin kuşakla değil, kişiliklerle ilgili olduğunu düşünüyorum. İçinizde istediğiniz ve gücünüz varsa denemeye değer bence.