- 7 Nisan 2025
- 58
- 23
- 3
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı şekilde hiç belirtim yoktu negatif oldu27 Martta Yeditepe üniversitesinde ilk transferimi oldum. 7 Nisan da negatifi gördüm. Hiç bir belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı vs. Sanırım ikinci transferimde sürekli belirti arayacağım![]()
Blast embriyo olması daha mı iyi acaba. Blastolarla ilgili bilmiyorum hiç bişey. Dondurulmuş embriyolarım var 2 tanesi blasto orta kalite ondan sormak istedim sizeEvet sahin beyde iki negatifim var ve sıfır öyle 4,5 de değil blast embriyoydu güya benimkiler hayatımın hatasıydı gerçi nasip olsa olurdu da elbette yer önemli bu yüzden şimdi çok arastiriyorum
İyi demek embriyo yani anladığım kadarıyla embriyolog doktor övdü çünkü överek söyledi bunu gunun embriyosu seçildi vs dediler ama tutmadı malesef iki denemede deBlast embriyo olması daha mı iyi acaba. Blastolarla ilgili bilmiyorum hiç bişey. Dondurulmuş embriyolarım var 2 tanesi blasto orta kalite ondan sormak istedim size
Çok üzüldüm inşallah güzel sonuçlar güzel süreçler yaşarızİyi demek embriyo yani anladığım kadarıyla embriyolog doktor övdü çünkü överek söyledi bunu gunun embriyosu seçildi vs dediler ama tutmadı malesef iki denemede de
InsAllah canım hepimiz insAllahÇok üzüldüm inşallah güzel sonuçlar güzel süreçler yaşarız![]()
Merhaba geçmiş olsun öncelikle kime yaptirmistiniz yeditepede ben de orayı araştırıyorum olumlu yorumlar almıştım da vaz mi geceyim27 Martta Yeditepe üniversitesinde ilk transferimi oldum. 7 Nisan da negatifi gördüm. Hiç bir belirtim yoktu ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı vs. Sanırım ikinci transferimde sürekli belirti arayacağım![]()
Tekrar transfere hazırlanıyormusunuz
Prof. Dr. Erkut Attar ilgileniyor. Hocamız çok bilgili ve ben çok memnunum sadece ilk denemede olmadı neden anlamadık vaz geçmeyin gelin görüşün derimMerhaba geçmiş olsun öncelikle kime yaptirmistiniz yeditepede ben de orayı araştırıyorum olumlu yorumlar almıştım da vaz mi geceyim
Çok teşekkür ederimProf. Dr. Erkut Attar ilgileniyor. Hocamız çok bilgili ve ben çok memnunum sadece ilk denemede olmadı neden anlamadık vaz geçmeyin gelin görüşün derim![]()
Şahin beyden ben de çok memnunumArkaşım ordan pozitif aldı çok memnun ısrar ediyor gelmem için
Evet üstelik genetik test yapılmıştı sağlıklı iki tane 5AA Embriyomu doktor hatası yüzünden kaybettim - tabii kısmet değilmiş diyorum artık.. Rahim yapışıkmış doktor farketmedi ve transfer yaptı…Embriyolarınızı genetiğe göndermiş miydiniz ?
Çok geçmiş olsunEvet üstelik genetik test yapılmıştı sağlıklı iki tane 5AA Embriyomu doktor hatası yüzünden kaybettim - tabii kısmet değilmiş diyorum artık.. Rahim yapışıkmış doktor farketmedi ve transfer yaptı…