-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.241
3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.Test gününüz ne zman?
Dayanamayanlar olabilirSimdi 2 gün kimseden haber cikmiycak
Cumaya kadar :))
5. Gün embriyo şu Mi canm3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.
o bir yıllık ücrettir canım başka ücret alırlarsa rahim dinlendirme adı altında olur. transfer sonrası kalan embriyoları dondurma iste o zaman bu ücreti verirsin canım
peki lekelenme filan oluyormu canım. inşallah benimde sıkıntı olmadan geçer gider
maşallah hepsi senin 5. güne geliyor desene maşallah hücre bölünmesi yavaş ise 3. günde hemen donduruluyormuş
sen genetik test yaptıracakmısın,
3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.
Evet canim 5. Gün embriyosu.8. Güne çıkar inşallah.5. Gün embriyo şu Mi canm
Aynen cnm iyi yapiyorsun gercekten bende dayanamayanlardanim . dayananlari canı gönülden tebrik ediyorum :) hayirli olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun ins sana :)3 Ekim test günüm.Ama 8. Günde yaptiririm testi.Bu benim 4. Tüp denemem.Zaten 8.gunde ne olacagi belli oluyor.4 gun daha ekstra strese gerek yok diye düşünüyorum.
Çıkar bence de caninEvet canim 5. Gün embriyosu.8. Güne çıkar inşallah.
Haklisin.Sık idrar Sudan sebep canım devamlı içiyorum kasıklarım geceleri dolgun oluyor şiş gibi ama herzaman değil
Hehe aynen benim icimdekini dile getirmissin cnm :) :)Dayanamayanlar olabilir
Transfer gununu saymiyorum.Sayarsam 9. Gün olur.Iki tane 5. Gün embriyosu koyuldu.Daha onceki denemelerde de 8. Gunde yaptirmistim ben.Belli oluyor.Cok da yaniltmak istemiyorum arkadaşları.Ben sonucu öğrenip rahatlama taraftariyim.Ister negatif ister pozitif.Arafta olmak müthiş geriyor yoruyor beni.Transferden sonraki gun birinci gun mu? 8 de cikiyor dediginiz?
Senin gibi ... değil miHehe aynen benim icimdekini dile getirmissin cnm :) :)
oh oh süper çok sevindim inşallah değerin daha da yükselecek ben inanıyorum ki çok yüskelecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabimmKizlar degerim 118 çıkmışpersembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
KAÇINCI GÜNÜN KİBen test aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya
Ay sorma tatlı anne adayı :) ben cok kötü bir örnegim ama napiim ya icim durmuyor vallahi :) ben hayatimda her konuda böyleyim :)Senin gibi ... değil mitaze anne
Yapmayın yahu kızlar cumaya ne kaldı ki :) 8.ci gün yanıltıcı olabiliyor her embriyonun gelişimi farklıdır
Sizi de takip ettim.Sonucunuza da çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Değeriniz yüksek baya.Bence ikiz.Aynen cnm iyi yapiyorsun gercekten bende dayanamayanlardanim . dayananlari canı gönülden tebrik ediyorum :) hayirli olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun ins sana :)
Kizlar ben idrar testinden bahsetmiyorum sakin yanlis anlasilmasin.Ben direk kan verip baktiriyorum.Idrarda cikmaz zaten.Idrar yapip üzülmeyin.Benim de evde gebelik ve ovulasyon testi var ama
Yapmiycam söz :)