- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 36
- Konu Sahibi floransa17
- #19.041
Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasınİnşallah tutunma olup sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasınİnşallah tutunma olup sağlıkla kucağına alırsın
Nasılsın canım , nasıl gidiyor iki çocuklu hayat alıştın mı bu arada Yozgat a ?Günaydın hanımlar
Cumamiz ve Berat Kandilimiz mübarek olsun
Bugün @gulumse-hayata @GlySn Umudum- @BEYAZGULL sizlere özel dua edeceğim canlar muradinizi sağlıkla kucağıniza almainiz icin
Nasılsın canım , nasıl gidiyor iki çocuklu hayat alıştın mı bu arada Yozgat a ?
Yaa neden ki ? Bizden de ona bol selam . Sizler nasılsınız ?Anneveoglusu bloklandigi için artik yazamıyor
Selamları var
slm kızlar bende bu cumartesi transfer olacağım inşallah bu kez olumlu sonuçlanır benim için de dua edermisiniz
slm kızlar bende bu cumartesi transfer olacağım inşallah bu kez olumlu sonuçlanır benim için de dua edermisiniz
Yaa neden ki ? Bizden de ona bol selam . Sizler nasılsınız ?
Canim ben kayseri erciyes üniversitesinde tup bebek raporu aldım ilk tup bebeği fakultede yaptırdım ikinci yi özelde yaptırdım raporu yine fakulteden aldım dışarda yaptıracagir için ücret ödedim sizede bu raporu vermek zorundalar tekrar deneyin bence o hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz
Canim merhaba.. Raporu nasıl alabiliriz.. Anlatır mısın lütfen?Canim ben kayseri erciyes üniversitesinde tup bebek raporu aldım ilk tup bebeği fakultede yaptırdım ikinci yi özelde yaptırdım raporu yine fakulteden aldım dışarda yaptıracagir için ücret ödedim sizede bu raporu vermek zorundalar tekrar deneyin bence o hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz
Tesadüf bende antalaya ivf kemal hoca hastasiyim.memnun kaldınız mı. 1 kez benide muayene etmişti çok ilgili gelmişti.kemal hocayı bilre degistirmeyi düşündümEvet Antalya IVF’de Murat Berkkanoğlu’nda
Hastanedekilere sen mi tarif ettin onlar mı vuruyor?Ben korkagim ya vuramiyorum hep vurdurdum. Elime alirim igne ziyan zebil olur biliyorum kendimi :) amin canim cumlemizin insallah. ne zaman transferin canim
Merhaba nerede tedavi oldunuz ?merhaba herkese sebepsiz infertilite mağduruyum yaş 25.
adet olabilirsem inşallah tüp bebek için görüşmeye gidicem.
ailemden kimse bilmiyor sizinle paylaşmak istedim
merhaba tüp bebek tedavisi görmedimMerhaba nerede tedavi oldunuz ?
Ayy çok şükür sizin sorununuz neydi peki? Ozel bir sey yaptınız mımerhaba tüp bebek tedavisi görmedim
sorun yoktu ya da bulunamiyordu aşılama ile hamile kaldimAyy çok şükür sizin sorununuz neydi peki? Ozel bir sey yaptınız mı