- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #2.181
Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Tebrikleeeeerr :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Canimmmm tebrikler cok sevindim darisi hepimizin basina insallah. Ay topigimiz cok iyi yaaa masallahhh boyle devam etsin insallahKizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Tebriklerr:)Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
@gnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin? Esasinda diger hamile kalanlara da soruyorum Zeyneptanemm sezenorhan S sewils88
Kizlar bu hafta bu arada 3 te 3 hamilelik insallah hep boyle gider, bir de normal gebelik surprizi @Maviay1778
Sirada biz variz cumaya 6 kisi :))
Eee yarın yani transferin benim 3. Günü.hakkınızda hayırlısı inşallah sizlerinde müjdeli haberlerini bekliyoruz.ben tam 10 gün evdeydim hic çıkmadım bırakın balkona bile çıkmadım çünkü transferden 3 gün sonra karşı komşumuzun düğünü vardı ama dinlenmem gerektiğini sonuç olana kadar pek araba ile sarsılmamakta dikkat et dedikleri için vede tedavimi kimse bilmediği icinben düğüne gidemedim evdeydim ama beni şehir dışında başka düğünde sanıyorlardı balkonuma bile çıkmadım deli oldum biraz bunaldim tabiki arka odadaydım ışıklar kapalı tam komediydim yani birde ben biraz takıntılı ya anlarlarsa evde olduğumu falan diye çok korktumallah affetsin yalan söylemek zorunda kaldım ama bebeklerim olsun diye napayim
Amin canim cok sagol hepimize insallah :)Tebrikler Tebrikler Tebrikler
Allah kucağına almayi nasip etsin canım.
Sagol canim tesekkur ederim :)Tebrikleeeeerr :)))
Sagol canim allah razi olsun amin ins rabbim isteyen herkese nasip etsin . evet masallah topigimize nazar degmesin :)Canimmmm tebrikler cok sevindim darisi hepimizin basina insallah. Ay topigimiz cok iyi yaaa masallahhh boyle devam etsin insallah
Eee yarın yani transferin benim 3. Günü.
Ve is yerine bi imza için gidip gelmem gerekiyor araba ile .. nolacak
Cok Sagol cnm :) 2 tane 5. Gün embriyosuydu ve bugün 8. Günüm canim :)Tebriklerr:)
Kaç tane kaçıncı gün embriyosuydu ve bugün kaçıncı gündü
Kim dedi cnm hastane de mimecbur kaldigin için gidiceksin canım bana mümkünse sarsılmamya dikkat et dedikleri için keyfi gibi birşeydi benimki düğün yani esim gitti sonuçta.sen içini ferah tut illa birşey olcak degil canım.hem çalışanlarda var sonuçta demi
Sagol canim benim aminnnn insallah :) evet senin degerinde yüksek ya masallah kesin senin ikiz diye icime doguyor :) ins degerlerimiz 3 er 5 er katlasin :) :)tey tey tey teyyygözünüz aydın yavrum rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin inşallah benimde yarin ikinci test dünü atlattım ya çok rahatım korkum yok
Kim dedi cnm hastane de mi
Sagol canim benim aminnnn insallah :) evet senin degerinde yüksek ya masallah kesin senin ikiz diye icime doguyor :) ins degerlerimiz 3 er 5 er katlasin :) :)
ilahi canım çok güldürdun beniEndol verdi canim bana makattan mis. onler bitti arkaya gectik. ohoooooo sizi gectim ben valla vajinal muayene, gobekten igne, agizdan tablet, makattan fitil . Bayilsam artik. burnum yakindir evet kuzum yarin aksam catlatma ignem.
Amin cnm insallahbakalım hayırlısı inşallah rabbim nasib etsin inşallah hepimize ya
Ankaradayiz biz olur uygun olduğunda numarasını ve sigorta adını yazarsan ararız sağol teşekkür ederim ayricaNormal saglik sigortasi bu canim ve ben cok faydasini da gördüm .mesela ohss den gecen sene acibademde yattigimda hic para ödemeden çıktım . ve muaynelerde de hep yari parasini ödedim keza dogumda da yari fiyatina iniyor ama en güzeli yatarak tedavileri karşılıyor olmasi cunku insan basina ne gelecegini bilemiyor .istersen benim sigortacimin numarasini vereyim özelden . o sana zaten detayli bilgiyi de verir
Yaaa senin adına cok sevindim ,Rabbim kucagına aldıgın günleride göstersin inşallah cnm .böyle pozitif haberleri alınca cok seviniyorum .şuanda hiç belirtin var neler yaşıyorsun ?Kizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)
Tebriklerrrrrr maasallahKizlar degerim 118 çıkmış persembe günü yine tekrarliycam nasipse ins rabbim isteyen herkese nasip etsin .hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin :)