2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Anladım canım. Yok ben genetik yaptırmıcam doktor istemedi benden öyle birşey. 3. Gün dondurulan olmadı hepsinin 5. Güne gitmesi bekleniyor , gidenler dondurulcak işte.
Sadece ilk gün hafif lekenme oldu bende sonra hiç olmadı. Ağrı da ara ara oluyor. Rahattı aslında korkulcak birşey yok. Sende rahat ol.

3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.

Transferden sonraki gun birinci gun mu?
Transfer günü mü 1.gun
8 de cikiyor dediginiz?

Son düzenleme:
3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.
Aynen cnm iyi yapiyorsun gercekten bende dayanamayanlardanim . dayananlari canı gönülden tebrik ediyorum :) hayirli olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun ins sana :)

Transferden sonraki gun birinci gun mu? 8 de cikiyor dediginiz?
Transfer gununu saymiyorum.Sayarsam 9. Gün olur.Iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu.Daha onceki denemelerde de 8. Gunde yaptirmistim ben.Belli oluyor.Cok da yaniltmak istemiyorum arkadaşları.Ben sonucu öğrenip rahatlama taraftariyim.Ister negatif ister pozitif.Arafta olmak müthiş geriyor yoruyor beni.

Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
oh oh süper çok sevindim inşallah değerin daha da yükselecek ben inanıyorum ki çok yüskelecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabimm
Ben test aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya
KAÇINCI GÜNÜN Kİ

Aynen cnm iyi yapiyorsun gercekten bende dayanamayanlardanim . dayananlari canı gönülden tebrik ediyorum :) hayirli olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun ins sana :)
Sizi de takip ettim.Sonucunuza da çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Değeriniz yüksek baya.Bence ikiz.

Meraba kizlar uzun suredir sizi takip ediyorum hamişleri tebrik ediyorum sizler kadar sevindim bende denizlide başladim tedaviye 25 yasindayim 1 senelik evliyim da once hamilelik gecirmedim ilk tup bebek denemem sebebi talesemi taşıyıcisı olmamız ve morfoloji sorunu ignelerim 6. Gunu bakalim pazartesi sali gibi opu olacak hayirlisi herseyin banada dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…