- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.101
Yok canım 3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmedi dayanamadım bu sabah evde test yaptı kıpkırmızı 2 çizgi şoktayım kimseye söyleyemedim sizinle paylaştım sevincimiAAaaaaaaaaaaaaaa
Harikaaaaaaa
Test günün muydu bugun
Hayırlı ugurlu olsun canimKızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
Ne büyük bır mucıze rabbime şükürler olsun sağlıkla kucağına al inş canımYok canım 3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmedi dayanamadım bu sabah evde test yaptı kıpkırmızı 2 çizgi şoktayım kimseye söyleyemedim sizinle paylaştım sevincimi
Ne diyorsun mucize.Yok canım 3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmedi dayanamadım bu sabah evde test yaptı kıpkırmızı 2 çizgi şoktayım kimseye söyleyemedim sizinle paylaştım sevincimi
Sağol canım ama hala inanamıyorum daha önce 1 kimyasal, 1 kalp atışı olmadığı için düşük yaşadım ,bunları yaşayınca hemen kaptıramıyorum kendimi sadece şaşkın ve tedirginim şu anoooyyy süper tedaviye başlayacak iken gebe olduğunu öğrendin gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirsin
Çok teşekkür ederim canım testeğin için allah razı olsuncanım endişelerinde çok haklısın ama inan rabbim seni korktuğunla sınamayacak inşallah biraz daha sabır sen pozitif bir bayansın öyle devam az kaldı test gününe
Gerçekten mucize burda çok okurdum böyle şeyleri 2 yıldır da acaba bana da denk gelirim diye düşünürdüm ama bu ay hiç beklemiyordum Yen'i tedaviye çok hazırlamıştım kendimi, ve beklemediğim ay başıma geldi, inşallah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsunNe büyük bır mucıze rabbime şükürler olsun sağlıkla kucağına al inş canım
Ayyy çokk sevindim süper ya inşallah dilerim allahtan sağlıklada kucağına alırsın canımKızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
Sağol canım ama hala inanamıyorum daha önce 1 kimyasal, 1 kalp atışı olmadığı için düşük yaşadım ,bunları yaşayınca hemen kaptıramıyorum kendimi sadece şaşkın ve tedirginim şu an
Vayyy kendiliğinden aman allahım süpermiş ya ben tüp bebek sandım bu daha iyi çok dikkat et kendine artık 2 canlısın canım kimbilir belkide 3 canlıYok canım 3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmedi dayanamadım bu sabah evde test yaptı kıpkırmızı 2 çizgi şoktayım kimseye söyleyemedim sizinle paylaştım sevincimi
Evet canım ben de inanamıyorum, Yen'i tedavi için sabırsızlanırken bir mucize oldu, inşallah bu duyguyu hepiniz yaşayınNormal hamile kaldin dogru mu ?
Tebrikler hadi gözün aydın :))
Ne guzel hergun guzel haberler
Canım benim herşey istediğin gibi geçecek allahın izniyle. Saatini bugün arayıp soyleyecekler.daha aramadilar.baskent üni.hastanesine gidiyrm ben.rahimde yapışıklık varmış muhtemelen kürtaj sonrası oluşmuş onu halletcek.sonrasi ne olur hiç bilmiyrm.5 ekimde eşime spermogram testi yapilacak.yavas yavaş ilerliyrz bakalim..yaz bana sende merak ederim durumunu hayırlısıyla atlatsaydikcanım merak nasıl var kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek
5. güne ulaşacaklarmı genetikten sorunsuz geleceklermi deli sorular var içimde
senin saat kaçta olacak canım
sen nerde yaptırılorsun histeroskopiyi
bana transfer öncesi yapabilirim dedi rahmin son durumunu
dr söyle çizik atılıyormuş onu yapsın tutunmayı kolaylaştırıyormuş arkadaşım
bu işlemden sonra tüp bebek tedavisimi başlıyor
gelişmeleri yaz oldumu merak ederim bende yazarım
Sağlıkla devam eder inşallah sürecin:))Kızlar hikayemi yazayım hepinize umut olsun, 39 yaşındayım, 2 yıllık evliyim geçen sene normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal oldu, sonrasında 6 ay olmayınca ocak ayında tüp bebeğe karar verdik ben de rezerv de azalma eşimde morfoloji 2, ocaktaki tedavim tuttu ama kalp atışı olmadığı için düşük oldu, haziran ayında 2. Tedavim negatif oldu, eylül ayında 3. Tedaviye başlıycaktım sizlerin yazılarını okudukça çok sabırsızdım tedavim başlasın diye çünkü herkes çok yol almıştı, ama bir mucize ve bugün hamile olduğumu öğrendim, ama burda bitmiyor dua ediyorum herşey sağlıkla devam etsin çünkü önemli olan sağlıklı devam etmesi, negatif alıp ümitsizliğe kapalın arkadaşlarım, inancınızı ve mücadelenizi hiç bir zaman bırakmayın
Günü gelmeden yapılan testler yanıltıcı olabiliyor. Hemen umutsuzluğa kapılma. Bebeğin, annesi ondan umudu kesti sanmasın.Benımkıde dondurulmus 5.gun blast dün negatıf çıktıya cuma esas tahlıl günüm sana 12 gun sonra dedıler sanırım test günü bana 11.gun dedıler umıtlanımı hıc bılmıyorum 4 günde değer yukselırmıkı
Aaaaaaa harikaaa habeeerrrr gozun aydin kusummm cok sevindim yaaKızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
Anneveoglusu canim sen ne yaptin? Sen iyice icine kactin. Yorulmak yooookkk.
Aaaaaaa harikaaa habeeerrrr gozun aydin kusummm cok sevindim yaa
Sağol canım büyük sürpriz oldu bana, sana yetişeyim merkezde seninle görüşeyim istiyordum olmadı, Kemal bey demişti eylüle kadar belki normal hamile kalırsın ben de yok hocam nerde o şans demiştim, Kemal beye söyle 1 hasta gitti elden. Bu arada test sonucum kırmızılaşınca aklımaAnneveoglusu canim sen ne yaptin? Sen iyice icine kactin. Yorulmak yooookkk.
Aaaaaaa harikaaa habeeerrrr gozun aydin kusummm cok sevindim yaa